Sayfa 8 / 21 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 607 sonuç

Konu: FM 2006'daki en büyük TRANSFER başarılarınız?

Ben FB ye Gladstone Ve Gonzalo Yu alabildim..Buyuk Transfer Yapamıyorum cunku TR liginde Finans ı geliştirmek Cok Zor Futbolcu Fln Satmadıktan sonra Veya CL kupasını Fln alamadıktan sonra..Futbolcu Satmakta işime Gelmiyor Cunku alex Ve Tuncay ı istiyorlar bu oyuncularda takımın bel kemiği..Sonuc olarak oyle 30$ oyuncu alamıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben bu seferde roma takımına reyes ve owen ı aldım.ister inanın istr inanmayın hilesiz.paramı biriktirdim.reyes 95M$ , owen ise 80M$ .ama reyesi mutlaka alın derim ben size.adam bire birde süper.zuun şut süper.orta yapıyor.şu anda 4 maçta 8 gol 3 asist yaptı.

nihat nuri killy gonzalez yasin karaça sezer öztürk ve farias daha ikinci senede galatasaraya

ARKADAŞLAR....
    Oyuna başlarken alacağınız en güzel,gelecek vaad eden futbolcular burada...Vee verilecek en düşük para şöyle...
    Türkiyede bir takımı yönetiyorsanız....
    İSİM MEVKİ YAŞ PARA
    Fatih Dursun D R 19 20.000€
    Uğur Uçar SW/D RLC 18 700.000€
    Emrah Korkmaz D/DM R 19 100.000€
    Sezer Sezgin D/DM R 19 20.000€
    Sezer Öztürk AM/F LC 19 2.500.000€
    Polat Keser GK 19 30.000€
    İlhan Demirci D C 17 80.000€
    Nuri Şahin DM 16 Tazminatla
    Serdar Tasci D/DM C 18 150.000€
    Osman Dagdeviren AM LC 18 150.000€
    Muhammed Çırak M C 20 50.000€
    Volkan Babacan GK 16 Tazmiatla
    Abdullah Demircan M L 17 20.000€
    Volkan Yılmaz D/DM L 17 20.000€
    Emre Köroglu AM L 16 Tazminatla
    İrfan Basaran AM C 15 Tazminatla
    Nizamettin Calıskan AM/F RC 18 800.000€
    Benden Bu Kadar...Diğerlerini arayın bulun....

cömertlik ayarını yaptım sonra bjkde yeni bir datebase açtım ve govou yu aldım.ve yr.antrenörüm den bana gelcek ismlere baktım ve en pahalı getirebileceğim oyuncu henry çok ilginç geldi bana sizede öyle geldi mi?

govou yu 22TRİLYON yona aldım ama daha fazla paraya satabilir miyim?

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

AS Roma
    1. sezon: anelka, kompany, van persie
    2. sezon: torres, nuri, leo messi, frey, del horno, kerlon

bunlar önemli olanlar tabii ayrıca türkiye ligi için benschneideri öneriririm adam 2 metre ya basketçi gibi stoperde de bekte de oynar yani en azından iyi de bir yedek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

At.Madrid le oyuna başladığımda 7,5 M € transfer bütçesi vardı.Göze çarpan (transfer açısından)F.torres ve M.kezman vardı 3 sezon sonra bütçeyi 55 M€ ya çıkardım yıldız sayısı da 5-6 oyuncuya çıktı bunlar hep transferdeki başarılardan kaynaklandı (f.torresi milana 80 m€ ya satmıştım mesela)...

Galatasaray'da şu anda saviola ve anelka war
    -

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ewt ben de reyes i ve owen ı roma ya getirdim.biraz pahalıya patladı ama değdi.

beyler zenith'den arshavin'i (yaş 26) almak üzereyim...bu oyuncuyu alan ve deneyen var mı?ortasahada mı yoksa sağ kanatta mı kullanayım ne dersiniz?bu arada sağ kanatta uğur yıldırım var

arshavin gerçekte sağ kanatta inanılmaz etkili gerçekteki gibiyse eğer chelsea kapmadan sen kap derim ama daha hiç almadım sen bilirsin bide iki öneri yapayımwusu obeyi geleceğin henrysi clicky geleceğin c.ronaldosu isteyenler alsın ama clicky alabilen kesin alsın harika bir oyuncu ben chelsea deyken bende banko oynuyo inanılmaz etkili ama türkiye ligine kolay gelmiyo.

Quote Originally Posted by ElendiL
    Beyler ben madriden robinhoyu aldım 58 trilyon galatasaraya bide gladstone(lucio gibi adam çok genç çok ii tavsiye ederim)2.5 trilyon
    birader hüllenin kralını yapıon galiba bari yaptıın hülleri anlatma...

Orjinal fm 2006 nerede bulunabilir.Istanbul'da hangi mağaza satıyor.Kopya oyunlara patch yüklenmiyor.Yükleme yaptığınız zaman cd yerinde yok mesajı veriyor?

15. Default

oyuncu alma olarak nuri şahin, yasin karaça, sinan kaloğlu, veysel, ibrahim akın, ilhan mansız, sezer öztürk, musa aydın, mehmet polat vs. vs. haaaa bir de bence en önemlisi murat sözkesen neden en önemli diye sorarsanız eleman gol kralı oldu avrupa da ikinci senede daha... neyse satışlar da daha fazla bir başarım yok iki iyi satış yaptım onlar da tuncay 15000000pound ve appiah20000000pound +diğer satışın %25i
    inşallah bu sezonda anelkayı yedireceğim şu an değeri 8250 falan bakalım kaç paraya kakalayacağım

souleymane youla yı 10 trilyona + 50% payla sattım.

Angry

Quote Originally Posted by Torer
    souleymane youla yı 10 trilyona + 50% payla sattım.
    bu herften nefret ediorm ama leblebi gibi gol atıo ucuza satmak ta istemiorm profi i çok ii yapmışlar bu ayakta duramayan şahsiyet ve kalçasına çarptırarak gol atan elemanın zeka,teknik,bitiricilik 19 ben böle saçmalaık görmedm profilinde tek doğru olan şey hız ve hızlanması 19

bende bu arada bjk ye frey,mascherano ve kerlon u aldm nokta transferlerdi şamp liginde final oynadm ama fazla elde tutamıcam galiba büyük takımlar istio paso ,,,, bide nuri,emre,nihat,hamit bunlarn hepsi türkiye ligini küçümsüo o kaddar başarıya rağmen

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

chelsea ye ibrahimoviç,tevez,juninho yu aldım.

Youla yi aza satmissin dostum bende 14 million euro+3 million taksitle ve %50 pay werdiler ben 20 million da diretince olmadi.Ama 15 e kadar ciktilar taksitle 17 oluo yani.Ama ben yasi genc die satmadim simdi daha ii oynuo.Umarim sene 20 ye saticam.Kerlon cok iyi ama gelmio hll olsun dostum almakla iyi yapmissin.

Quote Originally Posted by Kartalim
    Youla yi aza satmissin dostum bende 14 million euro+3 million taksitle ve %50 pay werdiler ben 20 million da diretince olmadi.Ama 15 e kadar ciktilar taksitle 17 oluo yani.Ama ben yasi genc die satmadim simdi daha ii oynuo.Umarim sene 20 ye saticam.Kerlon cok iyi ama gelmio hll olsun dostum almakla iyi yapmissin.
    ben o takımdan iyi birde tekas ister satardım.yinede karar senin

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben galatasaraya ronaldo robinyo baptista fernando torres ve juninyo yu aldım

Default yuhhh

Quote Originally Posted by cüneyt11
    yani bu kadar da sallanmaz 5000 yıllında mı geldi bari yanına hileyle yazın bu kadar insanları kandırmaya hakkınız yok anlıyorum favori oyunclarınız ama ben kendi şaysın adına inanmıyorum.gerçekten doruysa resim gönderin.

Doğru olabilir..
    -

beşiktaş'a ilk sezon fred ve D'Alessandro yu aldım
    ikinci sezon ise emre (tevez direkten döndü)
    bide ben teklif yapınca diğer kuluplerde teklif yapmaya başlıyor bunun sırrı ne

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İstanbulspor'a Sergen ,Altan ,Fahri ve Ahmet Dursun' u aldım ilk sezonda.. Bu bence baya buyuk başarı

ben kocaelisporla polat keseri gs we schalkenin elinden aldım...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

ben bugün romaya 3. sezona başlarken 65 milyon dolara john terry'yi aldım ayrıca anderson (17 yaş altı şampiyonasının yıldızı brezilyalı), van den borre (depordan), fabio santos diye bir brezilyalı sol bek, hugo viana (çok iyi özellikleri var, bilmeyenler bi baksın derim) ve malaury martin diye bir sağ açık aldım. bu adamı da tavsiye ederim arkadaşlar çok süper özellikleri var biraz pahalı ama yine de bi bakın derim

28. Default

abı bende sakarya ıle basladım once sampıyon oldum 2 sene ust uste espesıtoyu(7 milyon pounda) sonra fenere transfer oldum henry(24 mılyon pounda) aldım 4 sene sampıyon oldum adrıanoyu(34 mılyon pounda) henry i sattım (57 mılyon a) ronaldınho yu aldım (77 mılyona) ama hepsını hılesız yaptım zorladılar ama gene de aldım adrıano ya teklıf geldı (97 mılyona ) ama satmadım

29. Default

Quote Originally Posted by cüneyt11

hıleyle mı aldın bunları dogru soyle

Lucİo,kaka, Frank Lampard ,adriano We Tİerry Henry ..bunlari Aldim We Gerİsİ No Problem

Sayfa 8 / 21 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri