Hepiniz bir araya gelseniz bile Chelsea'yı yenmezsiniz.Favorim Manu...
Liverpool(Oghuse)
ManU(Fenerbahce_1907)
Arsenal(blackeagle3992)
Hepiniz bir araya gelseniz bile Chelsea'yı yenmezsiniz.Favorim Manu...
arsenal ligin tozunu atar...
Başarılar... Favorim Kerem...
Liverpool Lucho Gonzalez'i bitirdi.
Lİverpool Lucho Gonzalez transferini tamamladı.Lucho ile 5 yıllık sözleşme imzalandı.
Taraftarda büyük sevinç!!
Taraftarlar Lucho transferini coşkuyla karşıladı.Ancak Lucho'nun ortasaha'da görev yapması bu alandan bir futbolcunun gideceğine işaret yorumları yapıldı.
hepinize başarılar beyler ..
oğuz sana özel başarılar diliorumfavorimsin
![]()
Guardado ve Charles Andre-Doudin Manchester United'da
Geleceğin en büyük yıldızları olarak gösterilen Guardado ve Doudin kendilerin 3 yıllıgına ManU ya baglayan sözleşmye büyük bir törenle imza attı.
![]()
Liverpool Bomba'yı Patlattı
Birçok takımın peşinde koştuğu oyuncu David Suazo'yu Liverpool 5M Pound ödeyerek kadrosuna kattı.Suazo Liverpool'la 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Valla arkadaşlar ne yalan söyleyeyim transfer politikanızı beğenmedim.
Unutmayın sizler CHELSEA kadar olmasada en büyük kulüplerindesiniz.
Sıradan bir takıma transfer yapmıyorsunuz.4-5 Milyon Pound ile aldığınız oyuncuları yıldız olarak lanse etmeyin...
Ayrıca Mertcan en deneyimli menejer olarak bu kariyerde başarılı olabilir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beni favori gördüğün için teşekkür ederim Murat abi.Ben transfere alması daha kolay genc yıldızlarla basladım.Tabii bu sırada süperstar diye lanse ettiğimiz oyuncularlada ilgileniyorum tabii kabul edersinizki bu oyuncuları almak o kadar kolay değil.Ama en yakın zamanda büyük bombalarla gelicem.
Chelsea kadar olmasada en büyük kulüplersiniz demişin abi bu lafa hiç katılmıyorum.En büyük ManU.
Manchester United en başarılı takım olur..
Rodrigo Palacio Arsenal'de!
Rodrigo Palacio Manchester United ve Chesea'nin büyük çabalarına rağmen Arsenal'i tercih etti.Bu oyuncu için Boca Juniors kulübüne 16.7m euro bonservis bedeli ödendi.Oyuncunun alacağı para ise açıklanmadı
Bu transfer dışında kadrosunda 2 kaleci bulunan Arsenal 100k bedel karşılığında Enyeama adlı oyuncuyu da kadrosuna kattı.
palacio iyi transfer çok gol atar..
palacıo güzel transfer size yeni kariyerinizde başarılar favorim Manu
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Palacio transferi iyi olmuş... Oldukça başarılı bir forvet...
Ayrıca Adebayor 10m euroya Chelsea kulübne satıldı.Ljunberg için West Ham United'dan gelen 5m euroluk teklif kabul edildi.Rosicky'ye alternatif olarak bir sol açık,10 numara ve kaliteli bir stoper eksikleri olduğunu daha önce dile getiren Arsenal menajeri Kerem Çağan yaptığı açıklamada hedeflerinde Diego Ribas,Martin Petrov ve Mathieu Bodmer adlı oyuncular olduğunu açıkladı.Bu oyuncuların kulüperliyle anlaşıldığını ama bazı takımların devreye girerek oyuncuların aklını karıştırdığını öne sürdü.
Bodmer alınırsa bomba olur. DC, DM, MC, AMC, FC bile oynar yahu.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Manu favorim...Şampiyon o olacak
Basarılar favorım Arsenal
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
favori takimim arsenal ayrica henry palacio ikilisinden birinin premier ligte gol krali olacagini dusunuyorum
Lİverpool Sezonun Bombasını Patlattı
Liverpool Fernanda Torresi 41 Milyon pound'a bitirdi.
ben olsaydım onun yerine agüeroyu alırdım.daha çok işe yarıyor bende.ama manyak transfer.
Kerem bir de Henry i Barça ya satsaydı tam gerçek olacaktı![]()
Agüero takımında yeni olduğu için teklif yapmadım büyük transfer bombam var ama para gelirse birazdan...
Klose Manchester United'da
Alman golcü Miroslav Klose 4 yıllıgını ManU 'ya imza attı.Kulüpten bonservis ucreti ile ilgili bir acıklama ise gelmedi.
![]()
çok iyi transfer.....
Mathieu Bodmer Manchester United'da
Lille takımında oynayan Bodmer ManU ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır.Bu transfer için Lille kulübüne 7.5 milyon pound verilmiştir.
![]()
Yakında bomba patlayacak Liverpool mu Man Utd'mı??
transferler kaliteli olmaya başladı...bakalım nolacak??
evet bodmer ve klose cok kaliteli oyuncular manu rahat bu ligi kazanır bence
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club