bencede 35 yaşında adam beşiktaşa uymazdı özellikle nedved ricardinho,delgado varken
bencede 35 yaşında adam beşiktaşa uymazdı özellikle nedved ricardinho,delgado varken
Arkadaşlar Arda'dan bahsediyoruz.. Türkiyenin en gelecek vadeden oyuncularından olan Arda.. Lincoln gelince unutmadınız değil mi kendisini ?Durun daha, 1-2 hazırlık maçı ile karar vermeyin kimse için..
![]()
arda sezon ortasında düşüşe geçti inşallah sezon başlamadan kendine gelir
gerçekten deividi kolluyor zicoşu koca forumda deividle ilgili olumlu düşünen bir kişi yoktur... ısrarla kalsın diyor
![]()
Morientes bitti diyor, scout ekibinde tanıdığı olan arkadaşım.. Çok emin.. Ayrıca Carrusca giderse Baptista da gelebilir diyor, benim bünyem kaldırmaz bu transfleri..Açıkçası hala inanmış değilim..
Bu seneki yapılan bütün transferler Zico'nun isteği doğrultusunda yapıldı.
Zico'nun geçen sene uzun periyotta bütün futbolculara şans verdiğini hepimiz gördük.İlhan Parlak şans bulacaktır bu sene bence.Şu an için pek bir transfere ihtiyaç yok.Bir stoper alınabilir belki.
3 kulvarda yarışacağız seneye.Bunun için yeterince alternatifli bir kadro oluştu takımda.Benim tek isteğim şu anda +1'li sistemde genç bir oyuncunun takıma kazandırılmasıydı olmadı.Bari bu genç oyuncu Edmar olur inşallah.
arda bizm gelecegimz o bzm içn çk önemli bi oyncu ama kalli koşan adam lazm demş ve takip ettigm bi yazarn yazısnda da gördm arda nın forma şansı eger böyle giderse azalacakmş o yzden söylyorm yoksa arda nın bizm içn önemi ortada
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
benm de kalbm dayanmaz arkadslar ltfen ya heycanlanyorm![]()
Zicoya rağmen yönetim bir transfer yapacaktır bence cunku çok buyuk tepkiler gelir
Arda'yı izlerken çok keyif aldığımı söyleyebilirim.Çok yetenekli bir oyuncu bence.Dahada geliştireceğini düşünüyorum kendini.Lincoln gibi bir isimden öğrenebileceği şeyler var.
Anıl'ı Young Boys maçında seyrettim iyi oynadı gerçekten.Galatasaray ilerisi için umut vaad ediyor.Bu sene iyi bir sezon geçirecek Galatasaray.
kesinlikle... bu kadar süre suskun kaldık
arkadaslar izledigm bi futbol sohbetni sizlere aktaraym :
aziz yıldırmn bi sözü var taraftarlara adam dyoki her yıl bi yıldz alacagz ve azizi yıldrmn bi konşmasnda bu yılki yıldz transferimz carlos tur demiş.. yani fb yönetimi belki yıldz olmayan ama işe yarayacak bi oyncu da alabilr hatta almayadabilr
Cole transferi kesinleşti mi ?bjk bu sene kontejyanını tamamen dolduracak stoperde alacaklar galiba
illa yıldız olacak diye bir kural yok verimli oynasın yeter
haklısn aimar kardes keske herkes cekhocan kardes gibi olsa![]()
Anılın esas mevkisi stoper, orda çok daha başarılıymış.. Öyle söyleniyor, ama sol bektede hiç sırıtmadı..
çk koştu iyi çalştı ama orda v.yaman oynayacak bence
Evet Burak abi iyi oynadı Young Boys maçında.Kendini geliştirirse milli takım yeni bir sol bek kazanabilir.
Ona bakarsanız Zigiçte yıldız değil gelse ki gidip formasını alır ki ama bize çok faydası olur orası ayrı...yıldız olup anelka gibi oalcağına yıldız olmasın nobre gibi oynasın ama transfer şart
ben alırım![]()
Roberto Carlos Appiah Kezman Alex varken gidip Zigiçin formasını alıyorsun helal sana![]()
Haberler doğru ise fiorentina 20 milyon avro veriomuşkuranyide 29 milypn avro
ziconun nazını çekip elimizi çabuk tutsaydık zigiç belki şuan kapmtaydı ama şimdiki değeri 20 milyon euro
Fenerbahçe, Zico ile Deivid el ele gönderseydi sene başında Avrupada başarı bile gelebilirdi..
Hala avrupada başarı şansımız var geçen sene herkes izledi kişisel hatalar olmasa çok daha ilerlerdik uefada
Carusca iyi paraya giderse baptista da kontratı ile alıncakmıs morientes kesinmiş ikiside gelirse düsünemiyorum...............
bu sene daha başarılı olacağızkadromuz daha iyi
![]()