avrupanın en iyi forvetlerinden biri olarak gösterilmiştir her zaman Morientse![]()
avrupanın en iyi forvetlerinden biri olarak gösterilmiştir her zaman Morientse![]()
I'm back...
biz ümit karanı 5 miilyon euroya satmadık moriantesi mi 5 milyon euroya alcaz??
Demekki Ü.Karan ın bonservisi FB nin verdiğine yakIn...3m€ teklif etmişlerdi galiba...
Beyler bakıyorumda UEFA'ya göz dikmişsiniz bu kadar kolay değil biliyormuydunuz %99 diyenler var hayal kırıklığı yaşamayın
doğum tarihi 5 nisan 1976
Valencia bence bir forvet bombası patlatması lazım Morientes'i satmak için kadroda 2 forvet var Villa ve Morientes
eger morıentes geLırse ben baya umıtLenırım
Beyler siz yinede ümitlenmeyim hemen bir cevap gelir üzülürsünüz anında ümitlensek hemen birisi birsey yazıyor bırakın su konuları
Star tv de lige dogruda dün aksam Son dakıka haber olarak verdiler ertem sener besıktaslı yoneticilerin kroldrup alamadıgını söyledi eli bos döndüler dedi ve böyle bir trnasfer daha suya düşmüş oldu dedi aynen böyle dedi
Alsak iyi olurdu ama sağlık olsuN...
kroldrup çok iyi bir transfer olurdu keşke gelseydimotta'yı alamamışsınız o da gelseydi keşke
![]()
I'm back...
Transferde son dakika
Beşiktaş ince eleyip, sık dokuyor. Adaylar belli, görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor... Ancak bir türlü beklenen imza atılamıyor.
14.07.2007
İlk hedef Kroldrup
İki Fransa, iki İngiltere ve bir ispanya seyahatinden sonra Edouard Cisse’yle anlaşan ve stoper ile forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta beklenen imza bir türlü atılamıyor. Önceki gün Per Kroldrup için Milano’nun yolunu tutan Futbol Şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot ile yönetici Mario Berk, İtalya’dan da eliboş döndü. Yöneticiler, “Kroldrup için başvurumuzu yaptık. İnce eleyip sık dokuyoruz” dediler.
Cruz çok pahalı
Santrfor konusunda ise Bayern Münih’in Paraguaylı yıldızı Santa Cruz ile anlaşmaya varan Beşiktaş’a Alman ekibinden şok bir talep geldi. Bayern, golcü oyuncu için 4.5 milyon Euro’luk bonservis bedeli istedi. Panzerler 4 milyon Euro’dan aşağıya inmezken, “2.5 milyon Euro’ya imza atarım” diyen yıldız futbolcu için pazarlıklar sürüyor. Juventus’tan ayrılma kararı alan Zalayeta’nın ismi de gündemdeki yerini koruyor.
‘Öneriler var’
Bu arada bir açıklama yapan Dış ilişkiler Sorumlusu Mario Berk, “Chelsea’nin 23 yaşındaki golcüsü Carlton Cole teklif edildi. Menacerler bu tip isimlerle bize geliyor. Yaptığımız araştırmada Cole’un Chelsea altyapısından yetişen, güçlü ve gelecek vaadeden bir isim olduğunu öğrendik. Bu doğrultuda menacerlerden resmi evrak ve vekaletname istedik. Eğer bu belgelere ulaşırsak, oturup konuşuruz” ifadesini kullandı
ben dier adamLarı kowunmu dıorum bence her mewkiye adam aLmaLısınz sadece defans yada forwete deiL dıorum.hem her mewkiiye adam aLmak ıcın takımdakı adamLarı kowmak mı gerekır
cruz'da Allahtan pahaLı haa 4 mıL. €'nun neresı fazLaymıs bjk o parayı wermıosa hıc kımseyı aLamaz gercı bence cok daa pahaLı oLması lazım cruz'un
Motta ya yaptımız teklifi Barcelona kabul etmiş... Ama Motta gelmeyi reddetmiş...
Aynen fırat kardes zaten bunu star tv dede söyledi Besıkts her stopere teklıf yaptı nerdeyse
Evet Emrah bir çok stopere teklif yaptık defans alıncak büyük ihtimalle...
Benim scout ekibinde tanıdığı olan arkadaşım kendinden çok emin.. Morientes Galatasarayda diyor.. Hatta uA forumuna bakan varsa aramızda, görmüştür mutlaka formasına iddiaya giriyor kendisi.. İlk defa bu kadar kesin birşey söledi bana, ayrıca tekbüyük.com dan balon haber çıkmaz genelde.. Bence bu transfer bitti..![]()
Burak sen kesin deme ben bir sürü kaynak gösteriyorum laf sokuyorlar hala gelmez diyen ler ne işi varmış Galatasarayda öyle diyorlar Resmi site acıklayınca merak ediyorum ne yapacaklar bakalım.Yemin ederim diger takımların alanınsda hiçbir futbolcu hakkında gelmez ne işi var gibi yorumlar kullanmıyorum gelirse ülke futboluna yararır olacak.... ayrıca bütün mesajları alıntı yapıcam..................
atvsporda morientes gs de haberi gecmiss..olursa bomba olur..
Ben onun yalancısıyım valla, 1-2 güne herşey netleşir diyorlar.. Morientes yada Baptista hiç farketmez, ikisinden biri gelirse ortalık sallanır valla.. Olurda yönetim çoşup kendini aşıp ikisini birden getirirse, ASY diye birşey kalmaz..![]()
Görüşmeler sürüyo haydi hayırlısı...
Puff valla her geçen gün aklım karışıyor.Defansamı transfer yapsak yoksa forvete mi?En iyi mevcut kadro ile devam etmek herhalde.Zaten bizim yönetim kimseyi ikna edemiyor.
Atakan arkadaşım saçmalama ne demek her mevkiye adam almalıyız?
So what?
Saike
umarım halil gelir