Sayfa 374 / 439 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424 ... SonSon
11,191 ile 11,220 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ben onun yalancısıyım valla, 1-2 güne herşey netleşir diyorlar.. Morientes yada Baptista hiç farketmez, ikisinden biri gelirse ortalık sallanır valla.. Olurda yönetim çoşup kendini aşıp ikisini birden getirirse, ASY diye birşey kalmaz..
    Aynen burak morientes bitti diyorlar ama baptisda ta varmıs yani ikisinden birisikesin gelecek gibi
    ayrıca gökmen özdemir yazısında babtistayı bonsersivisi ile almaya calısyormusuz aynen böyle yazmıs

Ayrıca Canaydında dün ipucu verdi 9 numara alacaz diye bu numaraya en uygun isim morientes

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Burak sen kesin deme ben bir sürü kaynak gösteriyorum laf sokuyorlar hala gelmez diyen ler ne işi varmış Galatasarayda öyle diyorlar Resmi site acıklayınca merak ediyorum ne yapacaklar bakalım.Yemin ederim diger takımların alanınsda hiçbir futbolcu hakkında gelmez ne işi var gibi yorumlar kullanmıyorum gelirse ülke futboluna yararır olacak.... ayrıca bütün mesajları alıntı yapıcam..................
    Kim olur bilmem ama yakinda bomba var hissediorm kombineler cok pahali nasil gidiyomus haberiniz var mi..kombineler arttiysa norm biletlerde artar eski acigi 20 yaparlar

Aynen ztn bu seneki transfer politikasını hiç beyenmiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

İkiside gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Morientes'le kesin anlaşilmiş

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    ben dier adamLarı kowunmu dıorum bence her mewkiye adam aLmaLısınz sadece defans yada forwete deiL dıorum.hem her mewkiiye adam aLmak ıcın takımdakı adamLarı kowmak mı gerekır

cruz'da Allahtan pahaLı haa 4 mıL. €'nun neresı fazLaymıs bjk o parayı wermıosa hıc kımseyı aLamaz gercı bence cok daa pahaLı oLması lazım cruz'un
    Ben artık kesin olarak karar verdim sen Beşiktaş düşmanısın.Ne zaman konu geçse hep olumsuz görüşler,küçük görmeler...Artık bunlara son verirsen sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    Morientes'le kesin anlaşilmiş
    kaynak ne abi ?
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar Kuranyi olayını Resmi Site yazdı. Schalke satmıyor.

Şu anda kadroda 8 yabancı var ve 2 yabancı ayrılmadan yabancı transferi yapamayız. Önceki sayfalarda geçmiş de şu anda yabancı transferi yapacak durumda değiliz. Bir oyuncuyu transfer etmek ne kadar zorsa göndermek de o kadar zor.

Yabancı sayısı sınırsız olsaydı o zaman gelirdi yeni transferler ama şu anda 6+1. Sadece bekleyeceğiz, eğer gidenler olursa ona göre yaparız yorumlarımızı...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Halil'i alabilir aslında Fenerbahçe.. Alınabilecek 3 yerli forvet var zaten, Ümit Karan bizde kaldı.. Gökhan Ünal'ı Kayseri satmıyor, geriye bir tek Halil Altıntop kalıyor..

morientes işi bitti yönetim açıklamayı 1-2 güne yapar

fatih tekke'yi unutma

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Tekke'yi de Zenit satmıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Halil'i alabilir aslında Fenerbahçe.. Alınabilecek 3 yerli forvet var zaten, Ümit Karan bizde kaldı.. Gökhan Ünal'ı Kayseri satmıyor, geriye bir tek Halil Altıntop kalıyor..
    Aslında Fenerbahçe resmi siteden Appiah'a karşılık Halil ve Kuranyi'yi istedik yazmış. Kuranyi ile olan gelişmeleri yazmışlar ama Schalke'nin Halil'e verdiğiği cevabı yazmamışlar. Ama şu anda takımda bir sürü forvet var, birileri gönderilmeden forver transferine karşıyım...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar emre kardes her zaman olumsuz konusur o bile alındı diyor helal emre sana ben dünberi diyorum
    Arkadaslar NTV de program var şimdi

Quote Originally Posted by mahoo View Post
    Kim olur bilmem ama yakinda bomba var hissediorm kombineler cok pahali nasil gidiyomus haberiniz var mi..kombineler arttiysa norm biletlerde artar eski acigi 20 yaparlar
    Kombineler cok iyi gidiyor hatta GSTV de gösterdiler öyle bir kuyruk varki millet iceri giremiyor

’Kale Aykut’un olur’

Galatasarayımızın eski, Christoph Daum’un çalıştırdığı Köln’ün ise yeni kalecisi Mondragon kale için Aykut’u avantajlyı gördüğünü söyledi. Almanya’da Sabah Gazetesi’ne özel açıklamalar yapan Mondi’nin görüşleri: ’Galatasaray benim için çok önemli bir takım. Ama şartlar ayrılmamı gerektirdi. Bir senelik daha kontratım vardı. Başkanımızdan 1 seneden sonrası için 1+1 yıllık sözleşme garantisi istedim. Başkanım da dürüstçe bu garantiyi veremeyeceğini söyledi. 36 yaşında Köln’den 3 yıllık teklif alınca kabul etmek durumunda kaldım.’ ’Bunu kimse bilmez ama bir yıllık kontratıma karşılık olarak bonservisimi alabilmek için alacaklarımın yüzde 60’ını Galatasaray’dan almadım.’ ’Galatasaray’la pazar günü (yarın) bir hazırlık maçı oynayacağız. İnanın şimdiden çok heyecanlıyım.’

KALE İÇİN FAVORİSİ AYKUT
    ’Bana göre Aykut ve Fevzi iyi kalecilerdi. Şimdi Fevzi gitti. Galatasaray’da rekabet Aykut ve Orkun arasında geçecek. Orkun’un maç tecrübesi daha fazla. Ankaragücü ve Erciyes’te devamlı oynadı. Aykut’un Orkun’a göre tecrübesi az ama daha avantajlı. Çünkü Aykut az da olsa Galatasaray’ın kalesini korudu. Galatasaray kalesini korumak o kadar kolay bir iş değil.’ ’Galatasaray bu sezon çok iyi transferler yaptı. Bu transferleri geçen sezon yapsak şampiyon olurduk. Keşke benim zamanımda yapsaydılar. (Gülüyor) Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın transferlerini de göz ardı etmemek lazım.’

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Baptista ya verecegin kiralama bedeli ile Morientes in bonservisini alıcaksın biraz mantık yürütün.Baptista ya vereceksin 3-4 milyon Real e vereceksin 3-4 milyon kiralama bedeli.bir sene oynayacak yürü eve dönüş.ne anladım ben bu işten.olan takımımızın parasına olucak.bonservisiyle alamayız zaten vermezler.

Ama Morientes i Babtista ya verdigin kiralama bedeli ile bonservisini alacaksın ve bi aksilik cıkmazsa 3-4 sene oynatacaksın

baptista'yı kiralamak yerine morientes'i alalım baptista 1 morientes 5 sene oynar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kim geliyor şimdi Morientes iyi ama Baptista'yı tercih ederim inş.gelir transferlerimiz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu takımın forvete ihtiyacı yok bu takımın bi stoper'e ihtiyacı var.
    Yarın öbür gün Edu sakatlandı diyelim ş.ligndeyiz ç.finaldeyiz ( uçtum ama neyse ) Can mı oynayacak ? Geçen sene Can'ı gördük Dinamo maçlarında.

Forvete de ihtiyacımız yok '' Kezman - Colin - Deivid - Semih - İlhan - Alex '' 6 tane forvetimiz var daha ne forveti istiyosunuz. Hem gençlerin önü açılsın diyosunuz hemde bi forvet daha diyosunuz.

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    Kim geliyor şimdi Morientes iyi ama Baptista'yı tercih ederim inş.gelir transferlerimiz
    morientes geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sekocan aynı stoper mantığını kullan, Kezman sakatlansa kim oynayacak Avrupada ? Deivid mi ?

Alex forvet değil...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sekocan aynı stoper mantığını kullan, Kezman sakatlansa kim oynayacak Avrupada ? Deivid mi ?
    '' Deivid - Alex - İlhan - Semih - Colin '' Bak burak 5 forvet daha var
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Alex forvet değil...
    Alex geçen sene çoğu maçta Kezman'ın yanında gizli forvet oynadı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    ben dier adamLarı kowunmu dıorum bence her mewkiye adam aLmaLısınz sadece defans yada forwete deiL dıorum.hem her mewkiiye adam aLmak ıcın takımdakı adamLarı kowmak mı gerekır

cruz'da Allahtan pahaLı haa 4 mıL. €'nun neresı fazLaymıs bjk o parayı wermıosa hıc kımseyı aLamaz gercı bence cok daa pahaLı oLması lazım cruz'un
    Sacmalamayı bırak her mevkiye adam alcakmısız bunu tek senmi görebiliosun ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Baptisda yı kiralık almak sacma olur sadece bunu söylüyorum..............

Gizli forvet değil AMC Kezman ın gerisinde ama Kezman dan daha çok attı çünkü 2numaralı gol adamıydı taktikte... Alex i direk forvet oynatamassınız...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by UA dragon View Post
    Transferde son dakika
    Beşiktaş ince eleyip, sık dokuyor. Adaylar belli, görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor... Ancak bir türlü beklenen imza atılamıyor.
    14.07.2007

İlk hedef Kroldrup
    İki Fransa, iki İngiltere ve bir ispanya seyahatinden sonra Edouard Cisse’yle anlaşan ve stoper ile forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta beklenen imza bir türlü atılamıyor. Önceki gün Per Kroldrup için Milano’nun yolunu tutan Futbol Şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot ile yönetici Mario Berk, İtalya’dan da eliboş döndü. Yöneticiler, “Kroldrup için başvurumuzu yaptık. İnce eleyip sık dokuyoruz” dediler.

Cruz çok pahalı
    Santrfor konusunda ise Bayern Münih’in Paraguaylı yıldızı Santa Cruz ile anlaşmaya varan Beşiktaş’a Alman ekibinden şok bir talep geldi. Bayern, golcü oyuncu için 4.5 milyon Euro’luk bonservis bedeli istedi. Panzerler 4 milyon Euro’dan aşağıya inmezken, “2.5 milyon Euro’ya imza atarım” diyen yıldız futbolcu için pazarlıklar sürüyor. Juventus’tan ayrılma kararı alan Zalayeta’nın ismi de gündemdeki yerini koruyor.

‘Öneriler var’
    Bu arada bir açıklama yapan Dış ilişkiler Sorumlusu Mario Berk, “Chelsea’nin 23 yaşındaki golcüsü Carlton Cole teklif edildi. Menacerler bu tip isimlerle bize geliyor. Yaptığımız araştırmada Cole’un Chelsea altyapısından yetişen, güçlü ve gelecek vaadeden bir isim olduğunu öğrendik. Bu doğrultuda menacerlerden resmi evrak ve vekaletname istedik. Eğer bu belgelere ulaşırsak, oturup konuşuruz” ifadesini kullandı
    Ya Allah aşkına beyler adam gibi söyleyin.

Bayern'e 4 m € Santa Cruz'a 2.5 m € mu pahalı ? Bu kadar da cimri olunmaz ya.

Cisse'yi alırken Psg'ye 5 m € verdiniz Santa'ya 4 m € fazlamı diyosunuz. Bumudur yani.

Ben bu yönetimden şüphe duymaya başladım. Bunlar ya işlerini bilmiyo yada ben bilmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlhan, Semih, Colin'in Can gibi olmayacağının garantisi var mı ? Bence içlerinde en faydalısı Semih olur.. Colin zaten çok abartılıyor, İlhan da tecrübesiz.. Alex de forvet değilki..

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Tv 8 de premier ligi sunan spikerin haberinde Adnan Sezginin Baptista'yı transfer edebilmek için İspanya'ya gittiği söylendi.Baptista'da olumlu bakıyormuş transfere.Bonservisi ile değilde 1.5 sene kiralık olarak alınacakmış Real Madrid'de buna izin vermiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

TV8 de Baptista yakında kampa katılcak dedi, yoksa ikisi birden mi geliyor ?

Uçuşlardayız..

Mesaj Yetkileri