Sayfa 397 / 439 İlkİlk ... 297347387395396397398399407 ... SonSon
11,881 ile 11,910 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

GS TVde Osman abi agzindan Morientesi kacirip duruyor

adnan sezgin morientese bile yani morientes gelirse masa basinda pabucunu ters bindirir felan

lincolne tamam dedi aldık.saviolaya hayır dedi almadık.moriyi bence alacaz.osman abi bişi bilmese böle konuşmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul__.. Karizma:World Class

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Fanatik'ten beterleri de var arkadaşlar.. Bild gazetesi de Almanya'nın Fotomaç'ı, Fanatik'i
    almanyada tatil yapan arkadaşımda aynısını söyledi Bild için
    :tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Morientes gelecek gibi bende yeni izledim Yeni forvet diyip duruyorlar ikiside

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

beyler dünkü haberlerden sonra ztn tasa yapmamıza gerek yok haldun üstünel de söylemş bitrdk diye osman tamburacı da saglam adam ohh degmeyn keyfmze beyler

hayırlı uğurlu olsun arkadaslar son sözüm budur..............

Nesil
    2006
    Yer

yazdıklarınızı şaşkınlıkla izliyorum
    niçin inanamıyormuş gibi bir görüntü çiziyorsunuz anlamadım
    osmanmış tamburcuymuş hiçbirini tanımam , Gs tvyide izlemem
    Yazarsın haberi diğer takımlılar yalan der
    haber doğru çıkıncada yerin dibine girerler
    Morientesi kendinize çok görmeyin
    sonuçta siz UEFA Kupası sahibi bir takımsınız

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Re@L View Post
    yazdıklarınızı şaşkınlıkla izliyorum
    niçin inanamıyormuş gibi bir görüntü çiziyorsunuz anlamadım
    osmanmış tamburcuymuş hiçbirini tanımam , Gs tvyide izlemem
    Yazarsın haberi diğer takımlılar yalan der
    haber doğru çıkıncada yerin dibine girerler
    Morientesi kendinize çok görmeyin
    sonuçta siz UEFA Kupası sahibi bir takımsınız
    Kardes Hızlı gidiyorsun:=)

Kusura bakma kardes bundan sonra diger üyelerin bildikleri adamları yazarım sen tanımıyorsan ne yapalım Burası Galatasaray alanı Galatasaray ile iligili hersey olması normal
    Evet uefa kupası sahibiz!!!!!bununlada gurur duyuyoruz

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Kardes Hızlı gidiyorsun:=)

Kusura bakma kardes bundan sonra diger üyelerin bildikleri adamları yazarım sen tanımıyorsan ne yapalım Burası Galatasaray alanı Galatasaray ile iligili hersey olması normal
    Evet uefa kupası sahibiz!!!!!bununlada gurur duyuyoruz
    +1905 kupa bizim müzemizde))))))

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@Re@L: Kime sevinip, sevinmeyeceğimizi sana mı soracağız ?

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bizim transfer yapma hakkımız bile yokki kimilerine göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yahu senelik 10 milyon dolar alan oyuncular Fenerbahçe'ye değil Madrid'e gidiyor

Nesil
    2006
    Yer
    -

Çöşşşşş 40 mn yok artık Chelsea'nın Ballack'a verdiği ücretten fazla Galiba

Az önce tv de izledim Baptista ya 9m€ vercekmiş GS...
    6M€ Sponsor... 3m€ içinde kaynak arayışındaymış Yönetim....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Galatasaray iyi işler yaptı;
    Şu an bile takımda eksik yer yok!
    Yok diyorum çünkü yüreğimde yatan Morientes…
    Gelmek üzere!
    Kalli’nin bir tek forvete ihtiyacı vardı. O da bence Morientes.
    Baptista daha genç, Morientes ondan beş yaş daha yaşlı 31 yaşında ama yineliyorum doğru seçim Morientes’tir.
    Galatasaray’ın forvetinde;
    Bire birde adam geçecek adam yok!
    Kim ne derse desin, çağın hızlı futbolunda Galatasaray’ın forvetleri ‘kağnı arabası’ gibi. Eğer hızlı bir santrfor alınmazsa bu kadar güzellik boşa gider!
    Ne Ümit Karan, ne Hakan ne de Kabze bu tür oyuncu değil!
    Özgürcan ve Necati de var ama benim dediğim; topla adam geçecek, sağda solda gezecek, teke tek kaldığında rakibi katlayıp geçecek ve vurdu mu golü atacak biri lazım!
    İşte bu; Morientes
    Ayrıca Morientes, Mehmet Cansun zamanından beri Galatasaray’ın uzatmalı aşkıdır! Hep niyet edildi olmadı…
    Baptista’ya çuvalla para verileceğine Morientes uygundur.
    Bu akşam Baptista’nın maçı da var, (Amerika Kupası’nda Brezilya-Arjantin finali) fiyatı da artabilir.

OSMAN TANBURACI'nın yazısından....

FLAS FLAS haldun ustunel d-sporda yaptigi aciklamada ispanyada isimizi hallettik ama isim veremem dedi

Henry bile 24 Mn a gitti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz O 40 m € ' ya Adriano'yu getirirdik. Ne alaka 40 m € ve Kuranyi O adama ben yıllık 5 m € bile vermem.

Bide %80 i peşin. Töbe töbe azım açık kaldı resmen. Yeminle

Fernando Torres gitti o paraya...Para o kadar kolay kazanılmıyo...

bence 40 mn ye 3 tane kaliteli veya 2 tane yıldız oyuncu alınır 40 mn ona verilmez 20 mn ye kuranyi'nin 2 katı adam bulşunur

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Morientes, Monaco'ya şampiyonlar ligi finali oynatan adamdır

3ön libero serkan-hüseyin-ayman böyle bile oynatır ziya ama aymanı göndermez

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Haberiniz yok heralde adnan sezgin ligtv anahaber'e baglanıp basında cıkan oyuncularla alakamız yok dedı
    morıentes'de valencıa'da kalmak ıstıyormus.
    baptısta ıse futbol hayatına avrupada devam etmek ıstıyorum acıklamasını yaptı.kendı kendınıze gelın guvey olmayın lutfen

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Haberiniz yok heralde adnan sezgin ligtv anahaber'e baglanıp basında cıkan oyuncularla alakamız yok dedı
    baptısta ıse futbol hayatına avrupada devam etmek ıstıyorum acıklamasını yaptı.kendı kendınıze gelın guvey olmayın lutfen
    Biz kendi kendimize gelin güvey olmuyoruz kardeşim bu yazıklarımız saygınlığına inandığımız birinin Osman Tanburacının dedikleridir ayrıca Tanburacı Lincoln transferinde de en başta bitti diyen adamdır..

Tello diyor ki...

Ayağının tozuyla...

Beşiktaş’ın Şilili yıldızı Rodrigo Tello, ayağının tozuyla basın mensuplarının karşısına çıktı. Olaylı bir Copa America turnuvasının ardından milli takımdan 20 maç ceza alan tecrübeli oyuncu, yaşadıklarını ve Beşiktaş’taki hedeflerini açıkladı. Söz Rodrigo Tello’da: “Beşiktaş gibi bir kulübün amacı her zaman şampiyonluktur. Bu sene şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceğiz. Hedefimiz ulaşabildiğimiz en üst noktaya ulaşmak.

‘Hiç dinlenemedim’

“Portekiz’de sezon biter bitmez soluğu İstanbul’da aldım, imzalayıp geri döndüm. Ufak bir sakatlığım vardı. Ülkeme gittiğimde 10 gün boyunca tedavi gördüğüm için dinlenemedim. Milli takıma gittim ve daha sonra gördüğünüz gibi takımımın kampındayım. Alışmadığım yüksek bir tempo bu. şu anda nasıl bir performans göstereceğimi bilmiyorum. Birkaç gün içinde arkadaşlarımla aramdaki farkı kapatacağım.”

‘Benim suçum yok’

“Venezuella’da yaşananlara gelince... Meksika ile oynadığımız maçtan sonra çeyrek finale kaldık. Sabah 4’e kadar izin aldık ve eğlenmek için dışarı çıktık. Geç kalmamak için otele döndük. Bütün herşey kahvaltıda yaşandı. Benim hatam yanlış adamın yanında olmaktı. Bir arkadaşım sarhoş gibi davranmaya başladı. Olayı bitirmeye çalıştım. Ne zaman çağırırlarsa milli takıma giderim.”

‘İdolüm Maradona’

“Lizbon’da bana hiçbir teklif yapmamalarına rağmen, Beşiktaş’a transferime büyük tepki gösterdiler. Neden teklif yapmadıklarını bilmiyorum. Ancak Sporting’te ve Portekiz’de güzel hatıralarım var. Geçmişi asla silemezsiniz, benim de silmeye niyetim yok. Her akıllı futbolcu gibi benim de idolüm Maradona... 3 senedir defansın solunda oynuyorum. Rekabet, Beşiktaş için pozitif olacaktır.”

Talking

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Bild'ten ilginç iddia

Alman Bild gazetesi, Fenerbahçe'nin Schalke 04 takımında oynayan Kevin Kuranyi'yi transfer etmek için kendisine 40 milyon euro teklif ettiğini yazdı.

Gazete, ''Türkler Kuranyi'yi 40 milyon euro'yla tavlıyorlar'' başlığıyla verdiği haberde, Fenerbahçe'nin ilk transfer ücreti teklifinin 10 milyon euro olduğu, bu teklifin daha sonra 15 milyon euroya çıkartıldığı, Kuranyi'nin kendisine de 40 milyon euro teklif edildiği belirtildi. Haberde, Schalke 04'ün menajeri Andras Müller'in, ''Kuranyi'yi dünyanın hiçbir ücretine satmayız'' şeklinde konuştuğu ifade edildi.
    Müller'in, daha önce yaptığı bir açıklamada da ''Ben intihar etmek istemiyorum. Kevin'in etrafında yeni bir takım oluşturmak istiyoruz'' şeklinde açıklamada bulunduğu hatırlatıldı.

Bu arada, Fenerbahçe'nin Kuranyi'ye 4 yıllık bir sözleşme için, yüzde 80'ini peşin ödemek koşuluyla 40 milyon avro ödemeye hazır olduğu kaydedildi. Kuranyi, geçen hafta içinde yaptığı açıklamada, Zico gibi büyük bir teknik direktörün kendisini Fenerbahçe'ye almak istemesinden dolayı gurur duyduğunu, ancak Schalke'de çok rahat olduğunu, bu kulüpten ayrılmak için bir nedeni olmadığını söylemişti.

Lig TV
    yok artık Kevin Kuranyi'ye mi vercekler yılda 10 milyon euroyu

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Sol kanat oyuncusunun idolü maradona. ilginç .

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bunlar bitsin, Ronaldo ve Adriano hatta oda kesmesse Ronaldinho ile ilgileneceğiz.Kendi kendine gelin güvey olmayı severiz biz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sürekli basa dönmekten bıktım Geriden gelmeyin bir arka sayfayı okuyun bunların cevabı verildi herhalde trnasfer yalanlancak bu politika böyle işler
    Ayrıca Morientes yalanlaması falan yok yalan bunlar öyle birsey olsa ilk ispanyol basınında cıkar resmi sitedede falan cıkar artık su haberleri boyna koymayın...Aynı cevapları veriyorum sürekli....

Nesil
    2006
    Yer

Cevap verme

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Baptista yüküne gireceğini sanmıyorum Yönetimin.

Yem olduğu apaçıktı.İlk önce Madrid'e gitmeler,Morientes transferi görüşmelerini orda yapmalar,insanların Madrid'de oldukları için Baptista sanmaları filan...

Belliydi zaten.

Ayrıca Baptista Real'den gitmek isterse 80 tane talibi olur İspanya'dan tut İtalya'sına kadar.

Bende Diyorum Morientes gelecek Korkmayın!!!!!!!!!

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Galatasaray iyi işler yaptı;
    Şu an bile takımda eksik yer yok!
    Yok diyorum çünkü yüreğimde yatan Morientes…
    Gelmek üzere!
    Kalli’nin bir tek forvete ihtiyacı vardı. O da bence Morientes.
    Baptista daha genç, Morientes ondan beş yaş daha yaşlı 31 yaşında ama yineliyorum doğru seçim Morientes’tir.
    Galatasaray’ın forvetinde;
    Bire birde adam geçecek adam yok!
    Kim ne derse desin, çağın hızlı futbolunda Galatasaray’ın forvetleri ‘kağnı arabası’ gibi. Eğer hızlı bir santrfor alınmazsa bu kadar güzellik boşa gider!
    Ne Ümit Karan, ne Hakan ne de Kabze bu tür oyuncu değil!
    Özgürcan ve Necati de var ama benim dediğim; topla adam geçecek, sağda solda gezecek, teke tek kaldığında rakibi katlayıp geçecek ve vurdu mu golü atacak biri lazım!
    İşte bu; Morientes
    Ayrıca Morientes, Mehmet Cansun zamanından beri Galatasaray’ın uzatmalı aşkıdır! Hep niyet edildi olmadı…
    Baptista’ya çuvalla para verileceğine Morientes uygundur.
    Bu akşam Baptista’nın maçı da var, (Amerika Kupası’nda Brezilya-Arjantin finali) fiyatı da artabilir.

OSMAN TANBURACI'nın yazısından....

FLAS FLAS haldun ustunel d-sporda yaptigi aciklamada ispanyada isimizi hallettik ama isim veremem dedi
    Bütün ipucuları birleştirin anlarsınız

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by Re@L View Post
    Cevap verme
    Cevap vermemek için soru olmaması gerekir.

Mesaj Yetkileri