İNTERTOTO KUPASI

Kayserispor - Shakhter Karagandy

Spiker: Hocam çok ünlü bi santraforu kadronuza kattığınız söyleniyor bu konu hakkında neler söyleyeceksiniz. Bu konunun doğruluk payı nedir?
Ghonedre:Şimdi kadromuz oyuncu kattığımız doğru artı bi doğru daha var. Kadromuza 1 değil İki oyuncu kattık.
Spiker: Hönk( Neyse). Yeni transferleri ne zaman açıklayacaksınız hocam?
Ghonedre:Zamanı gelince...
Spikerİçinden)Bilmiş Şey

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Joao Alves de Assis Silva ve E.Garay Kayserisporda

Recep Mamur:
Evet arkadaşalar transfer sezonunda çok iyi iki transfer yaptığımızı düşünüyorum.Takımımız Dünya klübü olma yolunda. Tabi buna 3 büyükler engel olmak istese de bizi bu gayemizden kimse saptıramaz. Bu doğrultuda CSKA Moskova nın Milli yıldızı Joao Alves sizler onu Jo diye tanıyorsunuz ve Ezequiel Garayı renklerimize katmış bulunmaktayız. Jo ya 18 milyon 6 milyonu peşin gerisi taksitli ; Garay'a da 3.6 milyon verdik .Daha yeni transferlerimizin olup olmayacağını federasyonun kararından sonra açıklayacağız. Hepinize teşekkür ediyoruz toplantı bitmiştir.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Franck Songo'o Kayserisporda
Ghonedre: Arkadaşlar bugün başkanımızla birlikte toplantımızın sebebi yeni transferimizdir. Kayserispora Portsmouth dan 1.5 milyon YTL ye Songo'o transfer edilmiştir. İlk başta bu transferi niye yaptığımı bende bilmiyordum ama bakalım ilk etapta tekrar satmayı düşünüyorum satamasam da kadroya derinlik katacaktır. Kadromuzda bulunsun . Teşekkürler iyi akşamlar.....