Sayfa 386 / 439 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436 ... SonSon
11,551 ile 11,580 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lincoln olayının aynısını yaşıyoruz, Morientes Galatasarayda diye bağırmak istiyorum..

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Galatasaray kadrosunda en sevmediğim ve en işe yaramaz olarak gördüğüm ve harbiden de en işe yaramaz olan adam Stjepen Tomas...
    Ayrıca öc'le ne alakası var ki tomasın gitmesinin
    YOK BEN ONU KASTETMEDİM,GEÇEN SENE MONDİ VE TOMASLA EN GÜVENDİĞİM,BEĞENDİĞİM YABANCIYKEN,BU SENE LİNDEROTHTAN LİNCOLNDEN İNŞ MORİENTESTEN BAPTİSTADAN SONRA GÖZÜMDE PEK Bİ DEĞERİ KALMADIĞI,ŞIMARIKLIK BÖLE BİŞEY

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ibrahim Bedir demiş,ki

Arkadaslar,

Öncelikle sitemize duydugunuz güvenden ötürü hepinize tesekkür ederim. Elimizden geldigince, dogruluk payi yüksek olan haberleri sizlerle paylasmaya calisiyoruz. Bu transfer döneminde bu tür haberlerle cok karsilastik, fakat dedigim gibi, sadece dogruluk payi yüksek olan - kesin olan, haberleri size sunmaya gayret gösterdik. Cünkü biz, sadece kendi taraftarlarimizin gözünde degil, tüm spor kamuoyunun gözünde de güvenilir bir kaynak olmaktan son derece gururluyuz, ve bunu bu sekilde devam ettirmek istiyoruz. Sözü daha fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum. Galatasaray Spor Kulübü, Ispanyol golcü Fernando Morientes ile kesin olarak anlasma saglamistir. Haber Duisburg kentinde kamp yapmakta olan takimimizin basin ve operasyon sorumlusu Yako Igual’dan bizzat otel önünde alinmistir. Lincoln transferinde oldugu gibi, bu konuda da en kisa sürede resmi bir aciklama yapilacagini düsünüyorum
    .
    Ibrahim Bedir
    tekbuyuk.com
    Almanya Editörü

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Valla geliyor, olacak bu iş.. Morigol geliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İbrahim abi her zamanki gibi emin kimse yanlıs haber veripde rezil etmez kendini

sanırım yeni bir nöbet başlayacak,yanında kim oynayacak acaba,bnce gidecek olan isim h. kabze olmalı,mümkünse geri bucaya yollasınlar.)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

esos07 kardes sadece kabze degil necati bile gidecek yoksa sans bulamazlar onlar için ilk 18 zor

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

transfer bitmiş gibi gözüküyor arkadaşlar süper bir kadromuz oluyor
    I'm back...

9. Default

arkadaslar bazı yerlerde de
    baptista alındı denıyor
    feldkamp a sorcaklarmıs hangıısı gelsın die
    ya bu kadar yaklasmısken ikisi de alınsın bananeeeeeeeeeeee
    ikisini de isterım benn

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ibrahim Bedir demiş,ki

Arkadaslar,

Öncelikle sitemize duydugunuz güvenden ötürü hepinize tesekkür ederim. Elimizden geldigince, dogruluk payi yüksek olan haberleri sizlerle paylasmaya calisiyoruz. Bu transfer döneminde bu tür haberlerle cok karsilastik, fakat dedigim gibi, sadece dogruluk payi yüksek olan - kesin olan, haberleri size sunmaya gayret gösterdik. Cünkü biz, sadece kendi taraftarlarimizin gözünde degil, tüm spor kamuoyunun gözünde de güvenilir bir kaynak olmaktan son derece gururluyuz, ve bunu bu sekilde devam ettirmek istiyoruz. Sözü daha fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum. Galatasaray Spor Kulübü, Ispanyol golcü Fernando Morientes ile kesin olarak anlasma saglamistir. Haber Duisburg kentinde kamp yapmakta olan takimimizin basin ve operasyon sorumlusu Yako Igual’dan bizzat otel önünde alinmistir. Lincoln transferinde oldugu gibi, bu konuda da en kisa sürede resmi bir aciklama yapilacagini düsünüyorum

.
    Ibrahim Bedir
    tekbuyuk.com
    Almanya Editörü
    İbrahim bu konuyu noktaladı baptisda yalanda olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Morientesde son durum ne geldimi kesin

12. Default

ya beyler
    ben dün aksam
    gokmen ozdemir e maiil attım
    dedim ki
    spor programında radyo da GALATASARAY transfer yapcak dedınız dedım
    baptista ile gorusuolar dedi
    ne olcak sımdı hangısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Moriantes gelsin boşver Baptista'yı....

bencede bu iş bitti,morientes ümitle oynar,hakan yedek,emurafunun dediği gibide necatiyle,kabzeyi şutlarlar,aman allahımiturkcell süper liggg hemen başlasııınn

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Morientes %90 Galatasaray'da.

Haberi kimden aldın derseniz hiç kimseden Tamamen şahsi görüşümdür

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Morientes olayı doğru mu arkadaşlar, yeni duyuyorum? O adam gelse zaten süpürürüz ligi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Morientesde son durum ne geldimi kesin
    Kardes hayırlı olsun diyebilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bilmem kaç gün önce; imza atmadan, floryadan içeri girmeden inanmam diyen kişiler falanca forumdan falanca adamın haberi ile şimdi ne yorumlar yapıyor..

ilginç

ayrıca istye adamı getirtip geri yollayan bi yönetimimiz olduğunuda unutmayın

geçmişin izleri..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Morientes olayı doğru mu arkadaşlar, yeni duyuyorum? O adam gelse zaten süpürürüz ligi.
    emrah abi daha dogrusu adaş beni tanırsın iyi sadece lincoln olayında oldugu gibi resmi haberi bekliyoruz birde gs tvde muhtesem videosunu bekliyoruz haber hazırmıs zaten sadece yayınlamak için onay bekleniyormus ayrıca tek büyükden ibrahim abi noktayı koydu................

biri bizi durdursun...gerçi bu transferlerden sonra biraz zor ama

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Morientes Gs da diyebiliriz inaniyorum gelecegini..bu arada bugun spor programi varmi

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Özel Haber: Fernando Morientes Galatasaray’da

Daha önceki sezonlarda da sürekli transfer gündemimizde olan ünlü İspanyol forvet Fernando Morientes’le kesin olarak anlaşmaya varıldığını öğrendik. Geçtiğimiz sezon Valencia forması ile La Liga’da 17 maçta 12 gol, Şampiyonlar Ligi’nde ise 9 maçta 7 gol atmayı başaran İspanyol yıldız yeni sezonda Galatasaray’ımızın formasını terletecek.
    Hoşgeldin Morientes..

Ibrahim Bedir demişşş

Arkadaslar,

Öncelikle sitemize duydugunuz güvenden ötürü hepinize tesekkür ederim. Elimizden geldigince, dogruluk payi yüksek olan haberleri sizlerle paylasmaya calisiyoruz. Bu transfer döneminde bu tür haberlerle cok karsilastik, fakat dedigim gibi, sadece dogruluk payi yüksek olan - kesin olan, haberleri size sunmaya gayret gösterdik. Cünkü biz, sadece kendi taraftarlarimizin gözünde degil, tüm spor kamuoyunun gözünde de güvenilir bir kaynak olmaktan son derece gururluyuz, ve bunu bu sekilde devam ettirmek istiyoruz. Sözü daha fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum. Galatasaray Spor Kulübü, Ispanyol golcü Fernando Morientes ile kesin olarak anlasma saglamistir. Haber Duisburg kentinde kamp yapmakta olan takimimizin basin ve operasyon sorumlusu Yako Igual’dan bizzat otel önünde alinmistir. Lincoln transferinde oldugu gibi, bu konuda da en kisa sürede resmi bir aciklama yapilacagini düsünüyorum.

Ibrahim Bedir
    tekbuyuk.com
    Almanya Editörü
    Buyrun arkadaslar sizler için haberler artık kesinmi diye sormayın Ultraslanda milet karsılama hazırlıgı yapmaya basladı

Çok büyük transfer yaptı GS hayırlı uğurlu olsuN...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lincoln olayının kopyasını yaşıyoruz, aynısı.. Morientes Galatasarayda..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul__.. Karizma:World Class

Harbiden Lincolnü gölgede bırakacak bir transfer
    :tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Özel Haber: Fernando Morientes Galatasaray’da

Daha önceki sezonlarda da sürekli transfer gündemimizde olan ünlü İspanyol forvet Fernando Morientes’le kesin olarak anlaşmaya varıldığını öğrendik. Geçtiğimiz sezon Valencia forması ile La Liga’da 17 maçta 12 gol, Şampiyonlar Ligi’nde ise 9 maçta 7 gol atmayı başaran İspanyol yıldız yeni sezonda Galatasaray’ımızın formasını terletecek.
    Hoşgeldin Morientes..
    işte bittiğim andır
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Çok büyük transfer yaptı GS hayırlı uğurlu olsuN...
    Fırat sana bir soru soracam
    sakın yanlış anlama Sence Bu aldıgımız Yıldız oyuncumu neden soruyorum söylüyorum bizim yıldız oyuncu alacak gücümüz yokmuş cünkü mesela lincoln yıldız oyuncu demediler pekı morientes ne sence

Fırat sana bir soru soracam
    sakın yanlış anlama Sence Bu aldıgımız Yıldız oyuncumu neden soruyorum söylüyorum bizim yıldız oyuncu alacak gücümüz yokmuş cünkü mesela lincoln yıldız demediler pekı morientes ne sence
    Bence Morientes çok büyük oyuncu... Ztn İspanya nın en büyük 3.Takımında oynadığı bunun göstergesi... Tek başına 2003de Monaco yu Finale de taşıdı... Bence Yıldız Transfer MorienteS... Bunu bir BJK li olarak sevinerek söylüyorum....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Bence Morientes çok büyük oyuncu... Ztn İspanya nın en büyük 3.Takımında oynadığı bunun göstergesi... Tek başına 2003de Monaco yu Finale de taşıdı... Bence Yıldız Transfer MorienteS... Bunu bir BJK li olarak sevinerek söylüyorum....
    Fırat böyle bir yorum yapacagını bildigim için sordum dürüstlügün için sana tesekkür ederimBen de hiç bir takımın futbolcusunu bu forumda kücük düsürmedim cünkü sonunda kazanan ülkemiz olacak iyi reklam yaptık bu sene

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Arkadaşlar Hagi en iyi transferimiz, Morientes 2. olur. Yani o derece iyi bir transfer. Yaşına aldırmayın, taş gibi topçu (Gerçi bu lafı kızlar için kullanırız ama olsun).

İyi hayırlı olsun o zaman. Fener'e de geçmiş olsun.

Mesaj Yetkileri