Alabailirsem iyi olacak TOTTİ'yi bazı maçlarda o tür 3'lü orta saha etkili olabiliyor.
Alabailirsem iyi olacak TOTTİ'yi bazı maçlarda o tür 3'lü orta saha etkili olabiliyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat abi sadece sen yazıyon.Diğerleri Nerede???
Evet bu taktik benim en sevdiğim taktiklerdendir esasen. Nitekim arjantin copa america'da 4-3-1-2 şeklinde oynadı ve finale kadar hem güzel futbol oynadılar hem de sonuç almasını bildiler. Bu taktikte en önemli elemanlar kuşkusuz bekler. Arjantinin bekleri bu işi gerçekten mükemmel yaptılar(heinze-zanetti) Chelsea'ye bu taktiğin gideceğini düşünüyorum. Özellikle villa'nın yanına iyi bir 'dana' çok iş yapar. Ki çelski'de bolca dana var. Bkz.(drogba, crouch, zigic vs.)
İbrahimoviç iyi olabilir ama alabilirsen adrianoyu al veya fernando torresi daha iyi olacaklarından eminim ayrıcada orta saha totti güzel olabilir yeterli bütçen varsa messi yi almanı öneririm Murat abi![]()
Murat abi senin taktiğin bi ss'ni gönderirmisin,ya da yazar mısın kimler nerede oynuyo diye.
Buyuk kaptan I**UINTA'yi anfield'a getir!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Buradan forum yonetımıne seleniyorum Italyan oyuncularda a ve q harfleri yanyana gelebiliyor ve bu ** olarak gözüküyor çok gıcık kaptım hem ne alaka yani açıkça yazınca da sansür oluyor mu bilmiyorum ama hiç artniyetim yokken bu saçmalığa bir son!!
Liverpool'un yıldızı Fernando Torres mi ?![]()
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=509
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Buyuk kaptan bir de diego transferi ne alemde?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaptan sana nacizane tavsiyem önceliği pivot santrfora ayırman. En az 1.90 lık bir transfer bizi mutlu eder![]()
torres hava toplarında iyi ama uzun boylu değildün arjantin-brazilya maçında ömer üründül'ün yaptığı mükemmel yorumlara katılmamak elde değil
yani kapalı savunmaları açmak bazen çok zor olabiliyor, torres&palacio maçların %80'inde kilidi açmaya yeterli olacaktır ama bir tane hırçın dana'dan zarar gelmez bence. Ucuzda olsa tanınmamış da olsa bence güçlü, en az 1.88 boyu olan ve jumping, hedaing, off the ball özellikleri iyi olan bir yarma takıma güç katacaktır ve bazı maçlarda kilidi açacaktır diye düşünüyorum. Tabii ki bu benim nacizane görüşüm, büyük kaptana güvenim sonsuz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaptan, en son cümleni(yedek bir dana olabilir) okumadan yapmıştım bu yorumu. Katılıyorum yedek bir dana iyi olur.
dana olarak Liorente ve Caracciolo iyidir.bunları alabilirsin fiyatlarının 20yi geçeceğini sanmam.
Yahu dana olarak eddie johnson var, ne uğraşıyorsunuz başkalarıyla.
Eddie johnson zaten Manchester United'e Transfer oldu gecen sezon performansindan memnunum..
Giuseppe Rossi gibi bir potansiyel yıldızı var Manunun bence bir santrofara hiç gereği yok
Manunun Zigici alma girişimleri için sölemiştim.De sanki Manunun menejeriymişsin gibi konuşuyorsun.
Johnson büyük takımların oyuncusu değil bence. Teknik ve mental açıdan zayıf bir adam.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Manuya Kral Pazzini yakışır...
Arkadaslar Forvet transferini tamamladik gordugunuz uzere Dimitar Berbatov ile 4 yillik sozlesme imzaladik Artik Forvet alma gibi bir dusuncemiz yok..
Ama 2 tane futbolcu daha izliyoruz bunlar forvet degil Orta saha'ya donuk ve kanatlari iyi kullanan futbolcular..