hehe yamayi turksportal dan indirmedigimi belirtmemde fayda var
kulüp başkanı ziya eren oldu
Favori Personeller:Cenk İşler, Emre Toraman
Douda Jabi D/WBR
Emre Toraman DM
Mustafa Sarp AMC
İlkem Özkaynak D/ML
Mehmet Eren AMRLC/FC olarak değiştirilmeli
kursat kafa topu 10 yapiliyor oyunlarda 17 olmali lazarova amr 13 14 yapin djalovic st cenk fc orkun biraz abartilmali jabi bazen stoperde oynuyor
soyle diyeyim timucin e yer acabilmek icin 4-3-3 te amr gibi biseyler oynadi oradan iceri kat edip sert sut atmak icin belki 12-13 yapilabilir dedim yani amr az da oynamadi bu taktigi eskiden gazianteptede denedikleri oluyordu cunku lazarovun sol ayagiyla sert sutlari var sagdan goturup sola cekip vurdugu olurdu bu sene erciyeste 10-15 maca o mevkiide cikmistir ama genede siz bilirsiniz saygilarimla
Evet emre toraman dm yapıldı, Kürşat' ın kafası düzeltildi, Lazarov biraz düşürüldü, Mehmet Eren ve Orkun' da düzeltmeye gidildi.
yeni başkan enver kemaloğlu oldu teknik direktörlüğe mehmet bulut getirildi
Denizcim MEhmet Bulut kim adını ilk defa duyuyorum da .
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Emre Toraman'ın DM özelliklerinin biraz daha yükseltilebilir kanaatindeyim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hüseyin Yoğurtçuyla ilk yılı 200 milyar,2.yılı 300milyar olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalandı.Hüseyin savunmanın ortası ve solunda görev yapıyor.dl=20 dc=15 wbl=15 kendim araştırdım. =)
imzalar atıslın erciyesin tüm transferlerini ekleyeceğim
K.Erciyesspor'da gövde gösterisi
Kayseri Erciyesspor'da 10 futbolcu ve teknik direktör Mehmet Bulut ile mukavele imzalandı. Afyon Karahisarspor'dan Emrah Bozkurt, Yalovaspor'dan Hüseyin Yoğurtçu, Kırşehirspor'dan Ahmet Küçüktalaslı,Kocaelispor'dan Kaya Tarakçı, Eskişehirspor'dan Ramazan Durdu, İskenderun Demirçelik'ten Turan Akkoyun, Fethiyespor'dan Kamil Şener, Paris Saint Germain'den Müjdat Sağlam, Mardinspor'dan Osman Demir ve Kayserispor'dan Köksal Yedek, Hacı Boydak tesislerinde mukavele imzalayıp Kayseri Erciyessporlu oldu.
Kaynak : AA
Erciyessporumuzda yaprak dökümü devam ediyor.Takımımızdan Özgür Bayer'de gitti.Erciyesspor'un başarılı defans oyuncusu Özgür bayer Gaziantepspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.Kulüpten Özgüründe ayrılması taraftarın tepkisine yol açtı.Ayrıca Cenk ve Timuçin ile de
Eskişehirspor un ilgilendiği bildirildi.
adem dursun transfer edildi, ilhan özbay takım da kaldı.