İyi de iş insanda bitiyor.. Adam isterse gelir.. Galatasaray almak isterse parayı bulursa adam isterse olur.
Lincoln mutsuzmuş aldık. Ne yani illa ki mutlu birilerini mi almak gerekiyor.
HAngi takım kimi getirdi ki? Mutlu mesut dünya yıldızı..
İyi de iş insanda bitiyor.. Adam isterse gelir.. Galatasaray almak isterse parayı bulursa adam isterse olur.
Lincoln mutsuzmuş aldık. Ne yani illa ki mutlu birilerini mi almak gerekiyor.
HAngi takım kimi getirdi ki? Mutlu mesut dünya yıldızı..
Kroldrup trnasferide yattı gecmiş olsun star tv son dakiaolarak acıkladı haber dogru
Morientes gelecek resmi acıklama ve imzayı bekleyin iyi daha oda yıldız degilse
Beyler Moriantes haberine fazla kaptırmayın kendınizi..Gerceklesmeyebilir transfer.
Kısa bir süre önce Lincolnl'ü renklerine bağlayan Galatasaray ikinci bombayı patlatmak üzere.
Sarı-Kırmızılıların, Baptista'yı kiralamak için Real Madrid kulübüne baş vurduğu öğrenildi..
Yöneticilerden Haldun Üstünel ve Futbol Aş Genel müdürü Adnan Sezgin’in ispanya’ya geçerek Real Madrid yöneticilerine Baptista’yı 1 yıllığına kiralama talebinde bulundukları belirtiliyor. İki tarafın rakam konusunda henüz orta bir yol bulamadıkları ve görüşmelerin süreceği ifade edildi.
3 Sezon önce Real Madrid’e Sevilla’dan 20 milyon Euro karşılğında transfer olan Baptista, Madrid formasıyla 2005-2006 sezonunda 25 maçta 8 gol attı.
Geçtiğimiz sezon Arsenal tarafından kiralanan yıldız futbolcu İngiliz kulübünüde ise 24 lig maçında üç gol attı. Baptista, Lig Kupasında Liverpool’a attığı 4 gol ve Tottenham’a attığı iki golle ise takımını zafere taşıyan isimlerden biri oldu.
Son olarak Brezilya milli takımının Kupa Amerika kadrosunda da yer alan Baptista, Şili ve Urugay maçlarında birer gol attı.
Yıdız futbolcu milli takım formasını da 26 kez giydi.
Maraton
Appiah'ı gönderirip Baptista'yı alırsak o zaman iyi bir iş gerçekleştirmiş oluruz, hem Appiah'dan iyi para kazandırıp onu memnun ederiz, hem de kendimiz memnun oluruz. Baptista hem ön libero hem forvette oynayabilen, gerektiğinde de forvet arkasında oynayabilen süper bir joker, alsak yılın transferini gerçekleştirmiş oluruz.
Morientes Isi 99% Bitmistir, Bundan Sonra Bu Isin Bozulacagini Hic SanmiYorum .. Sadece Sayili Gunler, Saatler, Belkide DAKIKALAR Kaldi .. Her An Aciklama Yapilabilir .. Bu olay aynı lincoln olayına döndü sabır arkadaslar
Babtısda haberi bence yalan nedenmi adam copa amerıkada önce futbolcu ile anlasmadık belki o gelmek istemeyecek ayrıca gelirse ikisinide gelme durumu var babtista gelsinki mesela ben yanılmaya razıyım
Baptista Galatasaray'da
Lincoln'ü alarak tüm dünyada ses getiren Galatasaray, asıl bombayı patlatmak üzere. Sarı-kırmızılı yöneticilerin hedefindeki isim Real Madrid'in süper golcüsü Julio Baptista. Yöneticiler Haldun Üstünel ile Adnan Sezgin dün İspanya'da Real Madrid ile masaya oturarak geçtiğimiz sezon Arsenal'de kiralık oynayan Brezilyalı futbolcu için resmi teklif yaptılar.
Baptista harekatı
İspanya'ya giden yöneticiler Haldun Üstünel ile Adnan Sezgin, Real Madrid ile pazarlıkları sürdürüyor.
Maliyeti 24 milyon euro
Forvet arayışlarına devam eden G.Saray, Real Madrid'in Brezilyalı santrforu Baptista'ya talip oldu. İspanya'da Real Madrid ile masaya oturan sarı-kırmızılı yöneticiler Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel, bonservisi 24 milyon euro'yu bulan Baptista'yı 1 yıllığına kiralamak için teklifte bulundular. Real Madrid geçtiğimiz
yıl Arsenal'e kiraladığı oyuncuyu bu sene de kiralamak istiyor.
Ön libero olarak başladı
Tarafların ücret konusunda son pazarlıkları yaptığı ve transferin her an bitebileceği belirtildi. Yıllık maliyeti 4 milyon euro'yu bulan Baptista futbola Sao Paolo'da ön libero olarak başladı. Buradan Sevilla'ya transfer olan Baptista, bu takımda gol krallığına ulaştı ve Real'e geçti. Madrid, geçtiğimiz sezon Baptista'yı Arsenal'in İspanyol forveti Antonio Reyes'e karşılık İngiliz kulübüne vermişti.
Alex'in forveti
Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Baptista için sarı-lacivertlilerin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, 10 Nisan'da şu açıklamayı yapmıştı: "Baptista, Sao Paolo'da ihtiyaç oldukça defansta oynuyordu. Sevilla'ya gitti kral oldu, Real'e geçti. Şimdi Arsenal'de. İnanılmaz bir gelişme."
Baptista yaş gibi geliyor..
Arkadaslar babtisda ve morientes ikisinin birlikte gelme ihtimali bile varmıs
Vallahi kardeşim ben sana inanmıyorum!!Öyle yönetimdeymiş gibi %99 bitti gibi laflar sana yakışmıyor.Saviola içinde bunları söyledin ama tutmadı.O yüzden kendini daha sonra zorlayacak şeyler söyleme yani..
Baptista haberi doğrulandı,ayrıca daha iyi oyuncu gelmesi daha iyi olur.
Morientes Galatasaray'da...
Daha önceki sezonlarda da sürekli transfer gündemimizde olan ünlü İspanyol forvet Fernando Morientes’le kesin olarak anlaşmaya varıldığını öğrendik. Geçtiğimiz sezon Valencia forması ile La Liga’da 17 maçta 12 gol, Şampiyonlar Ligi’nde ise 9 maçta 7 gol atmayı başaran İspanyol yıldız yeni sezonda Galatasaray’ımızın formasını terletecek.
Kaynak: tekbuyuk.com (Lincoln haberini ilk duyuran site)
Haberi yaparken Baptista'ya sormuslar mi acaba?
ikisi bir den nasıl geliyor yahu![]()
baptistaya pek ihtimal vermiyorum ama morientes içime bi his doğuyor sanki alcaz gibime geliyor
Morientes de listede
G.Saray'ın peşinde olduğu bir başka yıldız ise Valencia'nın golcü oyuncusu Morientes.
Plase Morientes
G.Saray'ın peşinde olduğu bir başka yıldız ise Valencia'nın golcü oyuncusu Morientes. Sarı-kırmızılıların Valencia ile Morientes için pazarlık masasına oturduğu iddia edildi. Hatta Adnan Sezgin'in Morientes ile prensip anlaşmasına vardığı, 5 milyon euro bonservis bedeli talep eden Valencia ilegörüşmelerin sürdüğü belirtildi. Baptista'da sorun çıkarsa G.Saray, Morintes'e imza attıracak
Baptista Galatasaray'da
Lincoln'ü alarak tüm dünyada ses getiren Galatasaray, asıl bombayı patlatmak üzere. Sarı-kırmızılı yöneticilerin hedefindeki isim Real Madrid'in süper golcüsü Julio Baptista. Yöneticiler Haldun Üstünel ile Adnan Sezgin dün İspanya'da Real Madrid ile masaya oturarak geçtiğimiz sezon Arsenal'de kiralık oynayan Brezilyalı futbolcu için resmi teklif yaptılar.
Baptista harekatı
İspanya'ya giden yöneticiler Haldun Üstünel ile Adnan Sezgin, Real Madrid ile pazarlıkları sürdürüyor.
Maliyeti 24 milyon euro
Forvet arayışlarına devam eden G.Saray, Real Madrid'in Brezilyalı santrforu Baptista'ya talip oldu. İspanya'da Real Madrid ile masaya oturan sarı-kırmızılı yöneticiler Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel, bonservisi 24 milyon euro'yu bulan Baptista'yı 1 yıllığına kiralamak için teklifte bulundular. Real Madrid geçtiğimizyıl Arsenal'e kiraladığı oyuncuyu bu sene de kiralamak istiyor.
Ön libero olarak başladı
Tarafların ücret konusunda son pazarlıkları yaptığı ve transferin her an bitebileceği belirtildi. Yıllık maliyeti 4 milyon euro'yu bulan Baptista futbola Sao Paolo'da ön libero olarak başladı. Buradan Sevilla'ya transfer olan Baptista, bu takımda gol krallığına ulaştı ve Real'e geçti. Madrid, geçtiğimiz sezon Baptista'yı Arsenal'in İspanyol forveti Antonio Reyes'e karşılık İngiliz kulübüne vermişti.
Alex'in forveti
Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Baptista için sarı-lacivertlilerin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, 10 Nisan'da şu açıklamayı yapmıştı: "Baptista, Sao Paolo'da ihtiyaç oldukça defansta oynuyordu. Sevilla'ya gitti kral oldu, Real'e geçti. Şimdi Arsenal'de. İnanılmaz bir gelişme."
kardes ben bu sıtedede sadece lincoln transferıne kesin dedim ok sonra saviola transferine kesın demedim ama her zaman umudunuz kesmeyin dedim hatta mesajlarım arka sayfalarda var bakabilirsin lincoln konusundada bana bir sürü kişi sana inanmıyoruz bosuna kirlilik yapıyorsun demişdi gelince ne oldu gerisi malum bos konusmuyorum morientes gelecek yüzde 99.9 yüzde 1 de özhan canaydın için olsun malum her an birsey cıkabilir
Gelincede ben sizle konusurum![]()
Doğrulandı sözü biraz yanlış oldu ben bizim programlarda adı geçti demek istedim resmi teklif yapılmış o doğrulanmış tv8de duydum.
Ortamı germek için bişey yazmıyoruz kardeşim.Öyle yazıp yazmayacağına sen karar veremezsin,burda herkes buraya mesaj yazar.
Baptista olmayabilir bilmiyorum morientes gelir.
Ben sadece öyle insanları ümitlendirecek şekilde %99 bitti laflarına kızıyorum.Bunlar sizleri beklintiye itiyor sonra sizler üzülüyorsunuz.Saviolayada öyle de dedi.Bitti dedi ama yok işte.