Abi bence hemen 6.0.2 yi indir sorun ondan kaynaklanıo olabilir..sorun ondan kaynaklanmıosa bile neden indirmediğie şaşırdım doğrusu..
Abi bence hemen 6.0.2 yi indir sorun ondan kaynaklanıo olabilir..sorun ondan kaynaklanmıosa bile neden indirmediğie şaşırdım doğrusu..
-
indirmiştim aslında ama bilgisayara format atınca böyle idare ediyodum yarım saat önce indirdim 6.0.2. de sorun vermio
6.0 hata veriyodu
şaşırmana gerek yok
iyi şimdi sevindim:
-
Originally Posted by scorpion_king
Ben bunu 6.0.2'nin üstüne yaptım ama 6.0 da hiç denemedim
ben buradan arkadaşlara açıklayayım o zaman
patch 6.0 da çalışmıyor
6.0.2 yi indirmeniz gerekiyor!
bu patch de eski kaleci var mı bulan varsa adını bize söylesin
Abi alman golcü mülleri nie koymadın?
Kaleye Dino Zoff'u alabilirsin mükemmel oynuyor....
ok-saol-çok teşkür-allah razı olsun
bişey değil bea sıralamışsın walla
abi maradona ve baggio yu aldım her maç 6 oynuyorlar ne yapmam gerek
(galatasaraydayım)
daha 17 yaşındalar ve uyum sorunu yaşıyorlar oynatmaya devam et düzelirler....Bir de yan taraftan mevkilere bak belki yanlış yerde oynatıyosundur...
yooooooooooooooooooooooook canım daha neler kaç yıldır oynuyozOriginally Posted by demirhanbey1984
tecrübe konuşuyor diyosun yani helal sana o zaman yaw
Dostum kaç yıldan beri oynuosan o zaman o adamalrın 6 oynama sansı olmaması lazımOriginally Posted by scorpion_king
-
ya kardeş ben bunu merakla indirdim fakat kurduktan sonra beni oyundan direk atmaya başladı hevesim kursağımda kaldı
bu yama 6.0.2 ile çalışıyor farlı bir versiyon kullanıyorsan bundan dolayı olmuş olabilir
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
6.0.3 de çalışmaz mı acaba?
malesef kardeş
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
tüh beeee!....
bu hatanın nedeni fm2006 bekleme(processing) modunda iken ramin jhepsşni yiyor eğer sende bu arada oyundan başka bir program daha çalıştırıyosan bu hatayı werirOriginally Posted by demirhan1984
ben bu dosyayı indiremedim daha öncede denemiştim bana yardımcı olabilirmisiniz
ya arkadaşlar Batistuta şimdi hangi takımda gercek yaşamda??
futbolu bıraktı bildigim kadarıyla suan arjantin liginde antrenörlük yapıyorOriginally Posted by nebil
arkadaşlar tamamdır kurabildim nihayet tşk ler
ellerine sağlık
resimlerde olsa manyak olacaktı
ya arkadaşlar şöyle 3-4 tane eskilerden adam söyleyin de transfer yapayım ama şunların dışında olsun.maradona,van basten,rivelino,roberto baggio,batistuta,dino zoff,beckenbauer,pele,platini,johan cruijff,best. tabi başka varsa he bi de rossi bunların hepsini racinge aldım şov yapıyolar şov
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
eusebio,müller,koeman,chilavert (warmı bilmiyorum ama dünyanın en çok gol atan kalecisiydi)... walla aklıma gelmio geldikçe solerim
eskilerden united ın efsane 7 numarası George Best(Rahat uyusun) var..yamadam var mı bilmiorum..
teşşekür ederiz
abi calısma gayet guzelde rapidden indirilmiyo bi yardımcı olursan sewinirimOriginally Posted by demirhan1984