Şimdi Antalyaspor maçları var, kupa ceyrek finali :

İlk maç kötüydük, 1-0 kaybettik, 2. maç en az 2 gol gerekliydi bize.
Antalya Maçından sonra ankaraspor maçımız vardı, maç kolaydı ve öğrencilerim...

Beni naıltmadılar ve maçı kazandık iki forvetimizin iki güzel golüule, sıra Antalyadaydı, maçı 2 farkla kazanmak zorunaydık, atak basladık,

Maçın başın da 1 gol yedik fakat direncimiz kırılmadı, oynamaya devam ettik ve maçı 3-1 alarak toplamda 3-2 ile kupada yarı finale çıkmayı başardık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by ozyyy19 View Post
ya bence hiç bırakma bu kariyeri simdi bu fener kariyeri ya millet girip okumuo mesela bende fenerliyim gs kariyerlerini okumuom ama bence dewam et sen bırakma bu takımı zaten muthiş bi patlama yaptın takımla...en fazla 2. sezonda almadık kupa bırakmazsın..
Amacım onu 1. sezonda yapmak, Chievo gibi yetersiz bir rakibim var, maçlar kolay olacak, birazdan onları da koyucam ama ilgi yok, belki fiorentina gibi bir takım alırsam herkes yorum yazar sadece fenerbahceliler değil diye düşünüyorum, asıl patlamayı sezon sonunda gorücez birazdan geliyo!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kupada yarı finale çıktıktan sonra ligde 2. yarıya devam edecektik, rakiplerimiz g. antep ve kayserispordu,

Kayserideki maçta çok zorlanmamız beklenmiyordu fakattttttt....

1 golle zorla aldık maçı onu da 2. yarıda, devre arasındaki konuşmam sayesinde yaptık, delgado kurtardı günü.

Antep maçı ise yine kolay bir maç gibi gözükse de ...

Rakibin 10 kişi kalmasının da etkisiyle diğer forvetimiz eddie johnson un golüyle maçı almayı bildik, formumuz düşmekte ve 3 gün sonra chievo gibi zor bir maç vardı, takımı motive etmeye çalışarak 3 gün geçirdim, birazdan Chievo maçı geliyorrr
.
.
.