1 ile 30 arası toplam 85 sonuç

Konu: Topuz ve Ünal: Hiç bir yere gitmiyoruz!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Kayseri 2 sezondan beri başarılıyız diyor ama 2 sezondur Trabzonu geçemiyor.....Aramazıdaki büyüklük farkı.sonra da sagda solda laf atmayın...Üslupumu şimdiye kadar hiç bozmadım.bozdurmayın...Büyük klüp olmak için mazide lazım..bunuda unutma...Kadroya gelirse var mı sizde bi yattara,bi gökdeniz...çıkardımı klübünüz hiç bi hami bi tekke..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    Kayseri 2 sezondan beri başarılı ama 2 sezondur Trabzonu geçemiyor.Aramazıdaki büyüklük farkı.sonra da sagda solda laf atmayın...Üslupumu şimdiye kadar hiç bozmadım.Trabzon'ada laf atmayın...Büyük klüp olmak için mazide lazım..bunuda unutma...Kadroya gelirse var mı sizde bi yattara,bi gökdeniz...çıkardımı klübünüz hiç bi hami bi tekke..
    ESKİ KADROYU SAYMA HAMİ, TEKKE MAZİDE KALDI DOSTUM

o zaman varmı sizde gökhan,topuz,aydın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ertuğrul Hoca bu takım sayesinde başarılı oldu Samsunda neden oalamdı çünkü orada kadro yoktu ertuğruluda göreceğiz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    lütfen bu konuyuda kapatım ben tek başıma sizle baş edemem

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by dnz009 View Post

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ertuğrul Hoca bu takım sayesinde başarılı oldu Samsunda neden oalamdı çünkü orada kadro yoktu ertuğruluda göreceğiz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    lütfen bu konuyuda kapatım ben tek başıma sizle baş edemem
    Onlarda G.Ünal, M.Topuz yok. Yattara, Gökdeniz, Stepanov, Ersan Martin, Ceyhun var. birde yazmış kıskananlar çatlasın diye. Neyinizi kıskanalım 4 büyük takımda defalarca şampiyon olmuş zaten. Ne başarınız var ki kıskanalım? Kadro mu? Kadroysa FB'nin kadrosuna bak. Kadroysa GS'nin, BJK'nin, TS'nin kadrolarına bak. Şampiyonluksa yine bu 4 takıma bak. Milli takıma en çok oyuncu çıkaranlarda yine bu takımlara bak. Neyiniz varda neyinizi kıskanalım?
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by dnz009 View Post

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    mazide lazım diyorum...sen bana eski takımı sayma diyorsun 2 seneden beri var kayseri 2 sene önce nerdeydi.öle 2seneyle avrupa takımı olunmuyor.Laf attıgın takım senin hiç gidemediğin fransada,ingilterede,ispanyada lyonla,liverpoolla,barcelonayla oynamış klüptür haddini bilde konuş..diceksinki nie hep geçmişten bahsediyosun...çünkü geçmişimle gurur duyuyorum.. bahsetmek en dogal hakkım....aydın diyosun bide aydın kim???stepanov var???topuz kim serkan,gökdeiz var,gökhan kim yattara var sen şimdi yattara'yı kanat oyuncusu zannediyosundur ama bize gelene kadar santrafor oynamış bizde bile bazen oynuyor...bide kayserili Umut var daha genç hani milli takımda oynayan belki hatırlarsın..

Mesaj Yetkileri