Sayfa 392 / 439 İlkİlk ... 292342382390391392393394402 ... SonSon
11,731 ile 11,760 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

abi shaki yugo mudur nedir o kim?, tekbuyuk.com bizim fener24.com gibi bir site değilmi, birde neden resmi açıklama gelmeden bu kadar havalar girdiniz ki onun bunun sözüyle transfer gerçekleşmeyince ki öle olacak çok üzüleceksiniz bakın biz bu yollardan geçtik yani fotomaçla fanatiğin yalan haberler yolundan onun için resmi bir açıklama yoksa inanmayın ve son olarak atv,sabah,fotomaçve takvim aynı grubun basın yayın organıdır bilmem bişe çağrıştırıyomu

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Tekbuyuk.com,Fener24.com ve Kartalhaber.com genelliikle yalan kolpa yapar.Bunlara fazla aldanmayın derim ben

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    abi shaki yugo mudur nedir o kim?, tekbuyuk.com bizim fener24.com gibi bir site değilmi, birde neden resmi açıklama gelmeden bu kadar havalar girdiniz ki onun bunun sözüyle transfer gerçekleşmeyince ki öle olacak çok üzüleceksiniz bakın biz bu yollardan geçtik yani fotomaçla fanatiğin yalan haberler yolundan onun için resmi bir açıklama yoksa inanmayın ve son olarak atv,sabah,fotomaçve takvim aynı grubun basın yayın organıdır bilmem bişe çağrıştırıyomu
    yako igual linderoth'u havaalanında karşılayan kişidir. Ayrıca Galatasaray'ın medya işlerinden sorumludur
    I'm back...

Salı günü biter

"Kroldrup süper futbolcu ama fiyat problemi var. Cole da listemizde. 3-4 alternatifimiz mevcut. Transfer salıya şekillenir".

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta yönetici Celal Kolat, "Bir ya da iki oyuncu alacağız. En geç salı günü şekillenir" dedi. Gündemlerindeki Carlton Cole ve Per Kroldrup ile temaslarının devam ettiğini belirten Kolot, "Fiorentina'lı Kroldrup süper futbolcu. Menajeriyle görüşüyoruz. Kesinleşen bir şey yok. Ama fiyat problemi var" diye konuştu.

DEFANSA SAVAŞÇI

Fiorentina'nın 7.5 milyon euro'dan 4 milyon euro'ya indiğini kaydeden genç yönetici, "Ancak bu rakam da bizim için fazla. Pazarlıklar sürüyor. Oyuncuyu da İtalya'dan Türkiye'ye getirmek kolay değil" ifadesini kullandı. Kolot, Cole'da da pürüzleri gidermeye çalıştıklarını belirterek, "Defansa savaşçı arıyoruz. Elimizde 3-4 alternatif var" dedi.

36'LIK YILDIZ ALMAM

Transferde ince eleyip sık dokuduklarını da dile getiren Celal Kolot şunları söyledi: "Hata yapmak istemiyoruz. Biz 36 yaşındaki yıldızları (Carlos) almayacağız. 30 maç oynayacak, 2 maç oynamayacak yıldızlar alacağız. İddia ediyorum en iyi transferleri Beşiktaş yaptı. Maçlar başladığında bunu herkes görecek."

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

appiah gibi bir oyuncunun kalmasını isterim çok savaşçı mücadeleci bir oyuncu
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Akşam 19:30 da Hamburg Karşısına Çıkıyoruz Beyler...D Spor naklen veriyor
    Feed Kanalından Ücretsiz ve Şifresiz Olarak İzlkeyebilirsiniz

Türkiye'de farklı yabancı basında farklı konuşuyor.Gidecekse gitsin artık...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    yako igual linderoth'u havaalanında karşılayan kişidir. Ayrıca Galatasaray'ın medya işlerinden sorumludur
    eyvallah bilgilendirdiğin için sağol

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Tekbuyuk.com,Fener24.com ve Kartalhaber.com genelliikle yalan kolpa yapar.Bunlara fazla aldanmayın derim ben
    Göreceğiz, Kerem.

Havaya gireriz girmeyiz.. kimseyi alakadar etmez

Herhangi bir gelişme yokmu???

Duyduğum kadarıyla bir bölümünü Sponspor karşlicakmış transferiN...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İşler karışmış burda.. Biraz sabırlı olalım arkadaşlar, mutlaka iyi bir forvet alınacak bence.. Yakında herşey belli olur, Storelara koşarız..

Yeni bir gelişme var mı arkadaşlar transferle ilgili?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler Morientes olmzsa ben eminim ki başka bi kaliteli golcü olacaktır o mevkiye.
    Yönetim bi kere tutturdu. Morientes olmazsa Lima olur Lima olmazsa Nilmar olur. Bu oyuncular Galatasaray'a gelmek isterler neden istemesinler. Fenerbahçe'de Carlos,Alex,Appi,Zico gibi etkenler varsa bu Galatasaray'da da var.

Ben açıkçası bu sezon Şampiyonluk şanslarını %50 Gs %30 Fb %20 Bjk olarak görüyorum. Bunu burda bir FB li olarak söylüyorum. Fenerbahçe'nin kadrosuna baktığımızda kadro derinliği yok. Bi forvetimiz kabarık o kadar. Allah korusun Lugano sakatlansa Can oynıcak orda ya Can.Can'nın oynadığı maçtan hayır gelmez. Ama Galatasaray'a bakıyorum. Örn: Sağ bekte bile 4 oyuncusu var. Song sakatlansa Servet var Servat sakatlansa Boizd oda mı sakat Emre var. Bunların hepside birbirinden kaliteli oyuncular. Galatasaray'ın çok rahat Şampiyon olacağını söylemem bana biraz olsun acı veriyor bir Fenerbahçe'li olarak.

Rahat sampiyon olamayabiliriz fakat cekismeli bi lig gececegi kesin..Ben ilk defa bi sezona boyle heyecanli giriyorum..

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Beyler Morientes olmzsa ben eminim ki başka bi kaliteli golcü olacaktır o mevkiye.
    Yönetim bi kere tutturdu. Morientes olmazsa Lima olur Lima olmazsa Nilmar olur. Bu oyuncular Galatasaray'a gelmek isterler neden istemesinler. Fenerbahçe'de Carlos,Alex,Appi,Zico gibi etkenler varsa bu Galatasaray'da da var.

Ben açıkçası bu sezon Şampiyonluk şanslarını %50 Gs %30 Fb %20 Bjk olarak görüyorum. Bunu burda bir FB li olarak söylüyorum. Fenerbahçe'nin kadrosuna baktığımızda kadro derinliği yok. Bi forvetimiz kabarık o kadar. Allah korusun Lugano sakatlansa Can oynıcak orda ya Can.Can'nın oynadığı maçtan hayır gelmez. Ama Galatasaray'a bakıyorum. Örn: Sağ bekte bile 4 oyuncusu var. Song sakatlansa Servet var Servat sakatlansa Boizd oda mı sakat Emre var. Bunların hepside birbirinden kaliteli oyuncular. Galatasaray'ın çok rahat Şampiyon olacağını söylemem bana biraz olsun acı veriyor bir Fenerbahçe'li olarak.
    Bizim kadro derinliğimiz var Serkan niye öyle dedinki?

Olası bir Lugano veya Edu'nun sakatlığına Önder stoper'e çekilir.Sağ bekte Gökhan Gönül oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bir Fenerbahçeliden bunları duymak güzel..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Bizim kadro derinliğimiz var Serkan niye öyle dedinki?

Olası bir Lugano veya Edu'nun sakatlığına Önder stoper'e çekilir.Sağ bekte Gökhan Gönül oynar.
    Gerçekleri konuşalım ceko yapma bunları Şampiyonlar Liginde Gökhan gönüllemi sağ bekten bastırcaz yapma Allah aşkına

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Gerçekleri konuşalım ceko yapma bunları Şampiyonlar Liginde Gökhan gönüllemi sağ bekten bastırcaz yapma Allah aşkına
    Bir sen doğru konuştun, sağol kardeşim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Bir sen doğru konuştun, sağol kardeşim
    Sağol

+1

Ki bunu Önder doğru dürüst yapamıyo Gökhan mı yapıcak.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Galatasaray'ın kaliteli bir forvet alacağı kesin.Fenerbahçe konusunda ise Tuncayı elinden kaçırarak büyük güç kaybetti Appiah'ta giderse Fenerbahçe için kötü günler başlıyor demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Galatasaray'ın kaliteli bir forvet alacağı kesin.Fenerbahçe konusunda ise Tuncayı elinden kaçırarak büyük güç kaybetti Appiah'ta giderse Fenerbahçe için kötü günler başlıyor demektir.
    Evet şu anda Appiah sakat Alex'de sakat hiç biri oynamayacak Ön eleme maçlarında bakalım neler olacak.

Çok doğru söylemişsin SerkaN TebrikleR...

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Fenerbahçe'nin Gs de oynamasını istediğmi tek oyuncusu Tuncay, kalbiyle(hırs ile) oynayan tek o var, onu da kaçırdılar dediğin gibi.

Fenerbahçe'nin Gs de oynamasını istediğmi tek oyuncusu Tuncay, kalbiyle(hırs ile) oynayan tek o var, onu da kaçırdılar dediğin gibi.
    benim galatrasarayda oynamasını istediğim son oyunculardan bide rüştü var

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İyi bir oyuncu olabilir ama Galatasaray maçından sonra Galatasaraya bir baba hindi diye tezahurat tutan adamı çoğu Galatasaray taraftarı istemez sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    İyi bir oyuncu olabilir ama Galatasaray maçından sonra Galatasaraya bir baba hindi diye tezahurat tutan adamı çoğu Galatasaray taraftarı istemez sanırım
    Ben sadece oyunculuğu açısından söyledim

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Morientes alındı sadece lincoln gibi sabır bakıyorumda bazı arkadaslar buna inanmak istemiyor hatta sürekli olumsuz haber veriyor eger bir yalanlama olsa valencia resmi sitesinde olur vaiencia resmi sitesnide hiçbirsey yok lincoln içinde bir sürü sey oldu yok satmıyorum fiyat yükseltiler gibisinden morientes ile anlastık

Ben dün tv de izlemiştim Morientes ile anlaşılmış Valensia ikna edilmeye çalışılıyomuş galiBa...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Morientes alındı sadece lincoln gibi sabır bakıyorumda bazı arkadaslar buna inanmak istemiyor hatta sürekli olumsuz haber veriyor eger bir yalanlama olsa valencia resmi sitesinde olur vaiencia resmi sitesnide hiçbirsey yok lincoln içinde bir sürü sey oldu yok satmıyorum fiyat yükseltiler gibisinden morientes ile anlastık
    Abi bu kadar emin konuşuyorsun da alınamazsa yine sana yüklenilerler.Benden söylemesi...

Mesaj Yetkileri