Yeni Transferlerimizi Yakından Tanıyalım

İlk transferimiz, Honduras Milli Takımı’nda da oynayan, geçtiğimiz sezon Antalyaspor forması giyen, DMC pozisyonunda oynayan Maynor Suazo.

İkinci transferimiz, Brezilyalı sol bek Kaue. Geçtiğimiz sezon Denizlispor forması giyen Kaue’yi sözleşmesi sona erdiği için bedelsiz olarak transfer ettik.

Üçüncü transferimiz, Drincic. Orta saha oyuncu olan Drincic geçtiğimiz sezon Ankaragücü forması giymişti. Sözleşmesi sona erdiği için bu oyuncuyu da bedelsiz olarak transfer ettik.

Dördüncü transferimiz geleceğe yatırım olarak aldığımız, Kolombiyalı genç defans oyuncusu Ignasio Luna. Atletico National’dan transfer edilen Luna, tecrübesiz olmasına rağmen yeteneğiyle bize çok faydalı olacaktır. 350 bin dolar bonservisi için ödenmiştir.

Beşinci transferimiz Meksika 21 yaş altı milli takımının da kalesini koruyan Casanova. Toluca takımından 600 bin dolara transfer ettiğimiz bu kaleci, sezonun en iyi kalecisi olmaya şimdiden aday.

Son transferimiz ise Bolivyalı 23 yaşında bir forvet. Geçtiğimiz sezon Meksika’nın Atlante takımında oynayan Diego Ruiz’i 1000 dolar bonservis bedeli ödeyerek kadromuza kattık. Faydalı olmasını umuyorum, şunu söylemeliyim, ucuz buldum diye transfer ettim.

Yabancı transferlerimiz bunlar. Yerli oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor. Daha çok genç oyunculara bakıyoruz. Öncelikle sağ bek mevkisine eksiğimiz olduğu için transfer yapacağız. Diğer transferler kadrodan göndereceğiz yetersiz oyuncuların mevkilerini güçlendirmek için olacaktır.