Sayfa 372 / 439 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422 ... SonSon
11,131 ile 11,160 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

kontejyan var kulubede otursun

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by UA dragon View Post
    kontejyan var kulubede otursun
    Bizim defansta iyi yedekler var, bence başka biri alınsın. İlla 11 de oynamasına da gerek yok. Potansiyeli olsun kulübede otursun, nasıl olsa 6+1 e göre 1 i luübede oturmak zorunda.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Red face

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Bu sefer Emrah onayladı Atakan kardeşim..

O söyleyince çıkıyor.Haa gelmezse Mori, o zaman ortak konuşmaya Emrah'ı da alırız.Ne söyleyeceksen ona söylersin..

tamam..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Ee böyle olması daha iyi aksiyon oluyor..
    Bu arada Tomas ne oldu?
    ben gaLatasaryLa ıLgıLı transfer aksıonu yaşamak ıstemıorum (geneLde bu aksıonLarın sonu husran oLuo o yuzden ) her gun ewde aksıon fıLmı ızLıom yeter bana o fıLmler.

tomas'da gıtse oLurdu bence emre asık war,bouzid war yeterdı bence

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    fener sawıoLa gıbı dandık adamı naapcak onLara dunya yıLdızı gerekıo adrıano,sheva faLan ondada hersey ii guzeLde ufak bı puruz war 50 mıL. € bonserwis bedeLi oLması
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

tutan yok sızı aLın o zmn siz daa zigic'i kuranyi'yi aLamıosunuz baptıstayı nası aLcaksınz bu kdr yuksekten ucmayın.
    Dikkat edersen bu yazdıkların fotomaç gibi gazetelerde yazıyor yani cassano fenere önerildi şeklinde haberler burdaki hiçbir f.bahçeli o gazetelere inanmıyor sende g.saray haberleri konusunda inanmıyorsun ancak gelmiş bu konuda fotomaça inanıp cassano,saviola fenere önerilmiş diyorsun mantığını çözemedim ben senin çünkü ortada mantık yok.tartışma çıkarmayada uğraşma boşuna çıkmaz rahat ol

arkadaşlar verdiğiniz o linklerdeki haberlerde türk medyasında galatasarayın moriantesle ilgilendiği söyleniyor deniyor..

soccernews ve vcf farklı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yönetim istese baptistayı rahat alır

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Bencede elini kolunu sallaya sallaya getirir...

appi giderse baptista alınır diyenlere soru??ortada kim oynıcak? selcuk kemal deniz marco ile nereye kadar..

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Dikkat edersen bu yazdıkların fotomaç gibi gazetelerde yazıyor yani cassano fenere önerildi şeklinde haberler burdaki hiçbir f.bahçeli o gazetelere inanmıyor sende g.saray haberleri konusunda inanmıyorsun ancak gelmiş bu konuda fotomaça inanıp cassano,saviola fenere önerilmiş diyorsun mantığını çözemedim ben senin çünkü ortada mantık yok.tartışma çıkarmayada uğraşma boşuna çıkmaz rahat ol

tartısma nie cıkarıyım n faydası oLcak tartısmanın bana sanki

bnm fb'Li arkadasLar dıo ama yok adrıano yok sawıoLa sızın loncoLn kımmıs faLan die yoksa bu sıtede fotomacLa ıLgıLı makara yapanLarın arasında bende warım.yoksa kendı kendıme uydurucak haLım yok haberLeri

nyse aLın sız hangı dunya yıLdızı aLıosanız

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by KEREM-83 View Post
    appi giderse baptista alınır diyenlere soru??ortada kim oynıcak? selcuk kemal deniz marco ile nereye kadar..
    Arkadaşım Baptista versatil bir oyuncu.DMC, MC, AMC, FC pozisyonlarında oynayabiliyor..

Üst düzey yani...

O nedenle düşünülüyor..

Kroldrup süre istedi

Önceki gün Milano'ya giden yöneticiler Celal Kolot ve Mario Berk ile görüşen Danimarkalı stoper Per Kroldrup, siyah-beyazlılardan süre istedi. Kroldrup, "Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyordum ama teklifiniz çok cazip. Bana birkaç gün izin verin düşüneyim" dedi.

Baptista ile GS ilgileniyodu en son FB demi transfer etmeye çalışıyo???

Morientes tecrübeli bir forvet nerde durucağını çok iyi biliyor... Çok faydalı olur umarım olur bu transfer...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fırat;

Galatasaray FC için Fenerbahçe DMC,MC için istiyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Alamaz Baptista'yı rahat o kadar kolay değil ancak gelebilirbir ihtimal.Appiah'ın gideceğini pek sanmıyorum gidersede Selçuk gibi yeni sezona hazır bir oyuncumuz var o oynar

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Ayman kesin oynar arkadaşlar.Ziya Dogan'ın oglu gibi her gittigi yere getirdi.Hüseyini defansa çeker serkan-ayman oynatır..Kesin oynatır yani

Arkadaşım Baptista versatil bir oyuncu.DMC, MC, AMC, FC pozisyonlarında oynayabiliyor..

Üst düzey yani...

O nedenle düşünülüyor..
    baptista son 2 senedir ya amc ya fc oynadı..dmc olarak appi ile arasında daglar kadar fark var..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by KEREM-83 View Post
    baptista son 2 senedir ya amc ya fc oynadı..dmc olarak appi ile arasında daglar kadar fark var..
    Baptista her alanda Appiah'tan daha iyi sen içini ferah tut..

Zico onu çok istiyor
    Bild gazetesi, F.Bahçe'nin 15 milyon Euro'yu gözden çıkardığını yazarken, Kuranyi'nin açıklamalarına da yer verdi: 'Zico'nun beni istemesi büyük onur'
    14.07.2007

‘Fenerbahçe büyük bir hocaya sahip’
    Roberto Carlos’un ardından bir Dünya yıldızını daha kadroya katarak transferi noktalamayı planlayan Fenerbahçe Yönetimi, Kevin Kuranyi ataklarına hız verdi. Almanya’nın saygın gazetelerinden Bild; daha önce Schalke’ye 10 milyon Euro teklif eden Sarı-Lacivertliler’in 15 milyon Euro’ya çıktığını iddia etti. Haberde; Zico’nun, “Onu alırsak Şampiyonlar Ligi’nde final oynama şansına sahip oluruz” dediği vurgulanırken, Kuranyi’nin şu açıklamaları da yer aldı: “Takımımla büyük hedeflerim var. Ancak Zico’nun beni istemesi çok önemli. Bu benim için büyük onur. Fenerbahçe büyük oyunculara ve büyük bir teknik direktöre sahip...”

‘Kuranyi ve Halil’i istedik...’
    Brezilya asıllı Alman golcü bu sözleriyle Fenerbahçe’ye yeşil ışık yakarken, Sarı-Lacivertli yönetim de Kuranyi ile ilgilendiklerini resmen doğruladı. Aziz Yıldırım ve kurmayları; Schalke’nin Stephen Appiah konusunda hem sözlü hem de yazılı resmi teklifte bulunduğunu, kendilerinin de Kevin Kuranyi ve Halil Altıntop’u transfer etme düşüncelerini Alman Kulübü’ne resmen aktardıklarını vurguladı. Resmi sitede yer alan açıklamada; Schalke Menaceri Andreas Muller’in, “Kuranyi’yi satmak niyetinde değiliz. Ancak kontratında yer alan maddeye göre 27 milyon Euro’ya serbest kalır” dediği de belirtildi.

kaynak:fanatik

Baptista her alanda Appiah'tan daha iyi sen içini ferah tut..
    hayatında baptistayı kac kere canlı izledin??

İlk hedef Morientes

Aslan, forvet arayışlarında rotayı İspanyol golcüye çevirdi, Morientes'in alternatifinin Baptista olduğu öğrenildi

Galatasaray Yönetimi, Brezilyalı yıldız Lincoln'ün ardından dünyaca isim yapmış ünlü bir golcü oyuncuyu renklerine bağlamak için transfer harekatına başladı.
    Sarı-kırmızılı takımın kampından ayrılan Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel ile Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, İsviçre'den İspanya'ya giderek iki yıldız oyuncu için masaya oturdular.
    Valencia'nın golcü oyuncusu Morientes ile Real Madrid'in Arsenal'de kiralık olarak forma giyen yıldızı Baptista için girişimlere başlayan ikili bu oyuncuların kulüpleri ile bonservis pazarlığına oturdu. İstenen yüksek bonservis bedellerini indirmek için yoğun uğraş veren yöneticilerin öncelikle Morientes'in işini bitirmeye çalıştıkları, Baptista'yı ise alternatifi olarak düşündükleri bildirildi. İki futbolcunun da olmaması durumunda PSV Eindhoven'da forma giyen Mendez Edison'un gündeme geleceği ifade edildi.
    Feldkamp'ın istediği golcülerden birini alarak transferi noktalamak isteyen Üstünel ve Sezgin'in görüşmeleri bugün de sürdürecekleri, anlaşma sağlanması halinde alınacak oyuncunun takımının Almanya kampına götürüleceği kaydedildi.

aslında psv deki mendezde fena deil ama forvet gelecekse büyük bi yıldız olsun.

DAYAK YEMEMİŞ

Schalke’nin “akıllı” menajeri Müller, F.Bahçe’ye Appiah için 4 milyon euro önerdi. Ancak “Biz de Kuranyi’yi isteriz” yanıtı alınca tam 27 milyon euro fiyat çekti!.. Kanarya, Müller’e kızdı ama Kuranyi’nin “Zico’yu severim” sözleri sonrası yeniden umutlandı. Golcü oyuncunun transferi için Galatasaray da aradan çıkmıyor...
    kaynak:fotospor

fotosporsa %100 dogrudur

mendezi boşver
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Mpenza Canı Cim-Bom çekti

Anderlecht’in Belçikalı golcüsü “G.Saray’da oynamak istiyorum” dedi.

kaynak:fotospor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Morientes'le anlaşıldı Valencia bekleniyor sanırım durum böyle değil mi?

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Aslında Mahmut'a Fenerbahçe'de gereken şans tanındı.İlk geldiği sezon üst üst uzun süre oynamıştı ama değerlediremedi ne yazık ki
    fenerde bek olmak kolay degil..maraton alt-fenerium alt devamlı aleyhinde bagırıo kisisel olarak..18-19 yasında bi gencin bu sesleri duyarak ii top oynaması mumkun degildi zaten..oynamaya oynamaya da bitti..

valencia evet derse bitiyo ama bonservisi nasıl 5 milyon dolar anlamadım çok ucuzmuş

Yaşlandı ztn galiba 30una geldi...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Son aldıgım habere göre valenca ile 4.8 anlasmısız ne kadar dogru bilemem sonra laf atıyorlar

Mesaj Yetkileri