Artık bitirsinler.Biz de bilelim son durumumuzu.Zaten her gün fikrim değişiyor.Kafam allak bullak oldu.
Artık bitirsinler.Biz de bilelim son durumumuzu.Zaten her gün fikrim değişiyor.Kafam allak bullak oldu.
So what?
Saike
Birisi Carlton Cole olabilir.Bence güzel bir transfer olur.
So what?
Saike
bence msjını editle welet smdi yne tartsma çkacak
Ben sevmiyorum öyle. Eskiden Alex ilk yılında bütün ortasahada oynuyordu. Daum iyi kullanıyordu. Mesela defanstan alıp çok gol atmışlığı vardı ara paslar ile. Takımı yönetiyordu. Zico Alex'in bu özelliğini kullanamadı. Alex kaptan olursa oyun kuruculuk verilmeli. Ve sahanın yer yerinde oynatılmalı. Bir bakıma dikdatör olmalı.
Evet iyi transfer olur.Birde Kroldrup'u alsak süper olur![]()
Valla süper olurda.Ben pek umutlu değilim ondan.İlk başlarda umutluydum.İnşallah alabiliriz.
So what?
Saike
alexe serbestlik verilmeli... daha verimli olur böylece
evet asma yanlş anlaşılabilr diye dedm![]()
![]()
sağ bekte galiba song oynayacakmış
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Basın Toplantısı: Karl Heinz Feldkamp
Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, Almanya kampının 2. gününde sabah antrenmanı sonrasında medya mensuplarının sorularını yanıtladı.
İsviçre'den Almanyaya geçtik. Farklı bir hava, farklı bir otel. Mükemmel bir ortam var ve maç takımın moralini yükseltti ve oyuncularım bu havayı yakaladı. Tek üzüntüm kampın başından beri çok iyi çalışan Hakan Şükür'ün sakatlanması. Sağlık ekibimiz çalışıyor, en kısa zamanda aramıza katılacağını ümit ediyorum.
Lincoln'un Köln maçında oynayıp oynamayacağı yönünde bir soruya "Lincoln Almanya'da değil Türkiye'de oynamak için imzaladı, Lincoln'u İstanbul'daki taraftarlarımız da bekliyor" şeklinde cevaplayan Karl Heinz Feldkamp, mevcut kadrodan hangi oyuncuların gideceği yönündeki soruya ise "Ben daha önce de belirttim. Burada elimizde 29 futbolcu var. Gelenler olabileceği gibi gidecekler de olacaktır. Futbolun doğasında var. Orhan kampın başında rahatsızlık geçirdi ve tam olarak düzelmedi. Orhan ve Cihan'ı yollayacağım şeklinde bir demecim olmadı. Hazırlıkların Almanya'da bitmediğine dikkat çekmek isterim. Ligin başlayacağı tarihe kadar hazırlıklarımız sürecek. Ben 24 kişilik bir kadroyla çalışmak istiyorum. Ancak bu demek değildir ki 24 kişinin dışında kalan futbolcular gönderilecek. 24 kişilik kadronun dışında kalanlar da olacaktır ve onlara ayrı bir grup olarak çalışabilirler.
Bu kadar iyi teklif varsa Ayman'ı satarlar.
gokhanın performansı cok onemlı eger yetersiz olunursa defansa bi takviye sart..onderde duruma gore ya sag bek ya da stoper oynar..1-2 adam daha sart takıma..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
alexse serbestlik verilip yollanması gerekiodu zaten en bastan![]()
Transferin kapandığı resmen açıklandı.Bu konununda açık kalmasına gerek yok heralde:@
[SIGPIC][/SIGPIC]
ben bouzıd'i duydugumda o ne lan o kım dıodum haLada dıorum lınderoth'u ızLedım yada cok ii adam demedım ben ama ısveç macLarında geLdıgı takımın şL macLarında ızLedm bı kaç kere
bana gore her mevkiiye adam aLmaLısınız dıorum bnm kendı gorusum.
emın oL bız transfer yapamadgmz zmn ıLk basta daLga gecen ben oLuorum ama bı tek savıoLa'da takıLdık bız.morıentes'ide ınanmıorum diip duruorum ztn.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben bıLe gordum resmını bıde bjk'Li oLcan koymasanız nie saLLayım ben.
nyse sız coLe aLmıssınz hayırLı oLsun ii transfer
bundan sonrakı cvp'Larınıza cvp wermıcem yoksa işin tadı kacıo
Önder var stoper, taş gibi.. Ayrıca 6 tane süper forvet, Colin İlhan falan geçtim de Deivid nasıl süper oluyor..![]()
Beyler Lig Tv'nin haberine göre Baptista için kiralık teklifine gitmişiz ancak satmak istiyormuş Madrid 9 milyon muş bonservisi 6 milyonunu sponsor Ülker vericekmiş 3 milyonunu biz bu arada Carrusca'ya talip varmış 2 milyon euro galiba
Stoper lazım bir tane bize, yerli stoper almalıyız, Yasin Çakmak veya Bekir İrtegün'ü alabiliriz, en ideal isimler bunlar aklıma gelen. Can'a kalırsak yandık, gördüğüm en kötü defans şu ana dek. Can'ın Sivasspor maçındaki hatası hiç aklımdan gitmiyor, Gürhan korneri kullandı, Servet'in kafasına ortaladı, Servet kafayla topa vururken Can ayağıyla topa girmeye çalışıyor, işte bu kadar kötü bir oyuncu, zaten o pozisyon da golle sonuçlanmıştı, Servet atmıştı.
Forvet alabilirsek almalıyız ama yabancı kontenjanı yok şu anda, dolayısıyla forvet almayız artık bu saatten sonra, Deivid gidecek olsa Avusturya kampına katılmazdı.
carrusca gitsin ama baptista yalandır
o 9 m$ dan fazla eder
önder var can var deniz var olmadı altyapıdan bulunurkardeş öyle diyorsun ama kezmandan başka avrupada yeterli bir forvetimiz yok benim dediğim o
semih,colin,ilhan yetersiz deividi söylememe gerek yok.forvet transferi şart!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ilhan ve kazımın potansiyelleri var ama şu an için yeterli değiller semih 4-5 seneden beri yedek!bu 5 senede toplanasanız 35-40 maç 11 de başlamamıştır... o yüzden kaliteli bir forvet lazım![]()