serkan ama uzun süre aynı grafiği sergileyecek mi onu merak ediyorum 2. lig futboluna benzemez UEFA kupası filan
Transferde son dakika
lk hedef Kroldrup
İki Fransa, iki İngiltere ve bir ispanya seyahatinden sonra Edouard Cisse’yle anlaşan ve stoper ile forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta beklenen imza bir türlü atılamıyor. Önceki gün Per Kroldrup için Milano’nun yolunu tutan Futbol Şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot ile yönetici Mario Berk, İtalya’dan da eliboş döndü. Yöneticiler, “Kroldrup için başvurumuzu yaptık. İnce eleyip sık dokuyoruz” dediler.
Cruz çok pahalı
Santrfor konusunda ise Bayern Münih’in Paraguaylı yıldızı Santa Cruz ile anlaşmaya varan Beşiktaş’a Alman ekibinden şok bir talep geldi. Bayern, golcü oyuncu için 4.5 milyon Euro’luk bonservis bedeli istedi. Panzerler 4 milyon Euro’dan aşağıya inmezken, “2.5 milyon Euro’ya imza atarım” diyen yıldız futbolcu için pazarlıklar sürüyor. Juventus’tan ayrılma kararı alan Zalayeta’nın ismi de gündemdeki yerini koruyor.
‘Öneriler var’
Bu arada bir açıklama yapan Dış ilişkiler Sorumlusu Mario Berk, “Chelsea’nin 23 yaşındaki golcüsü Carlton Cole teklif edildi. Menacerler bu tip isimlerle bize geliyor. Yaptığımız araştırmada Cole’un Chelsea altyapısından yetişen, güçlü ve gelecek vaadeden bir isim olduğunu öğrendik. Bu doğrultuda menacerlerden resmi evrak ve vekaletname istedik. Eğer bu belgelere ulaşırsak, oturup konuşuruz” ifadesini kullandı.
ümit'i kesmekte zor o zaman necati yolcu
bu transferlere bu kadar yaklasmısken
ikisini de alabılseler keske
biriyle anlastık diye dierini bırakmamak lazım ya
gerci bunu yoneticilerimiz de dusunmustur ama
Adnan Polat insallah bişeyler yapar ıkınıs de alırız
o da dususunuodur bence bu kadar yaklasmısken ikisini de almayı kesınlıkle
inanmıorum nasıl bi kadro olur
----------------------------orkun-------------------------------
barış---------song----------------bouzid--------------volkan
---------------------linderoth-----------------------------
baptista-------------lincoln------------------------arda
serkan-----------morientesss
zor maclarda serkanın yerine sabri alınır defansa cekılır barıs orta sahaya gelr cıft on lıbero olur morientes tek forvet eger bole bı kadro olurs maclara cıkmamıza gerek yok![]()
sabriyi mi keseceksin saçmalama
eet barış sabriden asagı kalmaz defansıf olarak daha ii
kardes baptistamı sabrimineyse kadro yapmayalm bence smdiden
ama umarm ikisde gelr
19 bence cihandan alırz
Evet 19 oynar büyük ihtimalle... Çok güzel kadro kurdu Galatasaray... Resmen yeniden kuruldu 11...
evt kadro süper oldu
umarm baptista da gelr ama bence kolpa haber
Mesela Morientesin eger 9 numara ugurlu forma numarası ise ozaman onu verirler neyse bekliyelim bu arada barıs 8 numara olmus
evt serkanda 61 olms bu yıl 22 yi arda gyecekmş
Arda 66 değilmiydi neden 22 ye geçti???
Bu arada erdemzorer10 senin yaş kaç???![]()
17 yaşndaym kardesm
03.06.1990![]()
Yaşıt sayılırız kardeşim...
29.07.1989...
Cihan ayrıldı diye biliyorum ben ztn 19numara boş galiBa...
tuncay cok etkisiz
yok kardes daha ayrılmadı son maçta 2.yarınn sonlarnda oyuna girdi
evt yaşt sayılrz
![]()
Bu arada bir kadro kurim diyorum ama Emrah kızar diye kurmuyorum...
Morientes gelirse çok büyük ihtimal 4-4-2 oynanıcak...
kadro kurmamak içn kendmi zor tutuyorm![]()