-
15.Temmuz.2007, 11:47
__________Carlton Cole'dan basın açıklaması__________
Carlton Cole, İngiltere saati ile sabah 04:00 sularında kulüp binasında bir açıklama yaptı.İsterseniz, şimdi haberin ayrıntılarına geçelim.
West Ham menejerinin yaptığı ilk 11 açıklamasından sonra Cole beklenilenin aksine tamamen uysal bir yanıt verdi.Cole'un konuşması:
"Değerli basın mensubu arkadaşlarım ve kıymetli malzemeciler.Hoşgeldiniz.Sizlere şimdi bir basın açıklaması yapacağım.O yüzden burdasınız.Son günlerde ilk 11'e girme savaşım İsrail-Filistin Savaşı'nı geçti.Lan Yossi sen üstüne alınma.O yüzden artık ben bundan sonra susmaya karar verdim.West Ham menejeriyle fazla polemiğe girmek istemiyorum.O yüzden sizleri asıl buraya çağırma sebebime geliyorum.
Bildiğiniz gibi geçen gece davette istenmeyen olaylar yaşandı.daily oğluyla beraber ortadan yokoldu, hala da haber alamadık.West Ham efsanevi futbolcusu ise hafif bir baygınlık geçirmişti, sabah gelen haber bizi çok üzdü.Komaya girmiş, şu ana kadar da çıkamamış.Takımdan Javier Mascherano onu ziyerete gitti ben de çelenk gönderdim.Neyse lafı fazla uzattık.Gelelim saadete.Arkadaşlar ben bildiğiniz gibi çok duygusal bir insanım.Yolda tek başına bir köpek görsem o zaman çok üzülüyorum.Aynı şey antrenman sahasında Tevez için de geçerli.
O yüzden bir şiir kitabı çıkarma kararı aldım.İçinden hayat tecrübelerimden yola çıkılmış çok güzel şiirler var.Yayınevinin adı "Versem reklam olur, o yüzden vermiyorum."İsmi bu kadar uzun.Neyse, takımdaki haftalık maaşım da yeterli düzeyde değil.Hanımımla geçim sıkıntısı çekiyoruz.Küçük oğlum Patrice kendi evimizde yaptığımız maçlarda izleyicilere köfte satıyor.En büyük kızım da Londra'nın en işlek caddelerinde mendil satıyor.Yeni doğan kızımıza ona uygun iş bulamadık.Araştırıyoruz.Diğer evladımız da evde anasına yardım ediyor.Çok fena durumdayız.Burdan tüm Londra esnafına bir mesajım var.Lütfen bize yardım edin.Evet, şiir kitabımın adı "Sonbaharda Yapraklar Düşerken."İçinde aruz vezniyle yazılmış çok güzel şiirler var.Hatta birini duygusuz Harewood'a okuttum yüzünde hafif bir tebessüm oluştu ve bana küfretti.Neyse isterseniz şimdi size bir kaç mısra okuyayım.
Ne güzel bir şehirdir Londra
Hiçbir şeyim yok ayağımda kundura
Yoruldum bench'te otura otura
Uefa'da çok iyi seçtik kura.
Diğer bir şiirime geçeyim
Seni ilk gördüğümde içimde birşey olmuştu
Bütün çiçekler solmuştu
Tevez saçlarını yolmuştu
Harewood'un gözleri dolmuştu.
Başka bir şiirde de emperyalizme savaş açtım.
Chelsea bütün kupalara ambargo koydu
Manchester deplasmanda bizi oydu
Newcastle galibiyetlere doydu.
Biz nerdeyiz, nerde?
Ve bu şiirimde de takımımı tanıttım
West Ham'ın Çiçekleri
Robert Green, Robert Green
Çabuk şunun donunu indirin.
Aslında severim Harewood'u
Ama futboldan anlamaz Allah'ın armudu.
Geçenlerde birşey sordum Tevez'e
Yanıt veremedi bu soruya cahil geveze.
Pantsil, Pantsil, Pantsil,
Çabuk binanın camını sil embesil.
Çok fecii isal olmuşsun,
Eve gidince anan sana kaynatsın zencefil.
Canım Paul Konchesky,
Ama bilader aldığın arabanın modeli çok eski.
Jonatan Spector, Amerikan Spector
Ben yakışıkle bir aktör
Sense eksozu olmayan bir traktör.
Defansımızın yedeği Gabbidon
Ona söylemeyin ama, tam bir bidon.
Etherington sana biraz teknik lazım
Geçende yanından geçtim
Çok pis kokuyor ağzın.
Uçtum bi kaçakla
Geliyorum uçakla
Bakalım n'apacan Dean Ashton
Dalmaya geldim bıçakla.
İsrailli kanadımız Benayoun
Antenmanda oynar oyun,
Normaldir senin boyun,
Uzaktan gören sanar koyun.
04.09.1988 Muş
Şu anlık bu kadar daha uçağa yetişecem.Geç kaldım.Görüşürüz.Byeeee."
İşte Cole'un açıklamaları bunlar.Federasyondan ceza gelecek mi?Takımdaki geleceği ne olacak?Bu soruların yanıtı gelecek programımızda.Sakın bizden ayrılmayın.Bol FM'li günler dileriz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Önceki hikayeyi okumayanlar.Bkz, sayfa 5, mesaj 74.
Mesaj Yetkileri