Sayfa 369 / 439 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419 ... SonSon
11,041 ile 11,070 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by UA dragon View Post

Maliyeti 24 milyon euro
    Forvet arayışlarına devam eden G.Saray, Real Madrid'in Brezilyalı santrforu Baptista'ya talip oldu. İspanya'da Real Madrid ile masaya oturan sarı-kırmızılı yöneticiler Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel, bonservisi 24 milyon euro'yu bulan Baptista'yı 1 yıllığına kiralamak için teklifte bulundular. Real Madrid geçtiğimiz yıl Arsenal'e kiraladığı oyuncuyu bu sene de kiralamak istiyor.
    haberi kim yaptiysa sacmalamis, henry degil bu baptista nesi 24 milyon € gecen sezonki silik performansindan sonra kimse ona 24 milyon € ödemez

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Babdisdayı dogrulayan yok fotomacmı dogruladı:d

Tv8 haber gosterıyorsan atv son dakıka verdi morientes galatasarayda diye ntv yazdı daha ne olsun

OGULCAN SAVİOLAYA BİTTİ DEMEDİM ESKİ MESAJLARA BAK SADECE LİNCOLN İÇİN KESİN DEDİM SAVİOLA İÇİN UMUDUNUZU KESMEYİN DEDİM

Aslında fazla bir beklenti içerisine girmemek lazım. %99 denmesi ile..

Sonuçta o da bizim gibi biri. Yönetimde falan değil.

Araştırıyor buluyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baptista işi biraz yaş ama Moriantes gelebilir...

Baptista'ya 24 milyon Euro verenin ben aklî dengesinden şüphe ederim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post

Ortamı germek için bişey yazmıyoruz kardeşim.Öyle yazıp yazmayacağına sen karar veremezsin,burda herkes buraya mesaj yazar.
    yazılanları okrsan iyi olr kardes sdce bu son iki sayfadan bahsetmyorm genel anlamda bu arada ben karar veremem dogru ama adam gibi yazmamaya devam etmezse siteden şutlanır ben uyarı anlamnda söylyorm

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    kardes ben bu sıtedede sadece lincoln transferıne kesin dedim ok sonra saviola transferine kesın demedim ama her zaman umudunuz kesmeyin dedim hatta mesajlarım arka sayfalarda var bakabilirsin lincoln konusundada bana bir sürü kişi sana inanmıyoruz bosuna kirlilik yapıyorsun demişdi gelince ne oldu gerisi malum bos konusmuyorum morientes gelecek yüzde 99.9 yüzde 1 de özhan canaydın için olsun malum her an birsey cıkabilir

Gelincede ben sizle konusurum
    Şimdi bak saviolayada gelecek dedin bunu inkar etme.Ben Morientes gelmez demiyorum gelir.Gurur duyarımm.Ben sadece senin durumu şurdan burdan takip edenlere bakıp bişeyler söylemene inanmıyorum.Kim demiş Morientes gibi birisinin %99 geleceğini böyle bişey olduğu an bombayı patlatırlar..

O yüzden bak sen burda kesin ibareler kullanıyosun insanlar ümitleniyor.Sonra hüsran çıkınca yönetim suçlu oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dediklerim şöyle oldu kesin demedim ama umudunuz kesmeyin dedim bazende saviola gelecek dedim hatta gülücük koydum sakayla karısık yani ok lincolnde cok emindim bunuda forumda belirttim zaten alıntı mesaj yapmak sart oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post

Şimdi bak saviolayada Kim demiş Morientes gibi birisinin %99 geleceğini böyle bişey olduğu an bombayı patlatırlar..
    iste bunu anlayamadi arkadaslar eger morientes,baptista gibi yildizlar ile kesin olarak anlasilsaydi bombayi patlatirlardi..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Emrah abi saviola içn umudunuzu ytrmeyn dedi evt gelecek de dedi ama onu kendi ümidiymş gibi dedi yani ümit ediyorm gelecek anlamnda dedi

ve bence konu tartsmalarla kaynyo yazk olyo

ne dersnz mori gelrse başarılı olrmu sizce?

Saviola konusunda Emurafu kardeş "emin değilim" diye belirtti zaten. Bence fazla üstüne gitmeye gerek yok... Konuyuda saptırıp Emrah'ın deyip demediklerine çevirmeyelim...

Erdem bu da sorumu yahu

Gelirse olur inşallah. Takımın en büyüğüyüm gibi artistlenmezse

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

konuyu transferlermze getrmek içn sordm yoksa morientes ten bahsedyorz

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    yazılanları okrsan iyi olr kardes sdce bu son iki sayfadan bahsetmyorm genel anlamda bu arada ben karar veremem dogru ama adam gibi yazmamaya devam etmezse siteden şutlanır ben uyarı anlamnda söylyorm
    Burada yeterince yönetici var uyarı vermek sana düşmez.

Ayrıca yazılanarı okumayı önermek yerine!FORUM KURALLARI'nı okursan orada yazıyor.Senin yaptığın kurallara aykırıdır arkadaşım.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Cengiz abi herşeyde çok emin konuşuyorsun.Ya gelirse..! Sen bize diyorsun kesin konuşuyoruz diye ama sende kesin konuşuyorsun.Şimdide Baptista haberleri çıkmış..
    riske girmeyi severim, ayrıca çok da inatçıyımdır (ailem bu konuda yıllarca taktir etti, kolay kolay pes etmem).

bildiğim bir haber yok, Türk Futbolunu iyi tanıyorum ve Emurafu'nun bir şey bilmediğini, taraftar forumlarındaki boş kişilerin boş iddialarını yazdığını söylüyorum.bu konuda da ısrarlıyım, o kişiler neler salladılar başka takip eden varsa o forumları yazsınlar,özelden çok söylüyorlar bunları çünkü..
    bence bu transfer gerçekleşmez diyorum, becerebilirlerse ne ala..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bence Türkiye'de çok iş yapar Avrupa'da ise kendisine,çalışmasına bağlı birazcık.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadasca uyarı vermek içn yönetici olmak gerekmyo tmm kardes konu daha fazla uzamasn benm yzmden GALATASARAY ımzn transfer haberleri konusunun daglmasnı istemyorm

herkes dikkatli olsn o zmn

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    haberi kim yaptiysa sacmalamis, henry degil bu baptista nesi 24 milyon € gecen sezonki silik performansindan sonra kimse ona 24 milyon € ödemez
    Real Madrid'in Sevilla'dan almak icin odedigi bedel 24 milyon Euro idi.

Ayrica oyuncu yaslandikca degeri duser.

Hernry Barcelona'da 4 sene oynayabilir diye kabul edersek, yaklasik 24 milyon Euro Henry'e odenen paranin amortismani yilda 6 milyon Euro olur. Yani Henry'nin hizmet ettigi her sene icin 6 milyon Euro harcamis olur Barcelona, bunun ustune de Henry'ye maas oder. 33 yasindaki Henry, cuzi bir bonservis ucretine kasilik veya bedava takimdan ayrilir.

Ote yandan Baptista 25 yasinda. Onunde ust seviyede hizmet edebilecegi daha en azindan 8 yil var. Baptista'ya 24 milyon Euro verip, 4 yil oynatip ardindan (atiyorum) 16 milyon Euro'ya satabilirsiniz. Bunun maliyeti de yilda 8mil / 4 = 2 milyon Euro olur ve Henry'den cok daha ucuzdur.

Hic bir takim da boyle bir yatirim yaptigi oyuncunun kontratinin sona ermesine izin vermez. Kontrat bitmeden satar ve oyuncunun degerinin bir kismini geri alir. Fernando Torres'de bu nedenle Henry'den daha ucuza mal edilmistir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Saviola ilgili Madrid kesin almayacak, çarşamba geliyor, 07/07/07'de bomba patlıyor vs vs bir sürü mesaj okuduk burada. Sonuç ne oldu Saviola Madrid'de.

İnşallah Morientes transferi gerçekleşir ama %99'luk bir oran da varsa bu zaten açıklanırdı, niye saklansın ki?

Türk futbolu için bu transfer muhteşem olur, Morientes'i her hafta Süper Lig'de izlemek keyifli olacak, eğer transfer gerçekleşirse...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence morientes bize çk katkı saglar bgn lincoln ün schalkedeyken kuranyiye attırdıgı bi golü izledm tam morientes tarzı bi gol kule gibi yükseldi kuranyi kafayı vurdu morientes de öle goller atacak bu sene ( gelrse )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Baptista'ya 24 milyon Euro verenin ben aklî dengesinden şüphe ederim
    Gelirse kiralık gelecek 24 mn euro veremez zaten Gs.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Real Madrid'in Sevilla'dan almak icin odedigi bedel 24 milyon Euro idi.

Ayrica oyuncu yaslandikca degeri duser.

Hernry Barcelona'da 4 sene oynayabilir diye kabul edersek, yaklasik 24 milyon Euro Henry'e odenen paranin amortismani yilda 6 milyon Euro olur. Yani Henry'nin hizmet ettigi her sene icin 6 milyon Euro harcamis olur Barcelona, bunun ustune de Henry'ye maas oder. 33 yasindaki Henry, cuzi bir bonservis ucretine kasilik veya bedava takimdan ayrilir.

Ote yandan Baptista 25 yasinda. Onunde ust seviyede hizmet edebilecegi daha en azindan 8 yil var. Baptista'ya 24 milyon Euro verip, 4 yil oynatip ardindan (atiyorum) 16 milyon Euro'ya satabilirsiniz. Bunun maliyeti de yilda 8mil / 4 = 2 milyon Euro olur ve Henry'den cok daha ucuzdur.

Hic bir takim da boyle bir yatirim yaptigi oyuncunun kontratinin sona ermesine izin vermez. Kontrat bitmeden satar ve oyuncunun degerinin bir kismini geri alir. Fernando Torres'de bu nedenle Henry'den daha ucuza mal edilmistir.
    dediklerinde haklisin fakat sence Baptista'ya 24 milyon € veren bir kulüp cikar mi?? Inter haric..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by welet View Post
    Türkiye de hiçbi kulüp o parayı veremz bence

Quote Originally Posted by welet View Post
    kiralamaya uğraşıyorlar ya bizimkiler..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Saviola ile ilgili kimse birsey uydurmadı bunuda bilin yüzde yüz veya kesin gelecek diyede birsey demedim yakın dedim umudunuzu kesmeyin dedim bazen sakayla karısık konustum eskı mesajlara bakın buyrun burada sallama yapmadıgım belli bu konu kapanırsa sevinirim morientes gelince konusurum!!!!!

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Dünya basınına göre Saviola haberleri:
    07.07.07

Saviola -> Galatasaray

Ispanyol gazetesi
    http://www.sport.es/default.asp?idpu...a=CAS&idnotici

Arjantin gazetesi
    http://www.uol.com.ar/uolfutbol/nota...41139/nota.htm

İspanyol :Saviola, apparently, would accept the conditions that to him the Ottoman organization offers and would sign next the 7 of July.

Kısa çeviri: Saviola teklifin şartlarını kabul etmiş, 7 Temmuz'da imzalıyormış.

Arjantin :Therefore, Saviola would have accepted the conditions that to him the leaders of the Galatasaray approached and would sign its contract with the July organization next the 7.Kısa

çevirisi: Üsttekinin aynısı

Haber Alıntı

Avatarı yakında saviola yapıcam sadece biraz daha kesinlessin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Türkiye de hiçbi kulüp o parayı veremz bence
    Veremez zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Diğer konuda da Baptista bizdeydi ne çabuk buraya gitmiş

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

saviola konusnda hiçbi zaman yüzde yüz lafı çkmadı agzndan her mesajını takip ettigim birisi

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    dediklerinde haklisin fakat sence Baptista'ya 24 milyon € veren bir kulüp cikar mi?? Inter haric..
    O ayri.

Bu nedenle de bence takasta gider Baptista.

Kiralik vermeyi istemeyecektir ilk asamada Real Madrid cunku bunun kendilerine pek yarari yok. Hele hele kiralik olarak gozlerden uzak Turkiye ligine yollamak, Baptista'nin alici sayisini da dusurur.

Ote yandan Morientes emekli olmak icin gelebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Erdem tekrar söylemene gerek yok bizler hepsini gördük senin gibi..

Mesaj Yetkileri