hayırlı olsun cimbomumuza
hayırlı olsun cimbomumuza
Benim bir arkadaşım var, hatta uA forumunu takip edenler görmüştür.. Galatasaray Scout ekibindeki tanıdığı bu iş bitti demiş.. Morientes için, çok emin kendisi..
galatasaray org yayınlar mı
morientes'in forma satışları lincoln'den daha fazla olur.
beyler tüylerm diken diken oldu aklma 2000 senesi geliyoo tarih tekerrürmü edecek acaba![]()
şu an yok galatasaray org da
Kroldrup'u tanımıyorum nasıl izleyen var mı?
sizce kaç numara giyer23 yakışırdı da anıl aldı 19 olabilr cihan da yolcu ztn ondan alıp moriye
kalıtelı bır forvet almassak bence ısımız cok zor ozellıkle avrupada forvetı alırsak rakıplerımızın bır adım onune cıkarız dıye dusunuyorum
Hbaer dogru arkadaslar suanda her tarafa bu haber yayılıyor
Geldi de, numarası kaldı.. Resmi açıklama 1-2 güne gelir deniyor.. Beklemekten başka yapacak birşey yok..
bekle bizi avrupa
Bekleyelım![]()
bu sene mi sonraki sene mi kadıköyde
Yandık bea, bu sene öss ye falan çalışamayız maçlar yüzüne![]()
beyler hayalim %99 gerçekleşecek bizim UEFA'yı aldığımız seneye yaşım yetmedi ama ikinci kupayı göreceğim
İnşallah![]()
şamp. ligi ön elemede bu sezon zorlanacazmuhtemelen kurada seribaşı
olmadığımız için işimiz zor olacakliverpool,arsenal,celtic,lazio,benfica,ajax
gibi takımlar kurada seribaşı olacakları için bunlarlan biriyle eşleşmemiz kesin
Lige dogruya 15 dakıka kaldı
belli olmaz herkes yüregini ortaya koyarsa iyi şeyler olur ..özellikle TSL den çk ümitliym avrupada da gidebilecegmz yere kadar gidecegz hayırlısıyla final olacak bu yer![]()
beyler bir spor gazetesi(reklam olmasın adını siz bulun) sitesini 02:30 03:00 gibi güncelliyor kesinse belki yazar bekleyip ben bakacağım haber olursa yazarım
Kadro iyi Morientes de gelirse bence başarı çok yakın diyebilirim...
ya bi bitiremediler hep pazarlik fiyat dusurme off verin iste parayi olsun bitsin...
beyler uefa finali bu sene değil önümüzdeki sene kadıköy de..
bu sene takım oturur seneye de alırız inş..