Originally Posted by
zemlinskis
West Ham başkanının son yaptığı açıklamaya göre Teknik Direktörleri uzaylılar tarafından kaçırıldı Amerikan başkanı dahil herkesin harekete geçirilmesini istiyoruz.Bunu kulübümüzün geleceği için yapmanızı istiyorum şampiyonluğa oynuyoruz.Bu arada Harewood un yeni açılan barına herkesi davet ediyorum orada eğlence dans müzik kokteyl konken partileri var hepinizi davet ediyorum orası bizim sadece döner sermayemiz olmayacak et şiş kebab biraz da süt ürünleri de bulunacak kollestrole uygun olmayan ürünler satılacak evde oturan hanımlara sesleniyorummmmmmmmmmmmmmmm konken partilerine katılın süt ve süt ürünlerimizden pastalar yapın paylaşın burası paylaşım açık bi alan kırsal alanda hamallık yapanlara da sesleniyorum birahanelerde kendinizi çürütmeyin Arnavutluktan getirttiğimiz ciğerleri yeyiniz.Carlton Cole un şiir yelpazesinden bir bölüm sunuyorum dikkatle dinleyin...
Keçi Tevezz
Bizim bara getir azıcık mayonez
Harewood un kara kaşları
Ne güzel olur bizim barın ayyaşları
Sular akarken durulur
Carlton Nijerya da vurulur
Cenazesi yetişmeden köye
Daha ne yiğitler vurulur
Bayramlarda işyerlerinde
Dev pankartlar asılır
Digitürk mü uydu mu diye
Yok abi ikisi de pahalı der bizim Harewood un karısı Naciye
Bu şiirin ardından basın toplantısındaki muhabirin biri yeter artık bu acıya dayanamıyacam deyip kendini Stamford Bridge köprüsünden aşağıya atar.Uzaylı ve ünlü astronot West Ham ın teknik direktörünün Rüyalar takımını kurmak üzere Venüs semalarında astronomik ücretlerle göktaşı satın aldığını öğrenen Haydar Dümen yine bi dümenler çevirip insanları Buz dağına çarptırır.
KARİYER BUNDAN BİTTİ DEVAM DA ETMEYECEK HEPİNİZ DUYUN!!!!!!