Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 100 sonuç

Konu: Fenerbahçe'nin Favori Kişisi Olmak

Kayseri ye 8 attıktan sonra moraller doğal olarak uçuk, rakipse

zayıf rize, Parolamız galibiyet ve oyuncularım

Beni yanıltmıyorlar, 2 güzel golle bu maçı da almayı biliyoruz, delgado yine boş geçmiyor dikkatinizi çekerimmm

---------------------------------------------------------------------------------------------------
    Derbi Heyecanı

Birazdan muhabirle beraber maçı yayınlıycaz

valla muthiş gidio namaglup sampion olmanı istiom.ya ozgurde olaydı super oljaktı bakmıomu foruma hiç ya...onun muhabbeti bambaska...

Abicim naapmisiniz siz boyle ya.. Iki dakka bos biraktik nottinghamin sampiyonluk kutlamalarini yazdim. Chelsea yi yenmisiniz yaa. Helal olsun bilader bravo valla.
    Onder turaci ne yapmis oyle ya..
    Federasyonu bosver ugrasmaya degmez bana nottingham da neler yaptiklarini biliyonuz zaten. Ben de baslicam bu gece rosenborg da bi iki transfer yapayim bakalim...

Moralli çıkacağımız maçtan moralli ayrılmak dileğiyle evden çıkıyorum. Kapının önünde bir de ne göreyim, bizim muhabir çekmiş bi Porsche kapının önüne, beni bekliyo.

Sinir Muhabir : Abi bak arabaya, senin sayende oldu, Kamil abi ikramiye verdi, biz de doktordan 2. el alıverdik.

Ozzy : Yakışırrrrrrr, güle güle kullan, eee maç konusunda ne düşünüosun ?

Sinir Muhabir : Abi rollerimi değiştik ya, burda ben sorarım sen söylersin, ama yine de söyliyim düşüncemi, bence ortada geçicek ama evsahibi olmanızın avantajıyla sizi bir adım önde görüyorum

Ozzy : Sen ? bizi ? dur ya demin sen benim hakkımda iyi bişey mi söyledin, bak kayda alıcam ha ne oldu bunun nedeni nedir bak cuma da deil kıyamet alameti filan olmasın sakın?

Sinir Muhabir : Yok be abim, ikramiyeden dolayı neden olucak iaka bi yana BJK iyi takım, bu arada FM diye bi oyun varmış abim, Beşiktaşı berbat yapmışlar, beşiktaşlılar çıldırıomuş oynarken bu arada senn de adamları ordan arakladığını düşünüolar ne dersin, eddie johnson la delgado orda süpermiş, Hiç oynatmadığın genç yetenek harun u da ordan bulduğunu söylüyolar

Ozzy : Lan sus biri duyucak, yardımları oldu tabi oyunun ama bana bişi sorma bu konuyla ilgili

Sinir Muhabir : Abim duyan duymus, ama ben üstünü kapatmaya çalışırım neyse sana iyi maçlar, ben de basın yerindeyim maç sonu gelirsin.

Ozzy : Tamam gelirim.

Eee maç derbi, işimiz kolay değil ama Beşiktaş kötü, oyunda daha da kötü, atak oyunla evimizde kazanıcaz inşallah

İyi oynadık, kazandık, delgado ve johnson boş geçti ama alex mehmet ve tuncay işi bitirdi, Delgado nun morali düşük 1-2 hafta etkisiz olcak diye düşünüyorum ama iyi maçtı, tüm oyunculara tebrikler

Lig tablosunu da koysan bi ara..

Beyler bugünlük bu kadar, sabahtan beri gözlerim yoruldu, ara vericem 1 gecelik, yarın inşallah yeni maçlarla birlikteyiz, ben sezonu bitirdim sonuçları biliyorum, ss ler de upload edildi hazır sadece buraya yazmak ve muhabir konusmaları kaldı, sabaha kadar onları da tasarlar hayata geçiririm, yorumlarınız için çok teşekkürler,
    ozgur seninde nothingamı okudum, rosenborg u da sabah okuycam artık, tekrar teşekkürler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ozgur0ozdemir View Post
    Lig tablosunu da koysan bi ara..
    koymak isterdim ama sezon bitti, sonuçlar olur, 20. maç gibi bi ss almıştım lig tablosu, 5 maç sonra koyucam inşallah

Hadi uyu da sabah bekliyoz sezon sonunu.

Beşiktaş' ı yendikten sonra moralli bir şekilde Bordeaux la oynayacağımız CL maçına çıkıcaz. Eeee grubumuzun en zayıf takımı, maç içerde, hedef mutlak 3 puan

vs

Maçtan önce yine Fransa'nın Boğazlarının birinde Selçuk Yula'yla Muhabbet ediyoruz.

Selçuk Yula : Ozzy şimdi Beşiktaşı yendin, Şampiyonlar Liginde de gruptan çıkıcaz inşallah, nedir bu başarının sıırı ?

Ozzy : ya Selcukcum, şimdi ben oyuncularıma güveniyorum, onlar da bana güveniyor, zaten eksik olan yerlere takviyeler yaptık, yetersiz oyuncuları gönderdik yerlerine yenilerini aldık, hedef avrupada final oynamak.

Selçuk Yula : Final ha, inşallah da çok zor be abim

Ozzy : Bu seneden deil yavrum, şimdi benim amacım, Fenerbahçe'nin favori kişisi olmak değil mi bu kariyerde ?

Selçuk Yula : hee öyle yazmışsın

Ozzy : Evet işte amacım bunu ilk sezondan başarmak, sonra seneler sürecek bir serüven ile adıma stadyum yaptırmak işte anladın.

Selçuk Yula : zaten anca seneler sürse yaptırırsın.

Ozzy : Neyse ya şu Galatasaray ' ı da bi yenemedik, 0-0 kaldık adamlarla (yukarda ss i var) ikinci devre yenicez inşallah.

Selçuk Yula : İnşallah ozzycim, ben kalkıyım artık, basın tribünü çabuk doluyo Şampiyonlar ligi maçlarında, hade goruşuruk.

Bu güzel sohbetten sonra soyunma odasında futbolculara galibiyet beklediğimi söylüyorum, ve onlarrrrrrrr .....

Beni yanıltmayarak süper bir galibiyet alıyorlar, Tuncay attığı 2 golle yıldızlaşırken Maçın adamı ödülünü de kimseye bırakmıyor. Birazdan 2 lig maçı ve sonrasında Inter le Şampiyonlar Ligi grup Son maçım varrr !!

Tebrikler,dağıtmışsın Bordeaux'u.

Bordeaux' a fark attıktan sonra, ligde parolamız galibiyet, rakipse zayıf

Sivass veeeeeeeeeeeeeee....

Maçı golsüz tamamlıyoruz, Üstelik Eddie Johnson sakatlanıyor, fakat bi dahaki maça çıkabilecek seviyede sakatlığı, artık bu puan kaybını telafi etmek zorudayız, bir dahaki maç final niteliğinde.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sivas maçını kazandıktan sonra rakip

antalya, puan kaybından sonra tek çaremiz kazanmak, herkese galibiyet için sahaya çıktıklarını söylüyorum veeee...

4-0 lık rahat bir galibiyet alıyoruz, şimdi maçımız Interle, çok önemli maç, Müjdemi veriyim çıkmayı garantiledik, ama yine de önemli bir vitrin maçı bizim için, birazdan geliyor !!!

Ne oldu ligde son durum şimdi?

Şuana kadar 2 beraberlik var, lideriz, puan durumunu 4 lig maçı sonra koyucam inşallah, şimdi Inter maçını hazırlıyorum. O maçla berbaer Şampiyonlar ligi grup puan durmum da gelicek.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şampiyonlar Ligi grup son maçımız var, Rakip Inter,

Eeeee maç zor, maçtan önce Sinir Muhabir yanımıza geliyor,

Sinir Muhabir : Sayın ozzy nasılsınız

Ozzy : Lan dün sucukekmek yiyoduk, şimdi sayın mı olduk lan ?

Sinir Muhabir : Abim iş gereği, kaydediyorum röpörtajı, çaktırma lan gazetedekiler bilmiyo.

Ozzy: He pardon o zaman, eee iyiyiz, böyle zorlu bir maç öncesi iyi olmaya çalışıyoruz.

Sinir Muhabir : Çıkınca ne kadar çalışırsanız çalışın iyi olamıycaksınız zaten, bala filan garantilediniz gruptan çıkmayı, bide 1. çıkma da garantiymiş, siz yenilseniz Chelsea yense bile puana yetişemiyorlar, tebrikler ama bu maç acı olucak

Ozzy: Bakıp görücez, maç zor ama oyuncularıma güveniyorum, inşallah şeytanın bacağını kırıp takımımızın avrupa kupalarındaki makus talihini en az bir çeyrek finalle geçicez.

Sinir Muhabir : görrcezzz görcezzzzzz, Ibrahimovic cakar size bi taane, görürüz.

Bu konuşmadan sonra adamın yanından acilen ayrılıyor, soyunma odasına giriyoruz. E zaten 1. lik garanti, oyunularıma kendilerini kasmamalarını, sonucun geleceğini söylüyorum veeeeeeeeee...

Evet bir sonuç geliyor, ama bizim istediğimiz gibi bir sonuç değil, olsun o kadar da önemli deiğil aslında, biz yine gruptan

1. cıkıyoruzzzzzz, takım çok mutlu, herkes çok mutlu, ve ilk turdaki rakibimizzzz

Chievo gibi yine bir italyan takımı, grupta yendiğimiz takımlara göre çok daha zayıf, ve elemeye ant içtik.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Çok iyi gidiyorsun valla, tebrikler...

Inter macından sonra kupa maclarına geldik, maçlar kolay, kupa maçlarıyla beraber o maçlardan bir önce ve bir sonra oynanan lig maçlarını da yazıcam

Maçlar kolay geçti, pilot takımım İst. belediyesporla bir maç yaptık, Olcan fln da oynadı, Trabzonla beraber kaldık ama zaten as kadro ile çıkmamıştım,

daha sonra Antalyaspor kupa maçları ve lig puan durmu geliyor.

taktiğini koyarsan sevinirim
    o gruptan 1. olarak çıkman büyük başarı tebrikler çok ii gidyorsun

Taktiğim mevcut, Peluk un taktiklerinin biraz ( ya baya bi oynama var ama iskelet le oynamadım) modifiye edilmiş halini kullanıyorum, zaten oraya yaptığım değişiklikleri yazmıştım şekerspora göre, o şekliyle kullanıyorum, zorlu avrupa maçlarında ise bazen peluk, bazense daha değişik bir taktik kullanıyorum, pek ilgi yok zaten, birazdan hızlıca maçları koyup sezonu bitiricem, sonra da fiorentina ile bir kariyer planlıyorum, inşallah ona ilgi olur, avrupa maçları birazdan...

ya bence hiç bırakma bu kariyeri simdi bu fener kariyeri ya millet girip okumuo mesela bende fenerliyim gs kariyerlerini okumuom ama bence dewam et sen bırakma bu takımı zaten muthiş bi patlama yaptın takımla...en fazla 2. sezonda almadık kupa bırakmazsın..

Şimdi Antalyaspor maçları var, kupa ceyrek finali :

İlk maç kötüydük, 1-0 kaybettik, 2. maç en az 2 gol gerekliydi bize.
    Antalya Maçından sonra ankaraspor maçımız vardı, maç kolaydı ve öğrencilerim...

Beni naıltmadılar ve maçı kazandık iki forvetimizin iki güzel golüule, sıra Antalyadaydı, maçı 2 farkla kazanmak zorunaydık, atak basladık,

Maçın başın da 1 gol yedik fakat direncimiz kırılmadı, oynamaya devam ettik ve maçı 3-1 alarak toplamda 3-2 ile kupada yarı finale çıkmayı başardık.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ozyyy19 View Post
    ya bence hiç bırakma bu kariyeri simdi bu fener kariyeri ya millet girip okumuo mesela bende fenerliyim gs kariyerlerini okumuom ama bence dewam et sen bırakma bu takımı zaten muthiş bi patlama yaptın takımla...en fazla 2. sezonda almadık kupa bırakmazsın..
    Amacım onu 1. sezonda yapmak, Chievo gibi yetersiz bir rakibim var, maçlar kolay olacak, birazdan onları da koyucam ama ilgi yok, belki fiorentina gibi bir takım alırsam herkes yorum yazar sadece fenerbahceliler değil diye düşünüyorum, asıl patlamayı sezon sonunda gorücez birazdan geliyo!!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kupada yarı finale çıktıktan sonra ligde 2. yarıya devam edecektik, rakiplerimiz g. antep ve kayserispordu,

Kayserideki maçta çok zorlanmamız beklenmiyordu fakattttttt....

1 golle zorla aldık maçı onu da 2. yarıda, devre arasındaki konuşmam sayesinde yaptık, delgado kurtardı günü.

Antep maçı ise yine kolay bir maç gibi gözükse de ...

Rakibin 10 kişi kalmasının da etkisiyle diğer forvetimiz eddie johnson un golüyle maçı almayı bildik, formumuz düşmekte ve 3 gün sonra chievo gibi zor bir maç vardı, takımı motive etmeye çalışarak 3 gün geçirdim, birazdan Chievo maçı geliyorrr
    .
    .
    .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi gidiyorsun Chievo'yu elersin

Fenerbahçe için tarihi bir gündü, maç italyada olmasına rağmen bütün kadıköy sarı lacivertti, hatta galatasaraylılar bile fenerbahçelilerle beraber maç izlemek fikrindeydiler, evet Galatasarayın UEFA kupasından sonra ilk defa bir türk takımı başarıya bu kadar yakındı, Şampiyonlar Ligi çeyrek finali, Türk futbolunun tarihindeki en büyük 3. başarı olabilirdi (UEFA ve Dünya 3. den sonra) ve herkes bunu istemekteydi. Bütün ülke tek yürek tv karşısına geçtiğinde, Maçtan 2 saat önce İtalyada yapılan 90 dakika programında Ozzy Çelebi'yi görünce birden şaşırdılar. Stüdyoda sadece Hıncal Uluç ve Ozzy Çelebi vardı ve...

Hıncal Uluç : Sayın ozzy, zorlu ve bir o kadar da önemli bir maç var önünüzde, bu maç hakkında neler düşünüyorsunuz ?

Ozzy : Şahsen ben o kadar da zorlu geçeceğini düşünmüyorum, gruplardan çıkan en zayıf takımla eşleştik, deplasmanda maçı kaybettmeyeceğiz gibi geliyor, ben oyuncularıma güveniyorum (bunları söylerken, ozzy nin sesindeki heyecan, hayatındaki ilk büyük maç deneyimlerinden birinin içinde olduğunun göstergesiydi.

Hıncal Uluç : keh keh, bu kadar eminsiniz demek ha, sesiniz pek bir heyecanlı geldi, şimdi bu bir Gs-Fb maçı olsa üstünüze gelirdim ama, milli maç gibi bişey, sizin yanındayız milletçe

Ozzy : çok teşekkürler hıncal bey, evet biraz heyecanlıyım ama asla korkmuyorum, Tüm Türk milleti için bu maçı alacağımıza yürekten inanıyorummm!!!

Konuşmayı yaptıktan sonra soyunma odasına gittiğimde bazı oyuncular çok sakinken, bazı oyuncularımın da adeta dizlerinin titrediğini gördüm
    Kariyerlerindeki ilk avrupa tecrübelerini bu sene yaşayan Johnson ve delgado çok tedirgindi, onlara bu maçta farklı bir oyunla çok daha iyi olabileceklerini söyledim, yine ilk avrupa tecbrübesini bu sene yaşayan Lugano ise, yaşının ve milli takımın verdiği olgunlukla dimdik ayaktaydı ve bu iki oyuncuyla ilgineyordu,

Tecrübeli oyuncularıma onlardan galibiyet beklediğimi ve buna göre oynamaları gerektiğini söyledim, ve maça çıktılarrrr...

Deplasmanda 2-0, müthiş bir skordu, delgado yine boş geçmezken, maçta önderin sakatlığı dolayısıyla sağa beke kaydırdığım mehmet topuz un yerine maça sağ kanatta başlamış olan mehmet yozgatlı, attığı golle adeta turu bize getirmişti, bütün ülke çok mutluydu, Bağdat Caddesinde adeta bir karnaval havası vardı.

Maç dönüşü hava alanında karşılandık, oyuncularıma söz verdiğim gibi iki katlı otobüsle bir tur atıldı

bu turu da garantiledin artık kadıkoydede 5 cekersin..ceyrek finaldede dişine gore rakip gelir inş.

Chievo maçından yurda mutlu dönen Fenerbahçeyi Ligde zor bir derbi bekliyordu, hani olurdu ya galtasaray avrupada maçları kazanır, sonra gelir türkiyede fenerbahceye yenilir, herkes bunun tam tersinin olmasını bekliyordu ve 3 gün önce omuz omuza maç izleyen Fenerbahçelilerle Galatasaraylılar, bugün adeta birbirlerine düşman gibiydiler. Her ne kadar Fenerbahçe ligde çok daha iyi durumda

olsa da, Bu bir derbiydi ve asla bir favori yoktu. Maç başladığında herkes herşeyi unutmuş, Türkiyede hayat durmuş gibiydi, herkes tamamen maça konsantre olmuştu. Maçtan önce oyuncularıma evsahibi olmanın avantajını iyi kullanıp maçı almaları gerektiğini söyledim veeeeee...

Maçı 2-1 lik skorla zor da olsa almıştıkk !! fenerbahçe puan farkını 13 e çıkarıp Galatasarayın 21. haftada nerdeyse havlu atmasına sebep olmuş, adeta şampiyonluğunu ilan etmişti. Ama 34. maç bitmeden asla lig bitmez denir, bakalım neler olacak ? az sonra 22. hafta bursaspor maçı ve ondan sopnra Chievoyla oynadığımız 2. maçla sizlerleyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

tebrik ederim....

Quote Originally Posted by GingkO View Post
    tebrik ederim....
    Öncelikle tebriklerin için teşekkürler, şimdi bursaspor maçını yazıcam, kısa kesicem ve hemen ardından Chievo maçını ve eğer turu geçebilirsek rakibimizi açıklıycam, inşallah hayal kırıklığına uğramassınız

Bursa maçı kolay geçecekti fakatttt....

2-1 le zor da olsa bu maı almayı bildik, son dakiklalarda çok atak yememiz ise Chievo maçı öncesi zaaflarımızı görmemize yardım etti, birazdan Chievo maçını hazırlamış olurum !!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2. Chievo maçı öncesi kadıköy adeta bir karnavala sahne oldu, her taraf sarı lacivert, herkes coşkulu ve kendinden emin

Stad ışıklandırılmasıyla beraber (o tarihte yoktu ama otantik olsun diye bi resim koydum ben ) inanılmaz heybetli duruyorudu, Ozzy nin bu maç için kaybedecek zamanı yoktu, bir an önce şu çeyrek finale çıkmak istiyordu, hiçbir tv programı teklifini kabul etmedi ve direk soyunma odasına indi, gaz verici konuşmasını yapmaya başladı:

Çocuklar, siz Chelsea yi, Inter i yenmiş bir takımsınız, bu taraftar desteğiyle, evimizde bir Chievo yu mu yenemiycez soruyorum sizeeee!! Çıkın, oynayın, taraftarlar için bu maçı alın ....

Maç sonunda konuşmalarım tesirini göstermiş gibiydi, 2 güzel golle bu maçı almıştık, Soyunma odasına gittiğimde orda Bizim muhabir beni bekliyormuş, heyecanla konuşmaya başladı,

Sinir Muhabir : Abicimmmmm helal olsun sizeeeee ama 1 kötü haberim var, hani rakibiniz Real Madrid Dinamo Kiev elemesinden gelicekti ya hani real ilk maçı 1-0 almıştı, 2. maçı da 3-0 aldılar ve rakibiniz oldularrr!!!

Ozzy : Olur öyle şeyler, real madridin sadece adı kaldı, ben bu elemeyi de geçeceğimize inanıyorum, oyuncularımla da bu konuda tüm türkiyeye söz veriyoruzzzz !! (çok iddaalı oldu ama yapıcazzzzzzz inşallah )

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Cok ıyı gıdıyorsun Madrıd ı eleyebılırsın
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Chievo galibiyetlerinden sonra Rakibimiz Real Madrid adeta korku salıyordu, fakat bizim düşünmemiz gereken bir lig ve kupa vardı, ve bu amaçla maçlarımızdan ilki olan Denizli maçına iyi hazırlanmıştık vee…

3-0 lık net bir skorla rakibimizi rahat geçmeyi bildik, Fakat cesar Delgado yu önümüzdeki 2 maç için kaybettik, Konya maçına dönecek, sonra da madrid le olan ilk maça hazır bir şekilde çıkacaığını umuyoruz.

Bu maçtan sonra beni telefonla arayan ve bir de MMS gönderen sinir muhabir, Porsche uyla hız yaparken kaza yaptığını söyledi ve 2-3 maç beni yalnız bırakacağını belirtti ama R.Madrid maçına kesin geleceğim dedi. Bu da MMS i

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Denizli maçından sonra Sakarya, Bursa ve Konya maçlarım vardı, kolay maçlardı veee...

Böyle rahat bir şekilde ve net skorlarla bu 3 maçı geçmeyi bildik, Şimdi madridle içerde oynayacağımız zorlu bir maç var, onu daha sonra yazacağım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Üzülerek söylüyorum ki kariyere hiç ilgi yok, belki sezob bitince daha çok olur diye şampiyonlar ligi maçlarınının ss lerini koyucam, diğer maçları tek ss de yazıcam, başarıları görünce belki daha çok kişi yorum yazar...

ilk real maçı :

ikinci real maçı :

reali eledik, yarı finalde karsımızda barca var:

ikinci barca macı:

barcayı deplasmanda daha çok gol attığımız için eledik,
    finalde lyon :

Şampiyonlar ligini aldık, şiimdi fikstür :

Bu da yılın takımı

Bu da TSL puan durumu

Ve sezon bitti

ne dicegimi bilemiom harika bi sene ve kariyer oldu ilk senede sampiyonlar ligini kazanmak muthiş bi basarı bence kendini ispatladın..kariyere ilgi meselesine gelince herkes okuyo ama mesaj yazmaya gerek duymuo ama merak etme bu kariyer mutlaka ilgi cekecektir yeni sezonda flas transferler beklioz...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

walla bravooooo...büyük başarı.....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrıııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassssssssss sssssııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııınnnnnnnnnnnnnnnnnn....
    harıkasın tebrıkler
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Aga ben bugun arkadaslarla nottinghamin sampiyonlugunu kutladim. Karaburun da mangal yaptik eglendik. Eve gelir gelmez de senin kariyeri actim bi de ne goreyim. Ne yapmisin kardesim sen boyle ya. Helal olsun valla cok buyuk basari.
    Hadi gari simdi Cl sampiyonlugu....

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri