Sayfa 373 / 439 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423 ... SonSon
11,161 ile 11,190 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

avrupanın en iyi forvetlerinden biri olarak gösterilmiştir her zaman Morientse
    I'm back...

biz ümit karanı 5 miilyon euroya satmadık moriantesi mi 5 milyon euroya alcaz??

Demekki Ü.Karan ın bonservisi FB nin verdiğine yakIn...3m€ teklif etmişlerdi galiba...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler bakıyorumda UEFA'ya göz dikmişsiniz bu kadar kolay değil biliyormuydunuz %99 diyenler var hayal kırıklığı yaşamayın

doğum tarihi 5 nisan 1976

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Valencia bence bir forvet bombası patlatması lazım Morientes'i satmak için kadroda 2 forvet var Villa ve Morientes

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Beyler bakıyorumda UEFA'ya göz dikmişsiniz bu kadar kolay değil biliyormuydunuz %99 diyenler var hayal kırıklığı yaşamayın
    tek rakibimiz nasa oda futbolla uğraşmıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bana kızmayın ama gecen sene aynı hayalleri siz kurmuyormuydunuz neyse arkadaslar kupa muhabbetlerini bırakın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by UA dragon View Post
    tek rakibimiz nasa oda futbolla uğraşmıyor
    Neyle uğraşıyor?UEFA kupasında tek rakibiniz yok ki

emin ol uefa da sizden daha tecrübeliyiz. ne zaman ümitlenip ne zaman ümitlenmiyeceğimizi iyi biliriz. ve şimdi ümitlenme zamanı

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

eger morıentes geLırse ben baya umıtLenırım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Beyler siz yinede ümitlenmeyim hemen bir cevap gelir üzülürsünüz anında ümitlensek hemen birisi birsey yazıyor bırakın su konuları

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    eger morıentes geLırse ben baya umıtLenırım
    aynen kardeş bende Saviola'da da böyle olmuştu Saviola dedikçe kalbim küt küt atıyodu Aynen Morientes'te de oluyo İnşallah sonu aynı olmaz
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Star tv de lige dogruda dün aksam Son dakıka haber olarak verdiler ertem sener besıktaslı yoneticilerin kroldrup alamadıgını söyledi eli bos döndüler dedi ve böyle bir trnasfer daha suya düşmüş oldu dedi aynen böyle dedi

Alsak iyi olurdu ama sağlık olsuN...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

kroldrup çok iyi bir transfer olurdu keşke gelseydi motta'yı alamamışsınız o da gelseydi keşke
    I'm back...

Transferde son dakika
    Beşiktaş ince eleyip, sık dokuyor. Adaylar belli, görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor... Ancak bir türlü beklenen imza atılamıyor.
    14.07.2007

İlk hedef Kroldrup
    İki Fransa, iki İngiltere ve bir ispanya seyahatinden sonra Edouard Cisse’yle anlaşan ve stoper ile forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta beklenen imza bir türlü atılamıyor. Önceki gün Per Kroldrup için Milano’nun yolunu tutan Futbol Şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot ile yönetici Mario Berk, İtalya’dan da eliboş döndü. Yöneticiler, “Kroldrup için başvurumuzu yaptık. İnce eleyip sık dokuyoruz” dediler.

Cruz çok pahalı
    Santrfor konusunda ise Bayern Münih’in Paraguaylı yıldızı Santa Cruz ile anlaşmaya varan Beşiktaş’a Alman ekibinden şok bir talep geldi. Bayern, golcü oyuncu için 4.5 milyon Euro’luk bonservis bedeli istedi. Panzerler 4 milyon Euro’dan aşağıya inmezken, “2.5 milyon Euro’ya imza atarım” diyen yıldız futbolcu için pazarlıklar sürüyor. Juventus’tan ayrılma kararı alan Zalayeta’nın ismi de gündemdeki yerini koruyor.

‘Öneriler var’
    Bu arada bir açıklama yapan Dış ilişkiler Sorumlusu Mario Berk, “Chelsea’nin 23 yaşındaki golcüsü Carlton Cole teklif edildi. Menacerler bu tip isimlerle bize geliyor. Yaptığımız araştırmada Cole’un Chelsea altyapısından yetişen, güçlü ve gelecek vaadeden bir isim olduğunu öğrendik. Bu doğrultuda menacerlerden resmi evrak ve vekaletname istedik. Eğer bu belgelere ulaşırsak, oturup konuşuruz” ifadesini kullandı

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by welet View Post
    Ne diyosun sen ya iyi o zaman diger adamları kovalım gitsin her mevkiye adam alcakmısız bakk sen
    ben dier adamLarı kowunmu dıorum bence her mewkiye adam aLmaLısınz sadece defans yada forwete deiL dıorum.hem her mewkiiye adam aLmak ıcın takımdakı adamLarı kowmak mı gerekır

cruz'da Allahtan pahaLı haa 4 mıL. €'nun neresı fazLaymıs bjk o parayı wermıosa hıc kımseyı aLamaz gercı bence cok daa pahaLı oLması lazım cruz'un

Motta ya yaptımız teklifi Barcelona kabul etmiş... Ama Motta gelmeyi reddetmiş...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aynen fırat kardes zaten bunu star tv dede söyledi Besıkts her stopere teklıf yaptı nerdeyse

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    aynen kardeş bende Saviola'da da böyle olmuştu Saviola dedikçe kalbim küt küt atıyodu Aynen Morientes'te de oluyo İnşallah sonu aynı olmaz
    aminn.insaLLah
    artık kukreme zamanımız geLdı ınsaLLah yaLan oLmaz yaa

Evet Emrah bir çok stopere teklif yaptık defans alıncak büyük ihtimalle...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Benim scout ekibinde tanıdığı olan arkadaşım kendinden çok emin.. Morientes Galatasarayda diyor.. Hatta uA forumuna bakan varsa aramızda, görmüştür mutlaka formasına iddiaya giriyor kendisi.. İlk defa bu kadar kesin birşey söledi bana, ayrıca tekbüyük.com dan balon haber çıkmaz genelde.. Bence bu transfer bitti..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Benim scout ekibinde tanıdığı olan arkadaşım kendinden çok emin.. Morientes Galatasarayda diyor.. Hatta uA forumuna bakan varsa aramızda, görmüştür mutlaka formasına iddiaya giriyor kendisi.. İlk defa bu kadar kesin birşey söledi bana, ayrıca tekbüyük.com dan balon haber çıkmaz genelde.. Bence bu transfer bitti..
    Burak sen kesin deme ben bir sürü kaynak gösteriyorum laf sokuyorlar hala gelmez diyen ler ne işi varmış Galatasarayda öyle diyorlar Resmi site acıklayınca merak ediyorum ne yapacaklar bakalım.Yemin ederim diger takımların alanınsda hiçbir futbolcu hakkında gelmez ne işi var gibi yorumlar kullanmıyorum gelirse ülke futboluna yararır olacak.... ayrıca bütün mesajları alıntı yapıcam..................

atvsporda morientes gs de haberi gecmiss..olursa bomba olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben onun yalancısıyım valla, 1-2 güne herşey netleşir diyorlar.. Morientes yada Baptista hiç farketmez, ikisinden biri gelirse ortalık sallanır valla.. Olurda yönetim çoşup kendini aşıp ikisini birden getirirse, ASY diye birşey kalmaz..

Görüşmeler sürüyo haydi hayırlısı...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Puff valla her geçen gün aklım karışıyor.Defansamı transfer yapsak yoksa forvete mi? En iyi mevcut kadro ile devam etmek herhalde.Zaten bizim yönetim kimseyi ikna edemiyor.

Atakan arkadaşım saçmalama ne demek her mevkiye adam almalıyız?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Evet Emrah bir çok stopere teklif yaptık defans alıncak büyük ihtimalle...
    Bence yöneticiler bizim yönetim gibi elinde iyi alternatif bulundurmuyor eger öyle olsayd suana kadar alınırdı bence biraz cabuk olmaları lazım hazırlık macları bitecek daha eleme macları var

umarım halil gelir

Mesaj Yetkileri