kardes super bi kariyer seni ayakta alkisliyorummm
kardes super bi kariyer seni ayakta alkisliyorummm
Yorumun için teşekkür ederim.. Maçlarda hiçbir hile yapmamış bulunmaktayım, hileyle oynanan oyunda kazanılan başarılar bence başarı değildir.. Eğer hile yapsam Bayern'ide tekrar oynayarak yenerdim.. Roma çok iyi bir takım benim yapacağım tek şey bir pivot santrafor almak idi.
Kardeş şuan oyun tamamen sıfır.. Tüm Save Dosyalarını sildim tüm savelerimde 2. yılımdaydım, bende sıfır saveler açıcam şimdi.. İstersen inanmazsın ki bende böyle birşeyde inanırmıydım bilmiyorum, fakat zaten takım çok iyi gidiyordu son haftalardada bu seriyi devam ettirdim ve ligi bitirdim.. Ayrıca Lazio'yu 2. maçtada 1-0 yendim.. Ss ekleyemediğim için çok özür dilerim..
Yorumun için saol kardeş.. Beğendiysen ne mutlu bana..
artık bidaaki seferee yanlız transfer politikan cok başarılı...
emeğine sağlık güzel kariyerdi ve takip ettiğim 2 kariyerden biriydi
Aykan Karanfil kısa bir futbol hayatı geçirmiş ve teknik direktör hayatında küçük takımlar çalıştırmıştır bir teknik direktördür.. Genellikle evinde oturur spor haberlerini izler gazete okurdu. Gene aynı şekilde birgün gazetede spor haberlerine bakarken küçük bir başlık gördü.. Dikkatini başlığa odakladı ve okumaya başladı..
Roma mı İnter mi?
Bu sezon şike skandallarıyla sallanan İtalya'da şu günler tek bir soru tartışılıyor. Milan, Fiorentina gibi büyük takımların lige eksi puan ile başlıycak olması, Juventus'un Serie B'ye düşürülmesi ile birlikte şampiyon Roma mı İnter mi olucak soruları heryerde konuşuluyor. Çoğu kişiye göre Inter favori fakat Roma'nın hırsı çoğu kişiyi karamsarlığa düşürüyor.. Şuan gözüküyor ki Serie A'da şampiyonluk adına büyük çekişme yaşanacak..
Aykan bu yazıyı okuduktan sonra kanepesine uzanır iken telefonu çaldı. Yerinden yavaşça doğruldu ve telefonu yavaşça açtı. Telefondaki kişi önceden İstanbul'a Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için gelen ve Burada kendisi ile tanışan Romanın başkanı Franco Sensi idi.
Ben: Alo
Franco Sensi: Alo
Ben : Kimsiniz ??
Franco Sensi: Merhaba Aykan Bey ben Roma'nın Başkanı Franco Sensi hatırlarsanız İstanbul'da yapılan ŞampiyonlaR Ligi finalinde tanışmıştık.
Ben: Ooo Nasılsınız Franco Bey özlemişim sesinizi
Franco Sensi: iyi ne olsun. Ya Aykan Senden bir isteğim olucak bu sene şike olaylarını okumuşsundur.
Ben: Evet okudum
Franco Sensi: Bu sene Şampiyonluk Şansımız her zamankinden daha fazla ve benim senden isteğim bu yıl takımımızın başına
geçip bizi iyi yerlere ulaştırman
Ben: Düşünmen Lazım ben size kararımı daha sonra açıklarım
Franco Sensi: Tamam Bekliyorum By..
Ben: By
Aradan 5 dakika bile geçmez ve Aykan Telefonu hemen eline alır ve yeniden Roma Kulübünün
başkanını arar..
Ben : Kararımı verdim..
Franco Sensi : Evet dinliyorum..
Ben : Kulübünüze teknik direktör olarak geliyorum..
Franco Sensi : Peki o zaman siz bugün, yarın İtalya'ya gelin ben sizi karşılarım havalimanında
Ben : O zaman hazırlanayım ben görüşürüz güle güle..
Aykan Hemen bavulunu hazırlar ve hızla havalimanına gider ilk İtalya uçağına biner ve yola çıkar..
--
Evet arkadaşlar yeni kariyerim desteniğizle birlikte çok güzel bir kariyer olucak..
başarılar arkadaşım........
....başarılar...
basarilar...
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
___$ başarılar $___
Başarılar Dilerim.Bundan önce çok güzel bir Altay kariyerinde gördük seni.Uzun ve soluklu olur inşallah.
Aykan uçağın hava alanına inişini hissetti. Sonunda İtalyaya varmıştı. Bavulunu taşıyarak Roma Başkanını araken birisi omzuna dokundu ani bir refleks ile döndü ve omzuna dokunan kişinin Franco Sensi olduğunu gördü ve muhabbet başladı..
Ben : Başkanım Nasılsınız??
Franco Sensi : İyi oğlum Sen nasılsın görmeyeli boyun uzamış
Ben : Genç adamız uzucak tabi
Franco Sensi : Şimdilik otelde kalcaksın daha sonra biryer ayarlarız sana
Ben : Kaç Yıldızlı??
Franco Sensi : Ne kaç yıldızlı?
Ben : Otel kaç yıldızlı
Franco Sensi : Hee onu merak etme 5 yıldızlı
Ben : iyi o zaman
Franco Sensi : Hadi yürü gidelim seni otele bırakayım bu arada şimdi sana iyi davranıyom fakat bu sezon başarı
yakalayamazsan yaktım çıranı
Ben : Merak etme Başkanım siz transfer bütçesinde cimrilik yapmayın ben başarı yakalarım
Franco Sensi : Sen merak etme parayı..
Ve bu konuşmadan sonra Başkan Aykan'ı otele bırakır.. Ve transfer için çalışmalari başlar..
--
Tam isim
Associazione Sportiva Roma
Spa
Takma isim(ler)
Giallorossi (sarı-kırmızı),
Magica (Büyü)
I Lupi (Kurtlar)
Renkler
Sarı, Kırmızı
Kuruluş
1927
Stad
Roma Olimpiyat Stadı
Kapasite
82,307
Başkan
Franco Sensi
Teknik Direktör
Aykan Karanfil
İnternet Adresi
Resmi Sitesi
Lig
Serie A
Basarılar dılerım cok guzel bır karıyer olacaga benzıyor
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
ben de ışık gördüm kariyerde, büyük takımla başlamışsın ama chelsea gibi bir dev değil, çok ilgi çekeceğini düşünüyorum
Başarılar.....
Ertesi gün Aykan otelde İtalyan Kızları ile gezerken otelin önünde Başkan'ın arabasının durduğunu gördü ve hızla ciddi bir kıyafet giyip başkanın yanına giti..
Franco Sensi : Atla arabaya
Ben : Ne hayırdır başkanım uğramazdınız siz buralara
Franco Sensi : Oğlum atla arabaya bak seni nereye götürcem
Ben : Tamam geliyorum..
Başkan arabasını Roma Olimpiyat Stad'ında durdurur..
Franco Sensi : Sen bizim Stadımızı hiç görmedin dimi
Ben : Hayır T.V'de gördüm
Ve stada girerler..
Ben : Oha neredeyim lan ben
Franco Sensi : Stad'dasın yavrum
Aykan şaşkın şaşkın stada bakınmaktadır..
Franco Sensi : Sen şimdi burdaki sessizliği aldırma maçlarda burası cehenneme döner
Ben : Şimdiden maçlara çıkmak için sabırsızlanıyorum..
Franco Sensi : Bekle o günde gelicek
En sonunda staddan çıkarlar Aykan herkezi şaşırtıcak transferler için hala birkaç oyuncuyu yoklamaktadır..
Güzel anlatıyosun Başarılar..Takipcinim
Yorumlarınız için sağolun Arkadaşlar Yorumlarınızı esirgemeyin..
----
Aykan Takımların kampa girmesine az bir süre kala hala otelde kalıyordu. Bir italyan Gazetesini açtı ve gözüne çarpan başlığı okumaya başladı..
Inter'de Yaprak Dökümü!!!
Inter takımında yıldızlar bir bir ayrılıyor.
İlk olarak Brezilyalı yıldız Adriano Astronomik bir ücret ile Chelsea'ye transfer oldu..
--->>
Yıllardır Inter'de oynayan bir diğer yıldız Cambiasso'da Chelsea'ye transfer oldu
-->>
Son olarakta Luis Figo Sevillla'ya gitti..
-->>
Bu haberleri okuduktan sonra Aykan Hızla telefonunu eline aldı ve Roma Baş Antranörü Marco Domenichini'yi aradı..
Ben : Marco Nasılsın koçum
Marco Domenichini : İyiyim siz nasılsınız??
Ben : Ne olsun geldik gidiyoruz
Marco Domenichini : Antremanlara ne zaman geliyorsunuz??
Ben : Bugün yarın geliyorum sen oyunculara selam söyle
Marco Domenichini : Tamam söylerim..
Ben : Antremanlarda izlemişsindir hangi bölgeler transfer ister??
Marco Domenichini : Hocam bir Ofansif Orta Saha alınırsa süper olur..
Ben : Peki koçum ben kapattım By
Marco Domenichini : By
BasaRıLar![]()
Basarılar.....
hani maçlar?????
Aykan Karanfil takımıyla birlikte kampa girmeden önce bir İtalyan Spor Gazetesinin muhabiri tarafından kendisi ile küçük bir röportaj yapıldı işte o röportaj..
Muhabir : Merhabalar Aykan Bey..
Ben : Merhaba
Muhabir : Sanırım takım kampa giriyor sonunda..
Ben : Evet kampa girmeye karar verdik
Muhabir : Transfer sesi çıkmıyor neden acaba??
Ben : Kardeşim takım çok iyi kaleci desen var, defans desen var, orta saha desen var, forvet desen var
Muhabir : Transferden uzak bir Roma göreceğiz bu sene
Ben : Doğru bildin.. Neyse güzel bir röportaj idi benim gitmem lazım..
Muhabir : Peki hazırlık maçlarınızda başarılar..
--
Ve takımımız kamptan çıktık işte hazırlık maçlarımız..
Kamp için küçük bir değerlendirme yapmak gerekirse, takım adına çok iyi bir kamp geçti zor maçlar yapmamıza rağmen her maçımızı kazandık.. Fakat bundan sonra önemli bir maçımız var İtalya Süper Kupası'nda yapacağımız Inter maçı..
oo çok iyi gidiyosun
İtalya Süper Kupa Finali
Vs
Hırs Dolu Roma'dan Süper Başlangıç!!!
Yeni Teknik Direktör'leri Aykan Karanfil ile şampiyonluğa ulaşmak isteyen Roma ilk sınavını güzel bir futbolla geçti.. Totti ve Mancini'nin süper oynadığı maçta Aykan'ın büyük keyif aldığı gözlendi. Ayrıca kupa töreninde güzel görüntüler oluştu..
Maçın Yıldızı : Francesco Totti
Şampiyonlar Ligi Kura Çekimleri
Şampiyonlar Ligi'nde Roma'ya Kolay Lokmalar!!!
Şampiyonlar Ligi'nde Grup Kura çekimlerinde Romaya Kolay Lokmalar Geldi.A Grubunda Mücadele edecek olan Roma'nın rakipleri Anderlecht, Benfica, Valencia olucak.. Roma'nın gruptan 1. çıkması bekleniyor..
Totti seni uçurur... Başarılar...
Yorumlarınız için saolun yorumlarınızı esirgemeyin..
Serie A'da ilk maçım Garip bir şekilde Inter ile olucak desteğinizle birlikte yarın eklerim inşallah..
İlk macını yen Seri A da İnter birdaha toparlayamaz.
Başarılar CL grubundan rahatça çıkarsın ztn...![]()
iyi gidiyosun
Serie A 1. Hafta
Vs
Roma Dolu Dizgin!!!
İtalya Süper Kupası'nda güzel bir oyun ile Inter'i 1-3 yenen Roma bu seferde Serie A'nın 1. haftasında 0-2 yenmesini bildi. Doni'nin kalede yıldızlaştığı maçta tüm oyuncular 0 hata ile oynadı..
Maçın Yıldızı : Doni
Maçtan 1 gün geçer ve Aykan Basın toplantısına çıkar..
Ben : Evet arkadaşar soruları alayım..
Basın : Aykan Bey dünkü Inter maçı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben : Dün tüm takım süper oynadı ayrıcada kalecimiz Doni tüm pozisyonlarda başarılıydı takımımdan kesinlikle memnunum.
Basın : Peki Hafta içi İspanya'da yapacağınız Valencia maçı hakkında düşünceleriniz neler?
Ben : Valencia çok kaliteli bir takım fakat Roma kadar değil..
Basın : Takımınız bu maça hazır mı?
Ben : Takımıma önceden yaptıkları Inter maçını unutmalarını söyledim bu maça ayrı bir konsantrasyon ile hazırlanıyoruz..
Basın : Sorularımız bu kadar Valencia maçında başarılar..
Aykan masadan kalkar ve oradan uzaklaşır..
Tebrikler çok iyi başlamışsın...