Sayfa 408 / 439 İlkİlk ... 308358398406407408409410418 ... SonSon
12,211 ile 12,240 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Deived konusunda bu kadar insafsız olmayalım lütfen. Bırakında görelim bir neler yapacak. DÜşünce matelitenizi değiştirin,görmeden konışmayın. Patlama yaparsa hepiniz susarsınız ama. iyi oynamassa gider. Geçen sene tamam iyi oynamadı. Bu sene daha istekli o da bunun farkında zaten. Başaramazsa gidecek.
    Fenerbahçeliler ne kadar laf atsalarda tabi ki en başta istedikleri şey budur eminim ki.Hatta bende pek iyi düşünmüyorum Deivid için şu an.Patlama yapmasını tabi ki isterim ama belki patlama yapar derken elimizde bir kez daha patlama riski de var bunun için olsa gerek pek güvenilemiyor Deivid'e tabi...

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Usta Gelisme hec yokmu ya..Bulamiyom birturlu yeni haberler..(Bu arada ikide bir avatar degistiriyon hehe)

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ayrıca seneye sampiyonlar ligine her ülkeden 1 takım gidecek geri kalanlar uefaya gidicek uefada sampiyonlar ligi gibi olacak bu kural suanda cıktı yakında resmiyete dökülür mesela barcelona suan uefaya katılıyor olacaktı
    Adına yakışır bir şampiyona olacak demek ki.Şampiyonların Ligi...

Nesil
    2006
    Yer
    IZmir-ANtalya

cok guzel bi karar bundan sonra diger ulkelerden sampiyonlar ligi sampiyonu cikma olasiligi artiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ziya kardes yeni haber yok!!!!!!! yanlız tek büyük yeni haber yayınladı haberimizin arkasındayız dedi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öncelikle Zico Deivid'in kalmasını istiyor, hazırlık maçında oynatması da bunun göstergesi.

Şu an için yabancı transferi beklemeyin, Fenerbahçe Deivid'i gönderecek olsa şimdiye kadar gönderirdi. Bu saatten sonra kamp neredeyse bitecek, oyuncuyu göndermezler.

Bence yabancı transferi beklemeyin...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

bence takıma transfer şart değil...Her mevkide adam fazlasıyla var...

Nesil
    2006
    Yer
    IZmir-ANtalya

bugun cok sakin ya . yoksa firtinadan onceki sessizlikmi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Evet Deivis kalıcak Zico istiyor.Yabancı almamız için anca Appiah'a çok iyi bir teklif gelecek ve yönetim onu satacak yoksa başka yabancı beklemeyin.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tolga kardes aynen öyle

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Evet ya gunde en az 5 sayfa doluyordu bugun ise 2 3

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ziya kardes yeni haber yok!!!!!!! yanlız tek büyük yeni haber yayınladı haberimizin arkasındayız dedi
    Valla bugün dediyse iyi yalan sallamışlar.Sporftif A.Ş Genel Müdürü Sezgin:"Morientes ile alakamız yok". dedi Baptista ile ilgili soruya ise cevap vermedi.

Olay budur tamamen doğrudur.Yani ilk baştada dediğimiz gibi Galatasaray Baptista ile ilgileniyor.Yani Morientes %99 falan bitmedi..

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Çift forvetli sisteme geçilirse Deivid'den güzel oyun bekliyorum. Çünkü gözlemlediğim kadarıyla çok istikrarlı. Ve hazırlık maçındaki performansı, ilk golü 10 numara.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by The Champion View Post
    Eğer Deivid giderse Mateus'un gitmesine gerek yok +1'de oynar.Zaten şu anda kadrodaki +1'e karşı çıkmayacak tek yabancı o.Genç bir oyuncu bari bir sezonda bizde oynasın.Hatta Deivid'in kalmasındansa onun kalmasını tercih ederim.Tabi yeni yabancı gelirse iş başka...
    mateus gitmezse bizim forvet ne olacak?ikiside işe yaramaz...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    4.5M€ civarı bonservis bedeli ödendi... Sonuçta yer açılsın diye 3kuruş paraya da satmak olmaz...O yüzden iyi teklif gelmezse Deivid takımda kalır...
    merak etme iyi teklif gelecektir çünkü brezilyada talipleri çok mümkün olduğunca az zararla kapatmak gerekiyor...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    evt Fırat kardes deminden beri söylemeye çalştıgım bu bide şöyle bi durum var deivid kötü oyncu degil form tutarsa fb içn iyi katkılar yapar
    haklısın deivid kötü futbolcu değil felaket bir futbolcu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Deived konusunda bu kadar insafsız olmayalım lütfen. Bırakında görelim bir neler yapacak. DÜşünce matelitenizi değiştirin,görmeden konışmayın. Patlama yaparsa hepiniz susarsınız ama. iyi oynamassa gider. Geçen sene tamam iyi oynamadı. Bu sene daha istekli o da bunun farkında zaten. Başaramazsa gidecek.
    daha nasıl insaflı olacağız neler yapabildiğini gördük geçen sezon!yeteri kadar şans verildiği halde yapamadı iyi oynamadı,başarılı olamadı... inşallahta gidecek

baptista hayırlısıyla gelir inşallah ama dün arjantin e o golü attıktan sora inş madir satmaktan vazgeçmez

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    [B]merak etme iyi teklif gelecektir çünkü brezilyada talipleri çok mümkün olduğunca az zararla kapatmak gerekiyor...
    Brezilya nın hjiç bir takımı Deivid e 2.5m€ dan fazla para vermez... Ztn hepsinin kadrosunda Deivid gibi oyuncular çok... Dikkat ederseniz ztn bonservisle hiç bir oyuncu Güney Amerika ya dönmüyor... Çünkü onlar fazla paraya oyuncu almazlar... Deivid in satışından yarı yarıya zarar eder gibime geliyor FB v bu yüzden halen takımda yoksa çoktan gönderilirdi...Zico nun Brezilya lı olmasından dolayı Deivid i takımda tutmak istemeside normal zateN...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Öncelikle Zico Deivid'in kalmasını istiyor, hazırlık maçında oynatması da bunun göstergesi.

Şu an için yabancı transferi beklemeyin, Fenerbahçe Deivid'i gönderecek olsa şimdiye kadar gönderirdi. Bu saatten sonra kamp neredeyse bitecek, oyuncuyu göndermezler.

Bence yabancı transferi beklemeyin...
    zico kalmasını istiyor ama yönetim rahat değil daha transfer dönemi kapanmadığına göre alır da satar da...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GingkO View Post
    bence takıma transfer şart değil...Her mevkide adam fazlasıyla var...
    stoperle forvet ne olucak peki?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Evet Deivis kalıcak Zico istiyor.Yabancı almamız için anca Appiah'a çok iyi bir teklif gelecek ve yönetim onu satacak yoksa başka yabancı beklemeyin.
    yönetimin oyuncu alır veya satarken zicoya fazla bişey soracağını düşünmüyorum... appiah kalmalı hem kalmak istiyor hem de bu takım için çok önemli bir oyuncu mateus ve deivid gider böylece transfer yapılabilir

Takım şu kadrosu ile çok iyi bence.6+1 ile anca bu kadar yapabildik transfer.Sınır kalksaydı yabancı transferi yapacaktık ama.

Şu an takımın bir transfere ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum ben,zaten bu saatten sonra olmaz transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Brezilya nın hjiç bir takımı Deivid e 2.5m€ dan fazla para vermez... Ztn hepsinin kadrosunda Deivid gibi oyuncular çok... Dikkat ederseniz ztn bonservisle hiç bir oyuncu Güney Amerika ya dönmüyor... Çünkü onlar fazla paraya oyuncu almazlar... Deivid in satışından yarı yarıya zarar eder gibime geliyor FB v bu yüzden halen takımda yoksa çoktan gönderilirdi...Zico nun Brezilya lı olmasından dolayı Deivid i takımda tutmak istemeside normal zateN...
    ona 2,5 milyon verecek keriz nerdee... keşke..... kiralıkta verilebilir aslında

stoperle forvet ne olucak peki?
    Stoper bölümünde olası bir sakatlık durumunda Önder stopere çekilip Gökhan sağda oynar.Forvette yeterli olduğumuzu düşünüyorum.İlhan,Colin,Deivid,Semih,Kezman gol yükünü kaldırır takımın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Çift forvetli sisteme geçilirse Deivid'den güzel oyun bekliyorum. Çünkü gözlemlediğim kadarıyla çok istikrarlı. Ve hazırlık maçındaki performansı, ilk golü 10 numara.
    hazırlık maçlarında öyle çok iyi oluyo,önemli maçlara gelince sus puss...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Takım şu kadrosu ile çok iyi bence.6+1 ile anca bu kadar yapabildik transfer.Sınır kalksaydı yabancı transferi yapacaktık ama.

Şu an takımın bir transfere ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum ben,zaten bu saatten sonra olmaz transfer.
    kardeş takıma stoper ve forvet takviyesi şart!hem transfer dönemide kapanmadı transfer olabilir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Stoper bölümünde olası bir sakatlık durumunda Önder stopere çekilip Gökhan sağda oynar.Forvette yeterli olduğumuzu düşünüyorum.İlhan,Colin,Deivid,Semih,Kezman gol yükünü kaldırır takımın.
    önder sağ bekteki gibi stoperde verimli olabilir mi bilmiyorum... ama kadronun derinliği açısından bu bölgeye transfer olabilir yukarıda saydığın isimler -kezman hariç- türkiyede iyi ama avrupada yetersiz kalırlar... bu yüzden iyi bir forvette gerekli!

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Webaslan da Baptista'yı vermiş ama kaynak Fanatikmiş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bugün akşam üzeri saat 17:00 da halil özer in radyo spor da yayını vardı ispanyada yaşayan ve orda spor yazarlığı yapan bir arkadaşıyla canlı telefon bağlantısı yaptı ve telefona bağlanan arkadaş şuana kadar real e bonservisini almak için tek teklif yapan takımın GALATASARAY olduğunu söyledi diğer birkaç takım kiralamak istiyor dedi real de satmak istiyor dedi onun için adnan sezgin ve polat ı ispanyaya çağırdılar ofiste konuştular dedi real 11 M. istemiş bizimkiler 9 M. vermiş 10 M. na buişin bitme ihtimali var dedi ve GALATASARAY ın şansı %40 dedi benim bizzat canlı yayında duyduklarım bunlar

kaynak : radyospor canlı yayın halil özer
    Alıntıdır

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

AneLKa_90 stoper dediğin mevkiide Lugano, Edu ve alternatifleri olarak Can, hatta ve hatta arasıra Önder var. Daha transfere ne şart var stopere?
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

cana ben bir taraftar olarak güvenemiyorum geçen sezon çok hata yaptı ve tecrübesiz.önderde sağda olduğu kadar verimli olamaz stopere... hem bu yüzden hem de kadronun genişliği açısından stopere gerek var diye düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kim gelecek anlayamadım? baptista mı morientes mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

kim gelecek anlayamadım? baptista mı morientes mi?
    Ben de anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    IZmir-ANtalya

ikisinden biri gelebilir sorun deil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kupa kazanmak istiyorum"

Fenerbahçemizin Brezilyalı oyuncusu Deivid, takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyledi

Fenerbahçemiz'in yeni transferlerinden Brezilyalı futbolcumuz Roberto Carlos, Real Madrid'de olduğu gibi, sarı-lacivertli takımda da büyük başarılara imza atmak istediğini söyledi. Fenerbahçe TV'ye açıklamada bulunan Roberto Carlos, Fenerbahçe'de olmaktan ve kendisine gösterilen sevgiden çok mutlu olduğunu belirterek, ''Bunun karşılığını sahada vereceğim. Bu yıl, çok iyi bir sezon geçirmek istiyorum. Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte yer almak benim için onur ve gurur verici'' dedi.

Brezilyalı futbolcu, takım arkadaşlarıyla birbirlerini tanıdıkça ilişkilerin daha da iyi olacağını ifade ederek şunları kaydetti: ''Aynı Real Madrid formasıyla olduğu gibi, burada da büyük başarılara imza atmak istiyorum. 'Roberto Carlos iyi bir oyuncuydu, iyi bir insandı' diye anılmak isterim. Burada bunu göstermek ve güzel arkadaşlıklar kurmak istiyorum. Carlos bundan önce nasılsa, bundan sonra da öyle devam edecek. Alçak gönüllü, arkadaşlık kurmayı seven bir insanım. Hep öyle olmuşumdur.''

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

helal olsun be carlosum kim tutar seni!herşeyiyle örnek bir profesyonel... deividde kalmak istiyomuşmuş yüzsüz şey ne olucak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Semih,İlhan,Collin,Deivid'ten hangisi garanti 15 gol atar diyebiliriz?

Mesaj Yetkileri