Originally Posted by EmperoR Lugano'nun sert futbol anlayışı başına bela açacak diyordu herkes.Sonuçta Lugano son 2 maçta takımını yıkan kişi oldu.Tek dileğim bu formunu ligdede sürdürmesi. Bende istiyorum bu rakibini kıskandıran formunu sürdürmesini.
Originally Posted by MeMo Bende istiyorum bu rakibini kıskandıran formunu sürdürmesini. Rakibi derken Copa America daki rakipleriyse yapacak birşey yok. Luganonun oynadığı kulübün rakibiyse, "Lugano'yu Chelsea mi talip olmuş?"
Originally Posted by spider3784 Rakibi derken Copa America daki rakipleriyse yapacak birşey yok. Luganonun oynadığı kulübün rakibiyse, "Lugano'yu Chelsea mi talip olmuş?" Ne dediğimi iyi anladın ama belli etmiyorsun Meksika'dan bahsetmiyorum takdir edersin.
Originally Posted by MeMo Ne dediğimi iyi anladın ama belli etmiyorsun Meksika'dan bahsetmiyorum takdir edersin. Eğer anladığım şeyse zaten cevabını vermiştim, senin için tekrar edeyim. Luganonun oynadığı kulübün rakibiyse, "Lugano'yu Chelsea mi talip olmuş?"
Originally Posted by spider3784 Eğer anladığım şeyse zaten cevabını vermiştim, senin için tekrar edeyim. Bunlardan bahsetmiyorum sanki savunduğunuz savunma adamları dünyanın en iyi takımlarında oynuyorlar bknz:Song
Originally Posted by MeMo Bunlardan bahsetmiyorum sanki savunduğunuz savunma adamları dünyanın en iyi takımlarında oynuyorlar bknz:Song Song'u Gerard Houlier beğenip Liverpool'a amıştı ama doğru Liverpool Lugano'nun kulübüyle kıyaslanacak bir kulüp değil.
Forum Rules