Babdisdayı dogrulayan yok fotomacmı dogruladı:d
Tv8 haber gosterıyorsan atv son dakıka verdi morientes galatasarayda diye ntv yazdı daha ne olsun
OGULCAN SAVİOLAYA BİTTİ DEMEDİM ESKİ MESAJLARA BAK SADECE LİNCOLN İÇİN KESİN DEDİM SAVİOLA İÇİN UMUDUNUZU KESMEYİN DEDİM
Aslında fazla bir beklenti içerisine girmemek lazım. %99 denmesi ile..
Sonuçta o da bizim gibi biri. Yönetimde falan değil.
Araştırıyor buluyor..
Baptista işi biraz yaş ama Moriantes gelebilir...
Baptista'ya 24 milyon Euro verenin ben aklî dengesinden şüphe ederim![]()
Şimdi bak saviolayada gelecek dedin bunu inkar etme.Ben Morientes gelmez demiyorum gelir.Gurur duyarımm.Ben sadece senin durumu şurdan burdan takip edenlere bakıp bişeyler söylemene inanmıyorum.Kim demiş Morientes gibi birisinin %99 geleceğini böyle bişey olduğu an bombayı patlatırlar..
O yüzden bak sen burda kesin ibareler kullanıyosun insanlar ümitleniyor.Sonra hüsran çıkınca yönetim suçlu oluyor.
Dediklerim şöyle oldu kesin demedim ama umudunuz kesmeyin dedim bazende saviola gelecek dedim hatta gülücük koydum sakayla karısık yani ok lincolnde cok emindim bunuda forumda belirttim zaten alıntı mesaj yapmak sart oldu![]()
Emrah abi saviola içn umudunuzu ytrmeyn dedi evt gelecek de dedi ama onu kendi ümidiymş gibi dedi yani ümit ediyorm gelecek anlamnda dedi
ve bence konu tartsmalarla kaynyo yazk olyo
ne dersnz mori gelrse başarılı olrmu sizce?
Saviola konusunda Emurafu kardeş "emin değilim" diye belirtti zaten. Bence fazla üstüne gitmeye gerek yok... Konuyuda saptırıp Emrah'ın deyip demediklerine çevirmeyelim...
Erdem bu da sorumu yahu
Gelirse olur inşallah. Takımın en büyüğüyüm gibi artistlenmezse![]()
konuyu transferlermze getrmek içn sordm yoksa morientes ten bahsedyorz
![]()
Burada yeterince yönetici var uyarı vermek sana düşmez.
Ayrıca yazılanarı okumayı önermek yerine!FORUM KURALLARI'nı okursan orada yazıyor.Senin yaptığın kurallara aykırıdır arkadaşım.
riske girmeyi severim, ayrıca çok da inatçıyımdır (ailem bu konuda yıllarca taktir etti, kolay kolay pes etmem).
bildiğim bir haber yok, Türk Futbolunu iyi tanıyorum ve Emurafu'nun bir şey bilmediğini, taraftar forumlarındaki boş kişilerin boş iddialarını yazdığını söylüyorum.bu konuda da ısrarlıyım, o kişiler neler salladılar başka takip eden varsa o forumları yazsınlar,özelden çok söylüyorlar bunları çünkü..
bence bu transfer gerçekleşmez diyorum, becerebilirlerse ne ala..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bence Türkiye'de çok iş yapar Avrupa'da ise kendisine,çalışmasına bağlı birazcık.
arkadasca uyarı vermek içn yönetici olmak gerekmyotmm kardes konu daha fazla uzamasn benm yzmden GALATASARAY ımzn transfer haberleri konusunun daglmasnı istemyorm
herkes dikkatli olsn o zmn![]()
Real Madrid'in Sevilla'dan almak icin odedigi bedel 24 milyon Euro idi.
Ayrica oyuncu yaslandikca degeri duser.
Hernry Barcelona'da 4 sene oynayabilir diye kabul edersek, yaklasik 24 milyon Euro Henry'e odenen paranin amortismani yilda 6 milyon Euro olur. Yani Henry'nin hizmet ettigi her sene icin 6 milyon Euro harcamis olur Barcelona, bunun ustune de Henry'ye maas oder. 33 yasindaki Henry, cuzi bir bonservis ucretine kasilik veya bedava takimdan ayrilir.
Ote yandan Baptista 25 yasinda. Onunde ust seviyede hizmet edebilecegi daha en azindan 8 yil var. Baptista'ya 24 milyon Euro verip, 4 yil oynatip ardindan (atiyorum) 16 milyon Euro'ya satabilirsiniz. Bunun maliyeti de yilda 8mil / 4 = 2 milyon Euro olur ve Henry'den cok daha ucuzdur.
Hic bir takim da boyle bir yatirim yaptigi oyuncunun kontratinin sona ermesine izin vermez. Kontrat bitmeden satar ve oyuncunun degerinin bir kismini geri alir. Fernando Torres'de bu nedenle Henry'den daha ucuza mal edilmistir.
Saviola ilgili Madrid kesin almayacak, çarşamba geliyor, 07/07/07'de bomba patlıyor vs vs bir sürü mesaj okuduk burada. Sonuç ne oldu Saviola Madrid'de.
İnşallah Morientes transferi gerçekleşir ama %99'luk bir oran da varsa bu zaten açıklanırdı, niye saklansın ki?
Türk futbolu için bu transfer muhteşem olur, Morientes'i her hafta Süper Lig'de izlemek keyifli olacak, eğer transfer gerçekleşirse...
"YÜCE ATATÜRK"
bence morientes bize çk katkı saglar bgn lincoln ün schalkedeyken kuranyiye attırdıgı bi golü izledm tam morientes tarzı bi gol kule gibi yükseldi kuranyi kafayı vurdu morientes de öle goller atacak bu sene ( gelrse)
Saviola ile ilgili kimse birsey uydurmadı bunuda bilin yüzde yüz veya kesin gelecek diyede birsey demedim yakın dedim umudunuzu kesmeyin dedim bazen sakayla karısık konustum eskı mesajlara bakın buyrun burada sallama yapmadıgım belli bu konu kapanırsa sevinirim morientes gelince konusurum!!!!!
Diğer konuda da Baptista bizdeydi ne çabuk buraya gitmiş![]()
saviola konusnda hiçbi zaman yüzde yüz lafı çkmadı agzndan her mesajını takip ettigim birisi
O ayri.
Bu nedenle de bence takasta gider Baptista.
Kiralik vermeyi istemeyecektir ilk asamada Real Madrid cunku bunun kendilerine pek yarari yok. Hele hele kiralik olarak gozlerden uzak Turkiye ligine yollamak, Baptista'nin alici sayisini da dusurur.
Ote yandan Morientes emekli olmak icin gelebilir.
Erdem tekrar söylemene gerek yok bizler hepsini gördük senin gibi..