-
14.Temmuz.2007, 01:31
Moralli çıkacağımız maçtan moralli ayrılmak dileğiyle evden çıkıyorum. Kapının önünde bir de ne göreyim, bizim muhabir çekmiş bi Porsche kapının önüne, beni bekliyo.

Sinir Muhabir : Abi bak arabaya, senin sayende oldu, Kamil abi ikramiye verdi, biz de doktordan 2. el alıverdik.
Ozzy : Yakışırrrrrrr, güle güle kullan, eee maç konusunda ne düşünüosun ?
Sinir Muhabir : Abi rollerimi değiştik ya, burda ben sorarım sen söylersin, ama yine de söyliyim düşüncemi, bence ortada geçicek ama evsahibi olmanızın avantajıyla sizi bir adım önde görüyorum
Ozzy : Sen ? bizi ? dur ya demin sen benim hakkımda iyi bişey mi söyledin, bak kayda alıcam ha
ne oldu bunun nedeni nedir bak cuma da deil kıyamet alameti filan olmasın sakın?
Sinir Muhabir : Yok be abim, ikramiyeden dolayı neden olucak
iaka bi yana BJK iyi takım, bu arada FM diye bi oyun varmış abim, Beşiktaşı berbat yapmışlar, beşiktaşlılar çıldırıomuş oynarken
bu arada senn de adamları ordan arakladığını düşünüolar ne dersin, eddie johnson la delgado orda süpermiş, Hiç oynatmadığın genç yetenek harun u da ordan bulduğunu söylüyolar
Ozzy : Lan sus biri duyucak, yardımları oldu tabi oyunun ama bana bişi sorma bu konuyla ilgili
Sinir Muhabir : Abim duyan duymus, ama ben üstünü kapatmaya çalışırım
neyse sana iyi maçlar, ben de basın yerindeyim maç sonu gelirsin.
Ozzy : Tamam gelirim.
Eee maç derbi, işimiz kolay değil ama Beşiktaş kötü, oyunda daha da kötü, atak oyunla evimizde kazanıcaz inşallah

İyi oynadık, kazandık, delgado ve johnson boş geçti ama alex mehmet ve tuncay işi bitirdi, Delgado nun morali düşük 1-2 hafta etkisiz olcak diye düşünüyorum ama iyi maçtı, tüm oyunculara tebrikler
Mesaj Yetkileri