kontejyan var kulubede otursun
kontejyan var kulubede otursun
tamam..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben gaLatasaryLa ıLgıLı transfer aksıonu yaşamak ıstemıorum(geneLde bu aksıonLarın sonu husran oLuo o yuzden ) her gun ewde aksıon fıLmı ızLıom yeter bana o fıLmler.
tomas'da gıtse oLurdu bence emre asık war,bouzid war yeterdı bence
Dikkat edersen bu yazdıkların fotomaç gibi gazetelerde yazıyor yani cassano fenere önerildi şeklinde haberler burdaki hiçbir f.bahçeli o gazetelere inanmıyor sende g.saray haberleri konusunda inanmıyorsun ancak gelmiş bu konuda fotomaça inanıp cassano,saviola fenere önerilmiş diyorsun mantığını çözemedim ben senin çünkü ortada mantık yok.tartışma çıkarmayada uğraşma boşuna çıkmaz rahat ol
arkadaşlar verdiğiniz o linklerdeki haberlerde türk medyasında galatasarayın moriantesle ilgilendiği söyleniyor deniyor..
soccernews ve vcf farklı
yönetim istese baptistayı rahat alır![]()
appi giderse baptista alınır diyenlere soru??ortada kim oynıcak? selcuk kemal deniz marco ile nereye kadar..
tartısma nie cıkarıyım n faydası oLcak tartısmanın bana sanki
bnm fb'Li arkadasLar dıo ama yok adrıano yok sawıoLa sızın loncoLn kımmıs faLan die yoksa bu sıtede fotomacLa ıLgıLı makara yapanLarın arasında bende warım.yoksa kendı kendıme uydurucak haLım yok haberLeri
nyse aLın sız hangı dunya yıLdızı aLıosanız![]()
Kroldrup süre istedi
Önceki gün Milano'ya giden yöneticiler Celal Kolot ve Mario Berk ile görüşen Danimarkalı stoper Per Kroldrup, siyah-beyazlılardan süre istedi. Kroldrup, "Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyordum ama teklifiniz çok cazip. Bana birkaç gün izin verin düşüneyim" dedi.
Baptista ile GS ilgileniyodu en son FB demi transfer etmeye çalışıyo???
Morientes tecrübeli bir forvet nerde durucağını çok iyi biliyor... Çok faydalı olur umarım olur bu transfer...
Fırat;
Galatasaray FC için Fenerbahçe DMC,MC için istiyor...![]()
Ayman kesin oynar arkadaşlar.Ziya Dogan'ın oglu gibi her gittigi yere getirdi.Hüseyini defansa çeker serkan-ayman oynatır..Kesin oynatır yani
Zico onu çok istiyor
Bild gazetesi, F.Bahçe'nin 15 milyon Euro'yu gözden çıkardığını yazarken, Kuranyi'nin açıklamalarına da yer verdi: 'Zico'nun beni istemesi büyük onur'
14.07.2007
‘Fenerbahçe büyük bir hocaya sahip’
Roberto Carlos’un ardından bir Dünya yıldızını daha kadroya katarak transferi noktalamayı planlayan Fenerbahçe Yönetimi, Kevin Kuranyi ataklarına hız verdi. Almanya’nın saygın gazetelerinden Bild; daha önce Schalke’ye 10 milyon Euro teklif eden Sarı-Lacivertliler’in 15 milyon Euro’ya çıktığını iddia etti. Haberde; Zico’nun, “Onu alırsak Şampiyonlar Ligi’nde final oynama şansına sahip oluruz” dediği vurgulanırken, Kuranyi’nin şu açıklamaları da yer aldı: “Takımımla büyük hedeflerim var. Ancak Zico’nun beni istemesi çok önemli. Bu benim için büyük onur. Fenerbahçe büyük oyunculara ve büyük bir teknik direktöre sahip...”
‘Kuranyi ve Halil’i istedik...’
Brezilya asıllı Alman golcü bu sözleriyle Fenerbahçe’ye yeşil ışık yakarken, Sarı-Lacivertli yönetim de Kuranyi ile ilgilendiklerini resmen doğruladı. Aziz Yıldırım ve kurmayları; Schalke’nin Stephen Appiah konusunda hem sözlü hem de yazılı resmi teklifte bulunduğunu, kendilerinin de Kevin Kuranyi ve Halil Altıntop’u transfer etme düşüncelerini Alman Kulübü’ne resmen aktardıklarını vurguladı. Resmi sitede yer alan açıklamada; Schalke Menaceri Andreas Muller’in, “Kuranyi’yi satmak niyetinde değiliz. Ancak kontratında yer alan maddeye göre 27 milyon Euro’ya serbest kalır” dediği de belirtildi.
kaynak:fanatik
İlk hedef Morientes
Aslan, forvet arayışlarında rotayı İspanyol golcüye çevirdi, Morientes'in alternatifinin Baptista olduğu öğrenildi
![]()
Galatasaray Yönetimi, Brezilyalı yıldız Lincoln'ün ardından dünyaca isim yapmış ünlü bir golcü oyuncuyu renklerine bağlamak için transfer harekatına başladı.
Sarı-kırmızılı takımın kampından ayrılan Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel ile Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, İsviçre'den İspanya'ya giderek iki yıldız oyuncu için masaya oturdular.
Valencia'nın golcü oyuncusu Morientes ile Real Madrid'in Arsenal'de kiralık olarak forma giyen yıldızı Baptista için girişimlere başlayan ikili bu oyuncuların kulüpleri ile bonservis pazarlığına oturdu. İstenen yüksek bonservis bedellerini indirmek için yoğun uğraş veren yöneticilerin öncelikle Morientes'in işini bitirmeye çalıştıkları, Baptista'yı ise alternatifi olarak düşündükleri bildirildi. İki futbolcunun da olmaması durumunda PSV Eindhoven'da forma giyen Mendez Edison'un gündeme geleceği ifade edildi.
Feldkamp'ın istediği golcülerden birini alarak transferi noktalamak isteyen Üstünel ve Sezgin'in görüşmeleri bugün de sürdürecekleri, anlaşma sağlanması halinde alınacak oyuncunun takımının Almanya kampına götürüleceği kaydedildi.
aslında psv deki mendezde fena deil ama forvet gelecekse büyük bi yıldız olsun.
DAYAK YEMEMİŞ
Schalke’nin “akıllı” menajeri Müller, F.Bahçe’ye Appiah için 4 milyon euro önerdi. Ancak “Biz de Kuranyi’yi isteriz” yanıtı alınca tam 27 milyon euro fiyat çekti!.. Kanarya, Müller’e kızdı ama Kuranyi’nin “Zico’yu severim” sözleri sonrası yeniden umutlandı. Golcü oyuncunun transferi için Galatasaray da aradan çıkmıyor...
kaynak:fotospor
fotosporsa %100 dogrudur![]()
mendezi boşver
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mpenza Canı Cim-Bom çekti
Anderlecht’in Belçikalı golcüsü “G.Saray’da oynamak istiyorum” dedi.
kaynak:fotospor
Morientes'le anlaşıldı Valencia bekleniyor sanırım durum böyle değil mi?
valencia evet derse bitiyo ama bonservisi nasıl 5 milyon dolar anlamadım çok ucuzmuş
Yaşlandı ztn galiba 30una geldi...
Son aldıgım habere göre valenca ile 4.8 anlasmısız ne kadar dogru bilemem sonra laf atıyorlar