Barclays Premiership Başlıyor..
Evimizde harika bir maç çıkardık.2-1'den daha farklı olabilirdi...Lige 3 puanla başlamak güzel...
2.hafta West Ham'a konuk oluyoruz.Çekişmeli geçen maçta kaybeden biz oluyoruz malesef...
60 dk 10 kişi oynayan Newcastle'a acımıyoruz ve çok net bir skor elde ediyoruz...
Murat ligde oynanan 3 maç sonunda genel bir değerlendirme yaptı.Özellikle evlerinde harika oynadıklarını belirten Murat ''Lige yeni çıkmış bir takıma göre harika bir başlangıç yaptıgımızı düşünüyorum,bizden hiç kimse böyle bir başlangıç beklemiyordu.Ama baştada söylediğim gibi biz takımı küme düşürmeye değil ligde kalıcı yapmak için geldik'' dedi.
Bir Gazetecinin ''İngiltere'de yaşamaya alıştınız mı?'' sorusuna Murat'ın verdiği cevap ilginç oldu.Murat''Benim dogup büyüdüğüm yerlerde eger futbol veya ilgi gören birşey yapıyorsanız ve o işte başarılı oluyorsanız halk sizi bağrına basar,bedava alışveriş yaparsınız,kıraathaneye gittiğinizde çaylar beleş olur,lokantada bedava yemek yiyebilrisiniz.Açıkçası ben burada başarılı oldugumu düşünüyorum ve Futbolun Beşiği İngilterede de aynı şeyleri bekliyorum'' dedi.Bakalım esnaf bu cevapa olumlu ya da olumsuz nasıl bir tepki verecek?
Ayrıca Murat artık çok genç olmadıgını ve evlenmek için kız aday aradığını BBC televizyonlarından İngiltere ve tüm dünyaya duyurdu...