Sayfa 377 / 439 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427 ... SonSon
11,281 ile 11,310 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Artık bitirsinler.Biz de bilelim son durumumuzu.Zaten her gün fikrim değişiyor. Kafam allak bullak oldu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Artık bitirsinler.Biz de bilelim son durumumuzu.Zaten her gün fikrim değişiyor. Kafam allak bullak oldu.
    Bombada patlatabiliriz. Ama sürpriz isim olacagı kesin

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Birisi Carlton Cole olabilir.Bence güzel bir transfer olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Galatasaray bu sene kesin olarak transfer şampiyonu Morientes'de gelirse ki öyle gözüküyor ben en az bir çeyrek final bekliyorum Galatasaray'dan Uefa'da
    O kadarda olsun ne zamandır dogru durust transfer yapmıyolar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence msjını editle welet smdi yne tartsma çkacak

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Sanmıyorum Alex çift forvet oynasa sürekli başında bir stoper olucak bu şekilde orta saha ve forvet arasında duruyor senin dediğin gibi kayboluyor.Arkalardan çıkıp geliyor ve golünü atıyor bu sene bir çok golü öyle attı.Çok örneği var.Bursa ve Erciyes deplasmanı.Ankara içierde olan maç daha bir çok örnek vardır.
    Ben sevmiyorum öyle. Eskiden Alex ilk yılında bütün ortasahada oynuyordu. Daum iyi kullanıyordu. Mesela defanstan alıp çok gol atmışlığı vardı ara paslar ile. Takımı yönetiyordu. Zico Alex'in bu özelliğini kullanamadı. Alex kaptan olursa oyun kuruculuk verilmeli. Ve sahanın yer yerinde oynatılmalı. Bir bakıma dikdatör olmalı.

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    erdem tamam kardesim cvp yok dedeiim gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    erdem tamam kardesim cvp yok dedeiim gibi
    evet efe kardesm tahrklere gelmyecez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet iyi transfer olur.Birde Kroldrup'u alsak süper olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Bi şey demedim erdem Bunu tüm Gs'liler diyo

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla süper olurda.Ben pek umutlu değilim ondan.İlk başlarda umutluydum.İnşallah alabiliriz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

alexe serbestlik verilmeli... daha verimli olur böylece

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

evet asma yanlş anlaşılabilr diye dedm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla süper olurda.Ben pek umutlu değilim ondan.İlk başlarda umutluydum.İnşallah alabiliriz.
    Ben biraz umutluyum süre istemisler..

sağ bekte galiba song oynayacakmış
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Basın Toplantısı: Karl Heinz Feldkamp

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, Almanya kampının 2. gününde sabah antrenmanı sonrasında medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

İsviçre'den Almanyaya geçtik. Farklı bir hava, farklı bir otel. Mükemmel bir ortam var ve maç takımın moralini yükseltti ve oyuncularım bu havayı yakaladı. Tek üzüntüm kampın başından beri çok iyi çalışan Hakan Şükür'ün sakatlanması. Sağlık ekibimiz çalışıyor, en kısa zamanda aramıza katılacağını ümit ediyorum.

Lincoln'un Köln maçında oynayıp oynamayacağı yönünde bir soruya "Lincoln Almanya'da değil Türkiye'de oynamak için imzaladı, Lincoln'u İstanbul'daki taraftarlarımız da bekliyor" şeklinde cevaplayan Karl Heinz Feldkamp, mevcut kadrodan hangi oyuncuların gideceği yönündeki soruya ise "Ben daha önce de belirttim. Burada elimizde 29 futbolcu var. Gelenler olabileceği gibi gidecekler de olacaktır. Futbolun doğasında var. Orhan kampın başında rahatsızlık geçirdi ve tam olarak düzelmedi. Orhan ve Cihan'ı yollayacağım şeklinde bir demecim olmadı. Hazırlıkların Almanya'da bitmediğine dikkat çekmek isterim. Ligin başlayacağı tarihe kadar hazırlıklarımız sürecek. Ben 24 kişilik bir kadroyla çalışmak istiyorum. Ancak bu demek değildir ki 24 kişinin dışında kalan futbolcular gönderilecek. 24 kişilik kadronun dışında kalanlar da olacaktır ve onlara ayrı bir grup olarak çalışabilirler.

Birisi Carlton Cole olabilir.Bence güzel bir transfer olur.
    carlton cole işi bitmiş geliyormuş hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu kadar iyi teklif varsa Ayman'ı satarlar.

gokhanın performansı cok onemlı eger yetersiz olunursa defansa bi takviye sart..onderde duruma gore ya sag bek ya da stoper oynar..1-2 adam daha sart takıma..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    alexse serbestlik verilip yollanması gerekiodu zaten en bastan

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Transferin kapandığı resmen açıklandı.Bu konununda açık kalmasına gerek yok heralde:@
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KEREM-83 View Post
    gokhanın performansı cok onemlı eger yetersiz olunursa defansa bi takviye sart..onderde duruma gore ya sag bek ya da stoper oynar..1-2 adam daha sart takıma..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    alexse serbestlik verilip yollanması gerekiodu zaten en bastan
    hocam alex gibi futbolcu gönderilir mi ya? her sene hem gol pasları hem de golleri çift hanelerde o 1-2 adam dediğinde;biri santrfor olur biride stoper... aslında stopere gerk yok,yeterli ama ziconun ısrarı...

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    O Cissenin resminin konulduğu site yönetimle hiç bir alakası olmayan bir taraftar sitesi.Genellikle sallama haberler yaparlar.Bu sitenin benzerleri fb ve gs için de varDoğrudur ben de bu sene transfer politakımız pek beğenmiyorum ama bu her mevkide adama ihtiyacımız olduğu anlamına gelmez.Bize sadece stoper ve forvet lazım o kadar.Yani o kadar da geç kalınmış bişey yok.Bir de sadece Beşiktaş alamıyomuş gibi konuşuyorsun günlerdir Saviola deyip duruyordunuz bu günlerde de Baptista ve Morientese taktınız sizi de görcez bakalım.Cisseyi tanımıyor olabilirsin o zaman Bouzidin ismini hiç duydun mu ya da Linderothun ismini biliyordun diyelim kaç kere izledin bu adamı?

ben bouzıd'i duydugumda o ne lan o kım dıodum haLada dıorum lınderoth'u ızLedım yada cok ii adam demedım ben ama ısveç macLarında geLdıgı takımın şL macLarında ızLedm bı kaç kere
    bana gore her mevkiiye adam aLmaLısınız dıorum bnm kendı gorusum.
    emın oL bız transfer yapamadgmz zmn ıLk basta daLga gecen ben oLuorum ama bı tek savıoLa'da takıLdık bız.morıentes'ide ınanmıorum diip duruorum ztn.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by welet View Post
    Yan sanayi Cisse ne demek dogru düzgün konus.Ayrıca ne zaman olumlu bir yorum yaptınki gerci seni kaale alanda suc sacmalamaktan öteye gidemiyosun!
    ben bıLe gordum resmını bıde bjk'Li oLcan koymasanız nie saLLayım ben.

nyse sız coLe aLmıssınz hayırLı oLsun ii transfer

bundan sonrakı cvp'Larınıza cvp wermıcem yoksa işin tadı kacıo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    hocam alex gibi futbolcu gönderilir mi ya? her sene hem gol pasları hem de golleri çift hanelerde o 1-2 adam dediğinde;biri santrfor olur biride stoper... aslında stopere gerk yok,yeterli ama ziconun ısrarı...
    Nasıl stoper yeterli ya sölesene Lugano - Edu sakatlanırsa ne olucak söylermisin kim oynayacak. Asıl forvet yeterli 6 tane forvet daha ne istiyosun. Hangi takımda var 6 tane süper forvet. Kesinlikle bi stoper lazım bu takıma

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Önder var stoper, taş gibi.. Ayrıca 6 tane süper forvet, Colin İlhan falan geçtim de Deivid nasıl süper oluyor..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Önder var stoper, taş gibi.. Ayrıca 6 tane süper forvet, Colin İlhan falan geçtim de Deivid nasıl süper oluyor..
    İlhan ve Kazım Türkiye'nin geleceği. Fenerbahçe'nin de. Devied torpil ile kalıyor. Bana göre Devied dışında bulunan bütün forvetlerimzi süper.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler Lig Tv'nin haberine göre Baptista için kiralık teklifine gitmişiz ancak satmak istiyormuş Madrid 9 milyon muş bonservisi 6 milyonunu sponsor Ülker vericekmiş 3 milyonunu biz bu arada Carrusca'ya talip varmış 2 milyon euro galiba

Stoper lazım bir tane bize, yerli stoper almalıyız, Yasin Çakmak veya Bekir İrtegün'ü alabiliriz, en ideal isimler bunlar aklıma gelen. Can'a kalırsak yandık, gördüğüm en kötü defans şu ana dek. Can'ın Sivasspor maçındaki hatası hiç aklımdan gitmiyor, Gürhan korneri kullandı, Servet'in kafasına ortaladı, Servet kafayla topa vururken Can ayağıyla topa girmeye çalışıyor, işte bu kadar kötü bir oyuncu, zaten o pozisyon da golle sonuçlanmıştı, Servet atmıştı.

Forvet alabilirsek almalıyız ama yabancı kontenjanı yok şu anda, dolayısıyla forvet almayız artık bu saatten sonra, Deivid gidecek olsa Avusturya kampına katılmazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    Beyler Lig Tv'nin haberine göre Baptista için kiralık teklifine gitmişiz ancak satmak istiyormuş Madrid 9 milyon muş bonservisi 6 milyonunu sponsor Ülker vericekmiş 3 milyonunu biz bu arada Carrusca'ya talip varmış 2 milyon euro galiba
    carrusca'ya 2 milyın euro verene gözü kapalı satsınlar

ülkerlede yapılan anlaşma iyiymiş doğruysa tabi
    I'm back...

carrusca gitsin ama baptista yalandır
    o 9 m$ dan fazla eder

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Nasıl stoper yeterli ya sölesene Lugano - Edu sakatlanırsa ne olucak söylermisin kim oynayacak. Asıl forvet yeterli 6 tane forvet daha ne istiyosun. Hangi takımda var 6 tane süper forvet. Kesinlikle bi stoper lazım bu takıma
    önder var can var deniz var olmadı altyapıdan bulunur kardeş öyle diyorsun ama kezmandan başka avrupada yeterli bir forvetimiz yok benim dediğim o semih,colin,ilhan yetersiz deividi söylememe gerek yok.forvet transferi şart!!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    İlhan ve Kazım Türkiye'nin geleceği. Fenerbahçe'nin de. Devied torpil ile kalıyor. Bana göre Devied dışında bulunan bütün forvetlerimzi süper.
    ilhan ve kazımın potansiyelleri var ama şu an için yeterli değiller semih 4-5 seneden beri yedek!bu 5 senede toplanasanız 35-40 maç 11 de başlamamıştır... o yüzden kaliteli bir forvet lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Deivid ' de süper forvet diyorum. Ona gol pası veren yok ondan gol atamıo diyorum hala anlatamıyorum. Kezman'a da gol pası veren yok o da gol atamıyo diyorum hala anlatamıyorum

Mesaj Yetkileri