Hagi altyapi konusunda biraz abartmis GS Altyapisi Dünya Futbol'una kac tane futbolcu kazandirdi birisi sayabilir mi?? bakin Türkiye demiyorum Dünya Fubolu diyorum..
Hagi altyapi konusunda biraz abartmis GS Altyapisi Dünya Futbol'una kac tane futbolcu kazandirdi birisi sayabilir mi?? bakin Türkiye demiyorum Dünya Fubolu diyorum..
Ooooo alex ve nouma Hagiden daha iyi yani he vay canına .
Bazı konularda haklısın tabiki ama neresi cok abartılmıs anlamıyorum Suanda Galatasarayın alt yapısı avrupa düzeyinde mesela gecenlerde avrupadan bir cok takım Alt yapıyı örnek almak için incelemeye geldi..........Ayrıca En iyi alt yapıların oldugu turnuvaya her yıl cagrıldık isvicrede düzenleniyor bir cok scoutlar ve platini katılıyor katılıyor orda sansız sekilde penaltılarda yenilip.. 2. olduk.....
Daha sonra dünya futboluna ve türk futboluna kazandırdıklarımız Emre,Okan,Tugay,Arif,Bülent,ARDA vs vs...............Kazandırdıklarımızın cogu avrupaya transfer oldu geri gelenlerde old falan filan.......Dünya 3. olan milli takımımıza bakarsan bunu iyi anlarsın ayrıca UEFA kupasını aldıgımız yıldaki kadroya bakarsanda anlarsın