Sayfa 368 / 439 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418 ... SonSon
11,011 ile 11,040 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

İyi de iş insanda bitiyor.. Adam isterse gelir.. Galatasaray almak isterse parayı bulursa adam isterse olur.

Lincoln mutsuzmuş aldık. Ne yani illa ki mutlu birilerini mi almak gerekiyor.
    HAngi takım kimi getirdi ki? Mutlu mesut dünya yıldızı..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by UA dragon View Post
    Appi sinir küpü

West Ham'ın beş milyon pound'luk teklifinin geri çevrilmesine sinirlenen Appiah: F.Bahçe için çok fedakârlık yaptım. Şimdi sıra onlarda!. F.Bahçe'deki geleceği yılan hikâyesine dönen Appiah, yönetime ateş püskürdü. West Ham'ın kendisi için yaptığı 5 milyon pound'luk teklifin geri çevrilmesi sert tepki gösteren Ganalı yıldız, "Bütün istediğim Premier Lig'de oynamak. West Ham benimle yakından ilgilendi ama F.Bahçe yönetimi anlayış
    göstermedi" diye konuştu.

TEKLİFLERİ REDDETTİM!
    The Sun'da çıkan haberde; Appiah'ın Avusturya kampına geç katılması yönetime olan kızgınlığına bağlanırken, yıldız oyuncunun şu ifadelerine yer verildi: "Geçen sezon başında Avrupa'nın önemli kulüplerinden teklifler aldım ama F.Bahçe için hepsini reddettim. Sakat sakat forma giydim. Bunca fedakârlığın karşılığı bu olmamalıydı."

Kaynak:fotomaç
    Gece gece güldüm yahu. Bir de fotomaç yalan haber yapıyor demesinler diye Sun'ı katmışlar işin içine.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    İyi de iş insanda bitiyor.. Adam isterse gelir.. Galatasaray almak isterse parayı bulursa adam isterse olur.

Lincoln dünya yıldızı değil, overrated bir oyuncu.
    Alex bile dünya yıldızı değil.

Riquelme'yi alabilseydiniz, o zaman yıldız olurdu..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ertugtul morienteside aldık gelince alıntı yapıcam herseyi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

Moriantes yıldızmı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

Lincoln'e dünya yıldızı demedim.. Kimse mutlu bir dünya yıldızı getirmedi dedim. biz de mutsuz oyuncu aldık işimize yaradı dedim

Quote Originally Posted by welet View Post
    Moriantes yıldızmı
    Morientes.. Şu Fernando.. İSpanyol forvet var ya.. işte ondan bahsediyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Blood_BJK View Post
    Gökhan Zan ve İbrahim Toraman Türkiye'nin en iyi defans oyunlarıdır. Ne Lunanoymuş ne Eduymuş ne Song muş hiçbiri onların elie su dökemez bizim savunmaya ihtiyacımız yok geçen sene ligin en az gol yiyen takımıydık (Runjenin ilk yarı performansına rağmen) Bu sene dahada iyi olacağız yanlız dünya yıldızı bi forvet gerekiyo Galatasaray ve Fenerin altında kaldık !!!
    Niye yıldız almayınca alttamı kalıyoruz ? Sahsen ben 34 yasında yıldız alcaksak hic almayalım derim.Alabiliyosak Delgado gibi potansiyeli olan adamlar alalım ayrıca yıldız almadık diye altta kalmayız emin ol ..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kroldrup trnasferide yattı gecmiş olsun star tv son dakiaolarak acıkladı haber dogru

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Morientes gelecek resmi acıklama ve imzayı bekleyin iyi daha oda yıldız degilse

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Morientes.. Şu Fernando.. İSpanyol forvet var ya.. işte ondan bahsediyoruz..
    Onu biliyorum ABOO onu yıldız olarak görüyomu demek istedim Geldi ya buyuk ihtimalle Moriantes..

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Morientes gelecek resmi acıklama ve imzayı bekleyin iyi daha oda yıldız degilse
    nasıl bu kadar eminsin Emrahcığım?

ABOO'nun dediği gibi çıkarsa ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Prensip yetmez.. Kesin geldi ne zaman diyecekler??

Ayrıca ben bu linkini verdiğin siteye de uyuz oldum ya!
    Turco'nun t sini küçük yapmışlar

Bir de ispanyolcada CİNCO ne demek oluyor
    Ya ertugrul Buda aynen lincoln olayına döndü ne olur bundada sabır mesajları alıntı yapıp saklıyorum yakında yayınlıcam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler Moriantes haberine fazla kaptırmayın kendınizi..Gerceklesmeyebilir transfer.

Kısa bir süre önce Lincolnl'ü renklerine bağlayan Galatasaray ikinci bombayı patlatmak üzere.
    Sarı-Kırmızılıların, Baptista'yı kiralamak için Real Madrid kulübüne baş vurduğu öğrenildi..

Yöneticilerden Haldun Üstünel ve Futbol Aş Genel müdürü Adnan Sezgin’in ispanya’ya geçerek Real Madrid yöneticilerine Baptista’yı 1 yıllığına kiralama talebinde bulundukları belirtiliyor. İki tarafın rakam konusunda henüz orta bir yol bulamadıkları ve görüşmelerin süreceği ifade edildi.

3 Sezon önce Real Madrid’e Sevilla’dan 20 milyon Euro karşılğında transfer olan Baptista, Madrid formasıyla 2005-2006 sezonunda 25 maçta 8 gol attı.

Geçtiğimiz sezon Arsenal tarafından kiralanan yıldız futbolcu İngiliz kulübünüde ise 24 lig maçında üç gol attı. Baptista, Lig Kupasında Liverpool’a attığı 4 gol ve Tottenham’a attığı iki golle ise takımını zafere taşıyan isimlerden biri oldu.

Son olarak Brezilya milli takımının Kupa Amerika kadrosunda da yer alan Baptista, Şili ve Urugay maçlarında birer gol attı.
    Yıdız futbolcu milli takım formasını da 26 kez giydi.

Maraton

Appiah'ı gönderirip Baptista'yı alırsak o zaman iyi bir iş gerçekleştirmiş oluruz, hem Appiah'dan iyi para kazandırıp onu memnun ederiz, hem de kendimiz memnun oluruz. Baptista hem ön libero hem forvette oynayabilen, gerektiğinde de forvet arkasında oynayabilen süper bir joker, alsak yılın transferini gerçekleştirmiş oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Morientes Isi 99% Bitmistir, Bundan Sonra Bu Isin Bozulacagini Hic SanmiYorum .. Sadece Sayili Gunler, Saatler, Belkide DAKIKALAR Kaldi .. Her An Aciklama Yapilabilir .. Bu olay aynı lincoln olayına döndü sabır arkadaslar

Babtısda haberi bence yalan nedenmi adam copa amerıkada önce futbolcu ile anlasmadık belki o gelmek istemeyecek ayrıca gelirse ikisinide gelme durumu var babtista gelsinki mesela ben yanılmaya razıyım

Baptista Galatasaray'da

Lincoln'ü alarak tüm dünyada ses getiren Galatasaray, asıl bombayı patlatmak üzere. Sarı-kırmızılı yöneticilerin hedefindeki isim Real Madrid'in süper golcüsü Julio Baptista. Yöneticiler Haldun Üstünel ile Adnan Sezgin dün İspanya'da Real Madrid ile masaya oturarak geçtiğimiz sezon Arsenal'de kiralık oynayan Brezilyalı futbolcu için resmi teklif yaptılar.

Baptista harekatı

İspanya'ya giden yöneticiler Haldun Üstünel ile Adnan Sezgin, Real Madrid ile pazarlıkları sürdürüyor.

Maliyeti 24 milyon euro
    Forvet arayışlarına devam eden G.Saray, Real Madrid'in Brezilyalı santrforu Baptista'ya talip oldu. İspanya'da Real Madrid ile masaya oturan sarı-kırmızılı yöneticiler Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel, bonservisi 24 milyon euro'yu bulan Baptista'yı 1 yıllığına kiralamak için teklifte bulundular. Real Madrid geçtiğimiz
    yıl Arsenal'e kiraladığı oyuncuyu bu sene de kiralamak istiyor.

Ön libero olarak başladı
    Tarafların ücret konusunda son pazarlıkları yaptığı ve transferin her an bitebileceği belirtildi. Yıllık maliyeti 4 milyon euro'yu bulan Baptista futbola Sao Paolo'da ön libero olarak başladı. Buradan Sevilla'ya transfer olan Baptista, bu takımda gol krallığına ulaştı ve Real'e geçti. Madrid, geçtiğimiz sezon Baptista'yı Arsenal'in İspanyol forveti Antonio Reyes'e karşılık İngiliz kulübüne vermişti.

Alex'in forveti
    Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Baptista için sarı-lacivertlilerin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, 10 Nisan'da şu açıklamayı yapmıştı: "Baptista, Sao Paolo'da ihtiyaç oldukça defansta oynuyordu. Sevilla'ya gitti kral oldu, Real'e geçti. Şimdi Arsenal'de. İnanılmaz bir gelişme."

Baptista yaş gibi geliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar babtisda ve morientes ikisinin birlikte gelme ihtimali bile varmıs

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Morientes Isi 99% Bitmistir, Bundan Sonra Bu Isin Bozulacagini Hic SanmiYorum .. Sadece Sayili Gunler, Saatler, Belkide DAKIKALAR Kaldi .. Her An Aciklama Yapilabilir .. Bu olay aynı lincoln olayına döndü sabır arkadaslar

Babtısda haberi bence yalan nedenmi adam copa amerıkada önce futbolcu ile anlasmadık belki o gelmek istemeyecek ayrıca gelirse ikisinide gelme durumu var babtista gelsinki mesela ben yanılmaya razıyım
    Vallahi kardeşim ben sana inanmıyorum!!Öyle yönetimdeymiş gibi %99 bitti gibi laflar sana yakışmıyor.Saviola içinde bunları söyledin ama tutmadı.O yüzden kendini daha sonra zorlayacak şeyler söyleme yani..

Baptista haberi doğrulandı,ayrıca daha iyi oyuncu gelmesi daha iyi olur.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Morientes Galatasaray'da...

Daha önceki sezonlarda da sürekli transfer gündemimizde olan ünlü İspanyol forvet Fernando Morientes’le kesin olarak anlaşmaya varıldığını öğrendik. Geçtiğimiz sezon Valencia forması ile La Liga’da 17 maçta 12 gol, Şampiyonlar Ligi’nde ise 9 maçta 7 gol atmayı başaran İspanyol yıldız yeni sezonda Galatasaray’ımızın formasını terletecek.

Kaynak: tekbuyuk.com (Lincoln haberini ilk duyuran site)

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Haberi yaparken Baptista'ya sormuslar mi acaba?

Quote Originally Posted by GingkO View Post
    Morientes Galatasaray'da...

Daha önceki sezonlarda da sürekli transfer gündemimizde olan ünlü İspanyol forvet Fernando Morientes’le kesin olarak anlaşmaya varıldığını öğrendik. Geçtiğimiz sezon Valencia forması ile La Liga’da 17 maçta 12 gol, Şampiyonlar Ligi’nde ise 9 maçta 7 gol atmayı başaran İspanyol yıldız yeni sezonda Galatasaray’ımızın formasını terletecek.

Kaynak: tekbuyuk.com (Lincoln haberini ilk duyuran site)
    daha önce 2 kere daha verimişti

Hatta morientes diyen ilk bu siteyi söylüyor. Lincoln de demişti burası diye..

Emrah hakkında söylenenlere cevap ver aslanım

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

ikisi bir den nasıl geliyor yahu

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post

Vallahi kardeşim ben sana inanmıyorum!!Öyle yönetimdeymiş gibi %99 bitti gibi laflar sana yakışmıyor.Saviola içinde bunları söyledin ama tutmadı.O yüzden kendini daha sonra zorlayacak şeyler söyleme yani..

Baptista'yı kim doğruladı? gerçekten mi.. o da süper olur bence..

baptistaya pek ihtimal vermiyorum ama morientes içime bi his doğuyor sanki alcaz gibime geliyor

Morientes de listede

G.Saray'ın peşinde olduğu bir başka yıldız ise Valencia'nın golcü oyuncusu Morientes.

Plase Morientes

G.Saray'ın peşinde olduğu bir başka yıldız ise Valencia'nın golcü oyuncusu Morientes. Sarı-kırmızılıların Valencia ile Morientes için pazarlık masasına oturduğu iddia edildi. Hatta Adnan Sezgin'in Morientes ile prensip anlaşmasına vardığı, 5 milyon euro bonservis bedeli talep eden Valencia ile görüşmelerin sürdüğü belirtildi. Baptista'da sorun çıkarsa G.Saray, Morintes'e imza attıracak

Baptista Galatasaray'da

Lincoln'ü alarak tüm dünyada ses getiren Galatasaray, asıl bombayı patlatmak üzere. Sarı-kırmızılı yöneticilerin hedefindeki isim Real Madrid'in süper golcüsü Julio Baptista. Yöneticiler Haldun Üstünel ile Adnan Sezgin dün İspanya'da Real Madrid ile masaya oturarak geçtiğimiz sezon Arsenal'de kiralık oynayan Brezilyalı futbolcu için resmi teklif yaptılar.

Baptista harekatı

İspanya'ya giden yöneticiler Haldun Üstünel ile Adnan Sezgin, Real Madrid ile pazarlıkları sürdürüyor.

Maliyeti 24 milyon euro
    Forvet arayışlarına devam eden G.Saray, Real Madrid'in Brezilyalı santrforu Baptista'ya talip oldu. İspanya'da Real Madrid ile masaya oturan sarı-kırmızılı yöneticiler Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel, bonservisi 24 milyon euro'yu bulan Baptista'yı 1 yıllığına kiralamak için teklifte bulundular. Real Madrid geçtiğimiz yıl Arsenal'e kiraladığı oyuncuyu bu sene de kiralamak istiyor.

Ön libero olarak başladı
    Tarafların ücret konusunda son pazarlıkları yaptığı ve transferin her an bitebileceği belirtildi. Yıllık maliyeti 4 milyon euro'yu bulan Baptista futbola Sao Paolo'da ön libero olarak başladı. Buradan Sevilla'ya transfer olan Baptista, bu takımda gol krallığına ulaştı ve Real'e geçti. Madrid, geçtiğimiz sezon Baptista'yı Arsenal'in İspanyol forveti Antonio Reyes'e karşılık İngiliz kulübüne vermişti.

Alex'in forveti
    Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Baptista için sarı-lacivertlilerin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, 10 Nisan'da şu açıklamayı yapmıştı: "Baptista, Sao Paolo'da ihtiyaç oldukça defansta oynuyordu. Sevilla'ya gitti kral oldu, Real'e geçti. Şimdi Arsenal'de. İnanılmaz bir gelişme."

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post

kardes ben bu sıtedede sadece lincoln transferıne kesin dedim ok sonra saviola transferine kesın demedim ama her zaman umudunuz kesmeyin dedim hatta mesajlarım arka sayfalarda var bakabilirsin lincoln konusundada bana bir sürü kişi sana inanmıyoruz bosuna kirlilik yapıyorsun demişdi gelince ne oldu gerisi malum bos konusmuyorum morientes gelecek yüzde 99.9 yüzde 1 de özhan canaydın için olsun malum her an birsey cıkabilir

Gelincede ben sizle konusurum

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    arkadslar bekleyp görn ve tek diycegm bişey var fenerli arkadslar ortamı germek içn bişey yazmasn burası Gs transfer haberleri bölümü
    +1905

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Baptista'yı kim doğruladı? gerçekten mi.. o da süper olur bence..
    Doğrulandı sözü biraz yanlış oldu ben bizim programlarda adı geçti demek istedim resmi teklif yapılmış o doğrulanmış tv8de duydum.

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    arkadslar bekleyp görn ve tek diycegm bişey var fenerli arkadslar ortamı germek içn bişey yazmasn burası Gs transfer haberleri bölümü
    Ortamı germek için bişey yazmıyoruz kardeşim.Öyle yazıp yazmayacağına sen karar veremezsin,burda herkes buraya mesaj yazar.

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    baptistaya pek ihtimal vermiyorum ama morientes içime bi his doğuyor sanki alcaz gibime geliyor
    Baptista olmayabilir bilmiyorum morientes gelir.

Ben sadece öyle insanları ümitlendirecek şekilde %99 bitti laflarına kızıyorum.Bunlar sizleri beklintiye itiyor sonra sizler üzülüyorsunuz.Saviolayada öyle de dedi.Bitti dedi ama yok işte.

Mesaj Yetkileri