Lincoln olayının aynısını yaşıyoruz, Morientes Galatasarayda diye bağırmak istiyorum..![]()
Lincoln olayının aynısını yaşıyoruz, Morientes Galatasarayda diye bağırmak istiyorum..![]()
Ibrahim Bedir demiş,ki
Arkadaslar,
Öncelikle sitemize duydugunuz güvenden ötürü hepinize tesekkür ederim. Elimizden geldigince, dogruluk payi yüksek olan haberleri sizlerle paylasmaya calisiyoruz. Bu transfer döneminde bu tür haberlerle cok karsilastik, fakat dedigim gibi, sadece dogruluk payi yüksek olan - kesin olan, haberleri size sunmaya gayret gösterdik. Cünkü biz, sadece kendi taraftarlarimizin gözünde degil, tüm spor kamuoyunun gözünde de güvenilir bir kaynak olmaktan son derece gururluyuz, ve bunu bu sekilde devam ettirmek istiyoruz. Sözü daha fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum. Galatasaray Spor Kulübü, Ispanyol golcü Fernando Morientes ile kesin olarak anlasma saglamistir. Haber Duisburg kentinde kamp yapmakta olan takimimizin basin ve operasyon sorumlusu Yako Igual’dan bizzat otel önünde alinmistir. Lincoln transferinde oldugu gibi, bu konuda da en kisa sürede resmi bir aciklama yapilacagini düsünüyorum
.Ibrahim Bedir
tekbuyuk.com
Almanya Editörü
Valla geliyor, olacak bu iş.. Morigol geliyor..![]()
İbrahim abi her zamanki gibi emin kimse yanlıs haber veripde rezil etmez kendini
sanırım yeni bir nöbet başlayacak,yanında kim oynayacak acaba,bnce gidecek olan isim h. kabze olmalı,mümkünse geri bucaya yollasınlar.)
esos07 kardes sadece kabze degil necati bile gidecek yoksa sans bulamazlar onlar için ilk 18 zor
transfer bitmiş gibi gözüküyor arkadaşlar süper bir kadromuz oluyor![]()
I'm back...
arkadaslar bazı yerlerde de
baptista alındı denıyor
feldkamp a sorcaklarmıs hangıısı gelsın die
ya bu kadar yaklasmısken ikisi de alınsın bananeeeeeeeeeeee
ikisini de isterım benn
Morientesde son durum ne geldimi kesin
ya beyler
ben dün aksam
gokmen ozdemir e maiil attım
dedim ki
spor programında radyo da GALATASARAY transfer yapcak dedınız dedım
baptista ile gorusuolar dedi
ne olcak sımdı hangısı
Moriantes gelsin boşver Baptista'yı....
bencede bu iş bitti,morientes ümitle oynar,hakan yedek,emurafunun dediği gibide necatiyle,kabzeyi şutlarlar,aman allahımiturkcell süper liggg hemen başlasııınn
Morientes %90 Galatasaray'da.
Haberi kimden aldın derseniz hiç kimsedenTamamen şahsi görüşümdür
Morientes olayı doğru mu arkadaşlar, yeni duyuyorum? O adam gelse zaten süpürürüz ligi.
bilmem kaç gün önce; imza atmadan, floryadan içeri girmeden inanmam diyen kişiler falanca forumdan falanca adamın haberi ile şimdi ne yorumlar yapıyor..
ilginç
ayrıca istye adamı getirtip geri yollayan bi yönetimimiz olduğunuda unutmayın
geçmişin izleri..
emrah abi daha dogrusu adaş beni tanırsın iyi sadece lincoln olayında oldugu gibi resmi haberi bekliyoruz birde gs tvde muhtesem videosunu bekliyoruzhaber hazırmıs zaten sadece yayınlamak için onay bekleniyormus ayrıca tek büyükden ibrahim abi noktayı koydu................
biri bizi durdursun...gerçi bu transferlerden sonra biraz zor ama
Morientes Gs da diyebiliriz inaniyorum gelecegini..bu arada bugun spor programi varmi
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Çok büyük transfer yaptı GS hayırlı uğurlu olsuN...
Lincoln olayının kopyasını yaşıyoruz, aynısı.. Morientes Galatasarayda..![]()
Harbiden Lincolnü gölgede bırakacak bir transfer
:tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır
Arkadaşlar Hagi en iyi transferimiz, Morientes 2. olur. Yani o derece iyi bir transfer. Yaşına aldırmayın, taş gibi topçu (Gerçi bu lafı kızlar için kullanırız ama olsun).![]()
![]()
İyi hayırlı olsun o zaman. Fener'e de geçmiş olsun.![]()