-
14.Temmuz.2007, 00:52
2 maçta 7 gol attıktan sonra, chelsea deplasmanına gidiyoruz, bizim Muhabir gene orda, bu sefer 3 maçta 9 puanın rahatlığıyla yanına gidiyorum
Ozzy: Lan muhabir, naapıon burda böle stadın önünde, gel sana bi sucukekmek ısmarlıyım (aslında maç deplasman fish&chips ısmarlanır ama neyse)
Sinir Muhabir : Ya rüşvet vermeye çalışma, adam kayırmam ben, reklam kokan hareketler bunlar ne o öle samimi tavırlar felan, kimsin sen, chelsea ayarı vercek içerde birazdan size görcen, çekirge 1 zıplar, 2 zıplar, 3 . de Bataklığa saplanır die demiorum kaç gündür Gazetedeki köşemde ben
Ozzy: Ya tamam anladık bu maç çok zor, hem chelsea le hem de deplasmandayız, gel bi arkadaşlık kuralım dedik, dinlemedin. Hem sen Fotomacta yazmıo muydun? Oranın yazı işleri müdürü benim kanka, Kamil bey tanımıyo musun sen onu?
Sinir Muhabir : Iıı şey, Kamil abi mi ? Kankan mı oluo o senin, abim terfi zamanım geldi, maaşa da zam lazım, çocuklar evde ekmek bek...
Ozzy : Tamam annadık konusurum ben onna, gel b, sucukekmek yiyelim senle
Sinir Muhabir : Tamam saolasın, ama böyle yaptın diye sana kıyak geçmem yazılarda söyliyim
Ozzy : Yok geçme zaten yaa, sensiz tadı mı kalır bu kariyerin!!!
Sinir Muhabire sucukekmek ısmarladıktan sonra stada gidiyorum, bizim paf takımdan bi veleti terry den imza alırken görüyorum, soyunma odası çıkışında
Ozzy : lan sen ne biçim profesyonelsin, rakip oyuncudan imza alınır mı gozum görmesin !!!
Diye azalardıktan sonra Oyucularıma Maçı kazanabileceklerini söylüyorum veeeee...

3-2 yeniliyoruz, ancak haksız bir şekilde !!!!
Yediğimiz gol ofsayt, çok net, izledikten sonra itiraz ediyorum ve UEFA dan ses çıkmıyorr !!!

Dönüşte uçakta oyuncularımı teselli edip bir sonraki maç için zihinsel açıdan hazırlamaya başlıyorum (çöktü adamlar ya garantiliyoduk)
Mesaj Yetkileri