Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 100 sonuç

Konu: Fenerbahçe'nin Favori Kişisi Olmak

Başarılar.Resimlerin boyutları biraz daha büyük olsa daha güzel gözükecek.Soluklu olursa takipçinim.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Lille maçlarından ilkini bitirdim. sonuç 2-0 bizim galibiyetimiz. İki yeni transferim Delgado ve johnson gol atarak rakiplere göz dağı verdi, aynı zamanda gruplara da göz kırptık.

Maçın Adamı : Eddie Johnson
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Lille maçından galibiyetle ayrıldıktan sonra Karşımızda ligin kalburüstü ekiplerinden Ankaraspor var. Maç öncesi bir Muhabir bizi yanına çekiyor ve konuşuoruz:

Muhabir: Sayın OzzY herkes bu maçın takımınız için kolay olacağını düşünüyor fakat ben onlara katılmıyorum. Bence siz fenerbahçeyle bile Ankaraspor'u yenemeyecek kadar aciz bir menajersiniz
    OzzY: Efendim o sizin düşünceniz. Ben futbolcularıma ve yeteneklerine sonuna kadar güveniyorum.
    M: Tabi güvenirsin lan bende de olsa alex delgado gibi adamlar gözüm kapalı şampiyon yapardım bu takımı seni avrupada da görcez
    OzzY : Avrupa'da başarıdan eminim. Grup zor bile çıksa gruptan çıkacağız.
    M : Lan kendini beğenmiş. Dur daha Lille i eleyemediniz bana grup diyo, sen git bi uefaya, orda elen de görelim sizi
    Bu konuşmayı dinleyen Kaptan Tuncay gelir
    Tuncay : muhabir bozuntusu sen benim menajerimle nasıl konuşuyosun öyle bi git surdan.
    Tuncayın adamı kovmasıyla rahat bir şekilde Soyunma odasına gideriz ve maça çıkarız.

Maç beklediğimiz gibi geçti, kolay bir galibiyet aldık 2-0 la.

Herşeye rağmen macın adamının edu olması kafalarda soru işareti yarattı fakat bu macı da kolaylıkla geçmesini bildik.

Boyutlar güzel olmuş. Aynı şeyi ben yazacaktım. Başarılar iyi gidiyorsun..

Ayrıca herkes reklam yapmış bende yapayım. Fener'in can düşmanı Galatasaray Kariyeri http://forum.turksportal.net/vb/show...t=46949&page=2
    Şaka heaa ona göre

Ankaraspor maçından sonra bu sefer rakibimiz ligin güçlü ekiplerinden Kayserispor.

Ve rakip kayseri olunca durdurmamız gereken adam şüphesiz

Maçtan önce yine sinir muhabirle bir konuşmamız oluyor:
    Muhabir : Sayın OzzY geçen maç alex sayesinde balınıza kazandınız maçı, bu maç daha zor, ben en iyi ihtimalle berabere kalırsınız diyorum
    OzzY : aaa ! senden de gına geldi ama ne gıcık herifsin sen !! Bugün atıcaz farkı görcen bi git şimdi.

Muhabieri de defettikten sonra maça gaz bir şekilde başladık ve oyuncular da bana kazanacaklarına söz verdiler.
    Veeee Maç sonucu

Ve gerçekten inanılmaz bir şekilde maçı aldık, oyuncularımı ayıramam ama yine de
    Maçın yıldızı : Tuncay Şanlı
    Oyuncularıma çok teşekkürler, birazdan Lille le 2. maçı oynayacağım.

Kardeş süper gidiyorsun başarılar...

Kayseri maçı güzel olmuş 7-1 haa

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

evet guzel mac olmus
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Kayseri'ye 7 tane attıktan sonra Rakibimiz Lille olan maça çıkıcaz. İlk Maçı 2-0 almıştık ve bu rahatlıkla biraz daha defansif oynamaya karar verdik. Stadın önünde sinir muhabiri görür gibi oldum ama hemen arka kapıya doğru koşup stada V.I.P girişinden girdim. Tabi öle aniden girince herkes dönüp bana baktı, 30 tane takım elbiseli adam içinde eşofmanla bi tek ben kaldım orda
    Aziz başkan yanıma geldi ve ona durmu anlattım daha sonra özür dileyerek sahaya indim ve oyuncularıma galibiyet beklediğimi söyledim. Sağolsunlar :

Yüzümü kara çıkarmadılar ve toplamda 4-0 la Lille i eledik.
    Maçın Yıldızı : Volkan Demirel
    Artık Şampiyonlar ligindeyizzzzzz !!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kayseri ve Lille gibi sonu güzel biten 2 maçtan sonra G.Antep deplasmanına gidicektik. Bu sefer Sinir Muhabir bizi hava alanında yakaladı ve konuşmaya başladık

S.M. : Eeeee sayın OzzY 2 iyi maçtan sonra kamuyu bu maçta neler yapacağınızı çok merak ediyor ama ben etmiyorum çünkü yapacağınız taktiksel hatalarla bu maçın kaybedilmesine sebep olacağınıza eminim, eeeeee şey, rüyamda gördüm de
    OzzY : Efendim atalarımız ne demiş, Rüyaların tersi çıkar, ayrıca sen bizim yenildiğimizi anca rüyanda görürsün.
    S.M. : Ya bırakın bu işleri sayın OzzY, zaten Şampiyonlar Liginde de zor bir Kura Çektiniz (daha söylememiştim, kısmet muhabireymiş), Grubunuzda Inter, Chelsea ve Bordeaux var, hadi bordeaux yenseniz anca 3. UEFA ya gidersiniz, ondan da ilk turda elenirsiniz ehuehue
    OzzY : Zor bir kura olabilir ama ben takımıma güveniyorum, bu gruptaki tüm takımları en az 1 er kere yeneriz, ama deplasmanda gerçekten işimiz zor, en kötü ihtimal 3. lük diyorum. Üzgünüm şimdi maça yetişicem hadi sora görüşürüz (içinden inşallah görüşmeyiz diyerek).

Doğunun Paris'inde iyi bir maç ve iyi bir skor bekliyoruz, Özellikle formda olan 2 yeni golcumuz delgado ve Johnson dan patlama bekliyorum ( sonucu bilirsen tabi beklersin ). Ve beni yanıltmıyorlar (doğal olarak)

Böyle zor bir maçı 4-2 lik net skorla geçerken, Delgado da Kezman ' ı aratmayacağını bize bir kez daha kanıtlıyor. Net skor derken, dikkat ederseniz 2-0 dan 4-2 ye çevirdik maçı, devre arasında hırslarını sorguladım ve maçın sonunda lugano bu galibiyeti bana armağan etti.

Maçın Adamı : Cesar Delgado
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Antep Maçından sonra maçımız ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz Galatasaray'laydı.

Maçın zor geçeceğini biliyorduk ama

Puan kaybı olacağını aklımın ucundan bile geçirmemiştim. Maçtan sonra oyuncularıma kızmadım, onları gelecek hafta için motive ettim. En azından yenilmedik.

Maçın Adamı : Tolga Seyhan

Hadi senin gruplarıda ben açıklayayım

Chelsea

Inter

Bordeaux

Fenerbahce

Senin için bir Şampiyon Ligi şeyi yaptım olmuş mu?? Silebilirim ona göre

Aman silme çok saolasın baya güzel bir çalışma olmuş eline sağlık ama zor grup değil mi gerçi ben şimdi bitirdim maçları akşama doğru online sayısı artınca hepsini art arda yayınlıycam ama baya iyiydim CL de

bilader 7-1 harika olmus ya.. Cl de basarili olacagina da eminim.
    Bu arada bu mahibirlere cok yuz verme tepene cikarlar sonra sert konus..

Quote Originally Posted by Ozzy23 View Post
    Aman silme çok saolasın baya güzel bir çalışma olmuş eline sağlık ama zor grup değil mi gerçi ben şimdi bitirdim maçları akşama doğru online sayısı artınca hepsini art arda yayınlıycam ama baya iyiydim CL de
    Vay kurnaz seni Sen koy gene de bir şey olmaz. O zaman açan da geceleyin yorum yapar. Grup zor. Bana da Man. Unt. Roma ve Sporting gelmişti Birşey değil. Bende beyenmezsin diye üzülüyodum. Ürkerek yaptım çalışmayı.

Ve ilk şampiyonlar ligi maçı geldi çattı. Galatasaray ile 0-0 beraberlik sonucu kaybedilen 2 puanın üzüntüsü takımın moralini düşürürken, Koç Ozzy takımı ayakta tutmaya çalışıyordu. İlk maç grubun en zayıf halkası Bordeaux laydı ve Sinir Muhabir ortalarda yoktu.

Bunun üzerine Fransa'nın Boğazlarından birinin kıyısında (varsa tabi) Selçuk Yula'yla rakı balık yemeye karar verdik. Bu arada Sohbet ediyorduk.
    S.Y. : Ya OzzY sen ne biçim profesyonelsin maça alkollü çıkılır mı ne bu böle rakılar fln ?
    Ozzy : Ya bişe olmazz be selcukcum sen keyfine bak bu arada maçı kazancaımıza eminim ama diğer maçlar da çook zor bea
    S.Y. : zor mor seni otur die getirmediler o sıcacık koltuğa çalış kazan kardeşim yeteneklerin belli
    Ozzy : Ya tamam selçukcum bak gruptan cıkarsak ki çıkıcaz sana armağan ediyorum.
    S.Y. : Hah şöle adam ol bakiyim. Ye balığından da karnın doysun benden

Maça çıkmadan öğrencilerime galibiyet beklediğimi söylemeyi ihmal etmedim veeeeee........

Maçı 3-1 kazanmasını bildik. Maçın kötü yanı ise Eddie Johnson u 2 maç kaybetmemizdi. Fakat o kısa sürede Tuncay ı kaydırarak idare edecektik ve johnson da Inter macına yetişeceğini söyledi.

Maçın Adamı : Tuncay Şanlı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Vay kurnaz seni Sen koy gene de bir şey olmaz. O zaman açan da geceleyin yorum yapar. Grup zor. Bana da Man. Unt. Roma ve Sporting gelmişti Birşey değil. Bende beyenmezsin diye üzülüyodum. Ürkerek yaptım çalışmayı.
    Koymaya başladım maçları. Bu arada niye ürkceksin ya ne güzel yapmışsın valla ben akıl edemedim bide beğenmicem ha!! buldum da bunuyim bari şaka bi yana gerçekten teşekkürler birazdan lig maçlarının devamı geliyor.

Şimdiden İnter maçında başarılar. Galibiyet güzel olmuş. Edie iyi adam gerçekten. Tuncay'da fena değil hani

Artık Tuncayla İdare edicez bi kaç maç onu da sol kanat oynatıyodum oraya Tümer i geçircem zaten o da oynamıodu ii de oldu. Ama suana kadar delgado müthiş performans gösterdi boş geçmio maaşallah.

Rakip:

Maç kolay, rakip kolay, galibiyet parolasıyla sahaya çıkıyoruz veee...

Süpriz olmuyor, maçı kazanıyoruz, Alex sakatlandı diyo ama yalan, numara yapmış şerefsiz, 3 güne idmanlara başladı ben de bi dahaki maç oynatabildim. Demin tuncay demiştim ama onun yerine semih i almışım, tuncay sol kanat devam etmiş gördüğüme göre, Tümer de sakatmış

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

guzel gidiyosun tebrikler
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Tebrik için saol, evet baya iyi gidio takım, kadro oturdu, delgado aslanlar gibi oynuo ve iyi gidiyoruz.

Rakip denizli,

Geçen sezon şampiyonluğu elimizden alan düşmanımız , Fark parolasıyla cıkarken Tuncay ı forvete koyuyoruz veeeeee...

Oyuncularımız bizi yanıltmıyor, Tuncay müthiş oyunu ve yaptığı hat trick ile herkesin beğenisini kazanıyor, Delgado tuncay ın gölgesinde kalsa da yine boş geçmiyor

Maçın Adamı : Tabiki 10 la oynayan Tuncay Şanlı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Denizli galibiyetinden sonra takım moralli, Herkes önümüzdeki çok zor Inter maçına bakıyor,

Sinir Muhabir gününü bulmuş maçtan 1 gün önce karşımıza geçti ve
    S.M. : Sayın Ozzy maç çok zor, zaten siz yeteneksizsiniz, bu sefer takım kalitesi de yetmeyecek, bakalım naapcaksınız
    Ozzy : Eeee malum Inter bizden üst seviyede bir takım, fakat bizde iman gücü var ve bu güçle bu maçtan en az 1 puan koparmak amacındayız.
    S.M. : Koparırsınız koparır... Dikkat edin Inter sizin kafanızı koparmasın. dedi

Maçtan Önce oyuncularıma taraftar için oynamalarını söyledim, zaten pek birşey beklemiyordum ve sonuç ...

Süpriz bir biçimde bizim lehimize, 90 da Tümerin attığı gol bize hayat veriyor adetaaaaaa, işimiz çok kolaylaştı, nerdeyse 3.lük garanti artık!!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hiç ilgi yok ya oynadım maçları ama yazamıyorum msjlar birleşio kötü gözüküyor lütfen bakan arkadaşlar yorum yazsın

Ineter i de yendin ha. Helal bilader. Biz yorum yazariz merak etme ben nottingham i bitirdim ondan takip edemedim. Sen cikarsin belci gruptan. 2 de iki yapmisin deplasmandan 1 puan daha alirsan hic belli olmaz.

Eee Inter maçının moraliyle takım süperdi bütün hafta idmanlarda şakalar filan baya bi eğlendik topçularla. Önümüzde kolay bir konya maçı vardı, muhabiri fln atladım direk maça gittim çok kırmızıya yakalanmıştım valla bi de muhabirle konuşsaydım maça gecikiodum.

Maç kolay, sonuç iyi parolasıyla çıktık veee...

Cesar Delgado nun 2 golüule zor da olsa maçı almayı bildik.

Maçın adamı : Alex de souza
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ozgur cok saol valla sen de olmasan yazamayacktım macı şimdi bi iki maç daha gelio, bu arada sezon bitti cl maçları fln artık sadece cl maçlarını koyucam, lig macları fikstürden (derbilerin dısında tabi) yoksa zor oluo teker teker
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Konyaspor maçından sonra bir derbi ile karşınızdayım, rakip Karadeniz Fırtınası

Trabzonspor, parola belli galibiyet, evsahibi avantajını da iyi kullanarak maçı kazanmak istiyoruz, çok zorlu geçecek

Zor bi maç beklerken forvetlerimizle gülüyoruz ve delgado 2 gol daha bırakıyor bu maçta, soyunma odasında takımımın Mükemmel formunu takdir ediyorum, maça kaptan çıkan tuncay ise :
    Bu takım senin eserin hocam diyerek bana da payımı veriyor.
    Birazdan Cl deki ilk chelsea maçım warrrrrrrr!!!

Kapanarak oynamaktan başka çaremiz yok !!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Chelsea Maçına geldik, işimiz zor, maç içerde ama planlarımız savunma üzerine kurulu, beraberlikle kurtulma amacındayız, oyuncularıma taraftar için oynamalarını söylüyorum vee...

86. dakikada yine tümerin golüyle maçı 1-0 alıyoruz, şampiyonlar liginde 3 te 3 yaptık, ama bu böyle gitmez, tümer 2 mactır cıkıo atıo golu son dakkalarda, alıo maçı, kedisini tebrik ediorum.

Not: Kimse yorum yapmıyo, bundan sonra dediğim gibi lig maçlarını teker teker veremicem, zaten sezon bitti, cl maçlarını yazıp gerisini fikstürden yazıcam, sezon sonu gelirse belki ilgi artar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Harıka gıdıyorsun
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

ya bilader kusura bakma yaz gunudur arkadaslarlan dısarı cıktık forumu ihmal ettik buyuk fenerimize buyuk basarılar armagan etmişin valla gonulden tebrik ediom.. zaten takipçindim ama bundan sonra mesaja bogcam burayı yetrki sen bu guzel kariyeri bırakma..bu arada sinir muhabirle muhabbetler baya ii cok hosuma gitti..

Evet 3 maç daha koyuyorum, maç sonuçları sadece, daha sonra
    2. chelsea maçını da koyucam

Sakarya maçında şanssızlık oldu, 0-0 berabere kaldık, ama diğer maçları 3-1 ve 4-1 gibi net skorlarla almayı bildik.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ozyyy19 View Post
    ya bilader kusura bakma yaz gunudur arkadaslarlan dısarı cıktık forumu ihmal ettik buyuk fenerimize buyuk basarılar armagan etmişin valla gonulden tebrik ediom.. zaten takipçindim ama bundan sonra mesaja bogcam burayı yetrki sen bu guzel kariyeri bırakma..bu arada sinir muhabirle muhabbetler baya ii cok hosuma gitti..
    Saolasın kardes ben de bitirdim sezonu, sırayla koyuyorum, baya iyi geçti artık süpriz olsun, yakında her avrupa maçında olcak sinir muhabir, fransa maçlarından önce de boğazda balık muhabetimiz var selcuk yulayla, yakında ispanya da da ayarlıycaz bi boğaz, şimdi hazırlıyorum chelsea maçını, görüceksiniz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Başarılar, bakalım ilerleyen günlerde n'olacak ?

sabırsızlıkla bekliozz

2 maçta 7 gol attıktan sonra, chelsea deplasmanına gidiyoruz, bizim Muhabir gene orda, bu sefer 3 maçta 9 puanın rahatlığıyla yanına gidiyorum

Ozzy: Lan muhabir, naapıon burda böle stadın önünde, gel sana bi sucukekmek ısmarlıyım (aslında maç deplasman fish&chips ısmarlanır ama neyse)

Sinir Muhabir : Ya rüşvet vermeye çalışma, adam kayırmam ben, reklam kokan hareketler bunlar ne o öle samimi tavırlar felan, kimsin sen, chelsea ayarı vercek içerde birazdan size görcen, çekirge 1 zıplar, 2 zıplar, 3 . de Bataklığa saplanır die demiorum kaç gündür Gazetedeki köşemde ben

Ozzy: Ya tamam anladık bu maç çok zor, hem chelsea le hem de deplasmandayız, gel bi arkadaşlık kuralım dedik, dinlemedin. Hem sen Fotomacta yazmıo muydun? Oranın yazı işleri müdürü benim kanka, Kamil bey tanımıyo musun sen onu?
    Sinir Muhabir : Iıı şey, Kamil abi mi ? Kankan mı oluo o senin, abim terfi zamanım geldi, maaşa da zam lazım, çocuklar evde ekmek bek...

Ozzy : Tamam annadık konusurum ben onna, gel b, sucukekmek yiyelim senle

Sinir Muhabir : Tamam saolasın, ama böyle yaptın diye sana kıyak geçmem yazılarda söyliyim

Ozzy : Yok geçme zaten yaa, sensiz tadı mı kalır bu kariyerin!!!

Sinir Muhabire sucukekmek ısmarladıktan sonra stada gidiyorum, bizim paf takımdan bi veleti terry den imza alırken görüyorum, soyunma odası çıkışında

Ozzy : lan sen ne biçim profesyonelsin, rakip oyuncudan imza alınır mı gozum görmesin !!!

Diye azalardıktan sonra Oyucularıma Maçı kazanabileceklerini söylüyorum veeeee...

3-2 yeniliyoruz, ancak haksız bir şekilde !!!!
    Yediğimiz gol ofsayt, çok net, izledikten sonra itiraz ediyorum ve UEFA dan ses çıkmıyorr !!!

Dönüşte uçakta oyuncularımı teselli edip bir sonraki maç için zihinsel açıdan hazırlamaya başlıyorum (çöktü adamlar ya garantiliyoduk)

ya federasyonlar olsun uefa olsun hep bos muhabbet.. kendileri haklı olunca yapıstırıolar hemen bi mac men cezasını ama kendileri haksız oldumu ses yok onun için hakemlere bırakmıcan işini cekicen 5 tane gol bak o saman bişey yapabiliolarmı....

Ya gönül ister çekelim 5 ama naapalım fenerbahçeyle Chelsea ye bu kadar oluo ama bu sezon başka bi büyük takıma yaptık onu, zamanı gelince görcez, Şimdi 2 lig maçı ve 1 derbi ile karşınızda olucam BJK maçı goller ve herşey ile (muhabir de dahil birazdan sizlerle

beklemedeyiz cok ii gidio ya bu arada bizim ozgur nerde ugramıo buralara

Son anda fikir değiştirdim, lig maçlarını da normal vericem artık acaba maçın skoru mu etkiledi ne
    Rakip :

Eeee rakip kolay, galibiyet parolası ile sahaya çıkıyoruz veeee .....

8-1 gibi inanılmaz bir skorla galip ayrılıyoruz maçtan, 2 forvetimiz 3 er gol atıp yüzümüzü güldürüyorlar, Gol rekorlarını bu maçta kırıyoruz. Bu arada nedendir bilinmez hep kayseri takımlarına fark attım, 2 maçta 15 golum war 2 kayseri takımına, herkes baya bi gaz çıkıyo maçlara nedense

eddie johson u bende kariyerlerimden cok ii biliom harika bi futbolcu cesar delgado yu hec almadım takımıma ama bu performansı gorunce kesin getircem..

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri