1 ile 30 arası toplam 85 sonuç

Konu: Topuz ve Ünal: Hiç bir yere gitmiyoruz!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by KEREM-83 View Post
    trabzon olamıo 25 senedir sampiyon kayseride kimmis..1-2 sene ilk 4-5 e girdi die gaza gelinmis..haa imkan var mı elbet..zengin sehir maddi sorunu olmaz ok ama sampiyonluk ole kolay bi is degil..anadoluda tsden sonra sampiyon olabilcek tek takim bursadir..
    trabzondan bize ne trabzon olmıoyo diye kimse olamayacakmı kayseride kimmiş dediğiniz takıma geçen sezon berabere kaldık diye yarım saat sevindiniz kayseri deplasmanında

şuarada haklısın bu ligde böylesine şike böylesine 3 büyük yanlısı hakem, böylesine 3 büyük yalakası medya oldukça tabiki şampiyon olamayız biz.

Bursaspor nasıl şampiyon olur anlamıyorum...Trabzon çok büyük bir kulüpmü kadrosu kayserispordan güçlümü
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ben kendi memleketimn takımını seviyorum tamam mı hemde çok seviyorum her maçınada gidiyorum kendi takımımı övmeyecemde neyi övecem hayatımda stadını bile görmediğim bana 1000 km uzaktaki sadece tvden izlediğim istanbul takımınımı övecem.Benim aslan gibi memleketimin takımı var her maçını canlı canlı izlediğim o coşkuyu stadında tattığım tabikide öveceğim takımımı ligin tozunu atacağız seneye göreceksiniz

KISKANANLAR ÇATLAYACAK!...

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    trabzondan bize ne trabzon olmıoyo diye kimse olamayacakmı kayseride kimmiş dediğiniz takıma geçen sezon berabere kaldık diye yarım saat sevindiniz kayseri deplasmanında

şuarada haklısın bu ligde böylesine şike böylesine 3 büyük yanlısı hakem, böylesine 3 büyük yalakası medya oldukça tabiki şampiyon olamayız biz.

Bursaspor nasıl şampiyon olur anlamıyorum...Trabzon çok büyük bir kulüpmü kadrosu kayserispordan güçlümü
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ben kendi memleketimn takımını seviyorum tamam mı hemde çok seviyorum her maçınada gidiyorum kendi takımımı övmeyecemde neyi övecem hayatımda stadını bile görmediğim bana 1000 km uzaktaki sadece tvden izlediğim istanbul takımınımı övecem.Benim aslan gibi memleketimin takımı var her maçını canlı canlı izlediğim o coşkuyu stadında tattığım tabikide öveceğim takımımı ligin tozunu atacağız seneye göreceksiniz

KISKANANLAR ÇATLAYACAK!...

harbi yani ne svindik aylarca kayseriden nasıl puan alabildik die sevindik yanii..laf yarısına girmim senle cunku ufaksın daha..ben sen daha dunyada yokken maclara giderdim kayserili kardesim bırak da bilelim turkiye ligini..

trabzonu gunahım kadar sevmem ama ona laf etmek icin insanın gecmisi ve simdiki hali biraz kaliteli olmalı..kayseri daha iki sezon once ligden dusmeye aday kadıkoyde fenerden 7 yemis takımdı..onun icin yavas diorum..

ha kayseri olamaz mı sampiyon olur...ancak fm de tabi..o da editorden kolpalarlaa
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    trabzonu savunuorum way be tarih bunu da mı gorcektii..hakikaten mantık war yaa

yattara gokdeniz huseyin serkan ve digerlerii..bi de topuz onal...

baskanla akp arasında bag war mı die soru sormsutum bilen war mı??

Del Piero_10 Misafir

İyice kontrolden çıktınız artık cezalar gelecektir.

Mesaj Yetkileri