Akşam ekledim Deniz ancak açmam pek msni ayda yılda bir açıyorum.Denk gelirsek konuşuruz. Aygün'le konuşmak için açıyordum
ama oda gidince
Yalnız kaldım.
Benim ağrılarım zaten soğuktan buz kalsın aman diyeyim.![]()
Akşam ekledim Deniz ancak açmam pek msni ayda yılda bir açıyorum.Denk gelirsek konuşuruz. Aygün'le konuşmak için açıyordum
ama oda gidince
Yalnız kaldım.
Benim ağrılarım zaten soğuktan buz kalsın aman diyeyim.![]()
Hiç sorma Abi ben kalkamıyom ya bi tarafta net bi tarafta Most Wanted felaN 12saat PC başındayım...![]()
Allahtan haftaiçi hiç olmazsa akşama kadar işteyimde![]()
Anladım abi , sen çalışıyorsun galiba
..
Evet Abi işte felan olunca hiç değilse daha az zaman geçiriyosun pc başında...
Abi ben kaçtım... Akşama grş...![]()
Evet ne mutlu ki çalışacak bir iş bulabildim.Çalışmadan geçirilmiş bir yaz benim için kayıp. O yüzden İlkokul 5. sınıftan beri yazları düzenli olarak çalışıyorum. Yazın yaptığım en uzun tatil sanırım 4 veya 5 gündür.
Ama hayatımdan memnunum çalışmak gibisi yok.Hele yaz sıcağında tadından yenmiyor...
Görüşürüz Fırat![]()
Bende yazın seneye çalışmak istiyorum hafif bi işteYazın oturup sıkılmamış olurum , annemlerle de konuştum
Para da kazanırım
Vakti gelince tatil
![]()
Ben geldim![]()
Aslında çalışmak lazım. Okuldan şikayet eden çocukları aslında çalıştıracaksın en ağır işte bir yaz ondan sonra bir ÖSS birincisi yaratabilirsin.![]()
Ancak bazılarında ters tepebiliyor. Misal ben. İyi bir öğrenci iken sürünür duruma gelebiliyorsun.![]()
Merhaba beyler.
Euro 2oo8 kapışacak var mı?
Var....![]()
Ooo Emre abi Şinasi'de olmuşuzBen bir göbek salatası yapayım kendime
Pilav etle iyi gider
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Yap Hasan yap afiyet olsun.![]()
İyi bir öğrenci...![]()
İyi vAllah sen nasılsın.
Selam beyler nasılsınız ?
Herkeste böyle giriş yapıyor değil mi![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Erdem bizim bi kariyer planı vardı ne oldu ona ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben yeni eve taşındım ya. İnternet gelmesini bekliyorum. Bir kaç güne kadar gelir dediler...
Selamlar.......
Anladım tamam Erdem.
aleykümselamlar....