-
Şuana kadar 2 beraberlik var, lideriz, puan durumunu 4 lig maçı sonra koyucam inşallah, şimdi Inter maçını hazırlıyorum. O maçla berbaer Şampiyonlar ligi grup puan durmum da gelicek.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şampiyonlar Ligi grup son maçımız var, Rakip Inter,

Eeeee maç zor, maçtan önce Sinir Muhabir yanımıza geliyor,
Sinir Muhabir : Sayın ozzy nasılsınız
Ozzy : Lan dün sucukekmek yiyoduk, şimdi sayın mı olduk lan ?
Sinir Muhabir : Abim iş gereği, kaydediyorum röpörtajı, çaktırma lan gazetedekiler bilmiyo.
Ozzy: He pardon o zaman, eee iyiyiz, böyle zorlu bir maç öncesi iyi olmaya çalışıyoruz.
Sinir Muhabir : Çıkınca ne kadar çalışırsanız çalışın iyi olamıycaksınız zaten, bala filan garantilediniz gruptan çıkmayı, bide 1. çıkma da garantiymiş, siz yenilseniz Chelsea yense bile puana yetişemiyorlar, tebrikler ama bu maç acı olucak 

Ozzy: Bakıp görücez, maç zor ama oyuncularıma güveniyorum, inşallah şeytanın bacağını kırıp takımımızın avrupa kupalarındaki makus talihini en az bir çeyrek finalle geçicez.
Sinir Muhabir : görrcezzz görcezzzzzz, Ibrahimovic cakar size bi taane, görürüz.
Bu konuşmadan sonra adamın yanından acilen ayrılıyor, soyunma odasına giriyoruz. E zaten 1. lik garanti, oyunularıma kendilerini kasmamalarını, sonucun geleceğini söylüyorum veeeeeeeeee...

Evet bir sonuç geliyor, ama bizim istediğimiz gibi bir sonuç değil, olsun o kadar da önemli deiğil aslında, biz yine gruptan

1. cıkıyoruzzzzzz, takım çok mutlu, herkes çok mutlu, ve ilk turdaki rakibimizzzz

Chievo gibi yine bir italyan takımı, grupta yendiğimiz takımlara göre çok daha zayıf, ve elemeye ant içtik.
Mesaj Yetkileri