1 ile 30 arası toplam 171 sonuç

Konu: Futbol mu? O da ne? Bu Bir Aşk Hikayesi!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Lukas Podolski ve Ochoa süper transferler gücüne güç katacak nitelikteler Emrah valla sağlam giriyorsun bu sezonada. Bu sezonda Şampiyonlar Liginde kupa bekliyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

LUCA : "KARIM BENİ ALDATTI, ÇOK FORMSUZUM (!)"

Gazete Haberi :

Fiorentina'nın süperstar'ı Luca Toni, karısının kendisini aldattığı gerekçesiyle antrenmana katılmadı. Sir Gürbüz'den izin alan yıldız futbolcu, "kendimi toparlayana kadar gelemem" dedi. Toni, "İtalya'da bu tür şeyler olabildiğini, saygı gösterilmesi gerektiğini (Benzerlik : Hakemler de insan, onlar da hata yapabilir. Saygı göstermek gerek)" ekledi. Önemli olan şeyin kendisinin değil, karısının mutluluğu olduğunu söyleyen Luca Toni kameralarımıza çok üzgün bir şekilde yansıdı.

Luca Toni düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi :

"Dün, karımın beni aldattığı ve bunun ilk olmadığı "kara" haberini aldığımda dünya başıma yıkıldı sanki. Roma maçı öncesi olacak şey miydi! Hemen hocamı aradım ve sesim kısık ve göğsüm çekik bir halde ona durumu anlattım. Sanırım birkaç gün antrenmana çıkamayacağım."

Sir Emrah Gürbüz'e sorduk :

Basın : Hocam Toni'nin durumunu biliyorsunuz. Sizce bu durum takımı etkiler mi?

Sir : Her zaman söylenen, klasikleşmiş "önemli olan takımın iyi olması" deyimini bu durumda kullanamıyoruz ama siz merak etmeyin. Çünkü Toni'nin söylediği mecaz anlamlı. Yani başlığı dikkatli okursanız, başka bir "şey"i kastediyor.

Mesaj Yetkileri