Fortis Türkiye Kupasında 0 çektik malesef.Ama maçların geneline baktığımda çokta kötü bir oyun oynadığımızı düşünmüyorum.

Ali Akdeniz Kasımpaşa'da..

Mardinspor'un başarılı sol kanat oyuncusu Kasımpaşa ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.Sol tarafta hem bek,hemde açık oynayabilen başarılı oyuncu 19 numaralı formayı giyecek.

Mehmet Düz Kasımpaşa'da

Galatasaray'ın 19 yaşındaki genç forveti önümüzdeki sezon mavi-beyazlı formayı giyecek.Bu transferin tarihi 1 Temmuz 2007 olarak belirlendi.

Bilal Kısa Kasımpaşa'da

Ankaraspor'un başarılı atak-ortasaha oyuncusu Kasımpaşa ile sözleşme imzaladı.Eski takımı ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Bilal'e herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyecek.Bu transferin tarihi 1 Haziran 2007

Türk Telekom Lig A 18.Hafta

Yorum:Zorlandık bu maçta biraz.Üzerimizde FTK'nın yorgunluğu vardı.Bu arada Uşakspor'da aldığı bu mağlubiyetle Lig B yolunu kolaylaştırdı.

Türk Telekom Lig A 19.Hafta

Yorum:Tam galibiyet gitti diyordum.Ali Akdeniz'in sol kulvardan hazırladığı pozisyonu bitiren Yasin'in golüyle kazandık.Mutluyuz,umutluyuz anacııım

Bu maçtan sonra yerel gazetelerde manşetten düşmüyorduk..

Türk Telekom Lig A 20.Hafta

Yorum:Bende diyordum bu takımda bir anormallik var yenilmemiz lazımdı şu ana kadar,ne zaman yenileceğiz diyeŞaka bir yana uzun zaman sonra ilk mağlubiyetimizi aldık