Murat kardes dediklerin eklenmiştir![]()
Murat kardes dediklerin eklenmiştir![]()
Giresunspor (Gidenler) :
Burak Denizli (Adana Demir)
Soner Şahin (Kartalspor)
Ziya Akçeken (Serbest)
Mustafa Ümit Temel (Serbest)
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat kardes son dediklerinde eklenmiştir
Emrah abi gerçekten güzel bir paylaşım yapmışsın.Çok güzel bir kaynak.
So what?
Saike
Sagolsemsi kardes aslında lig a daki transferleri yazmakda baya zor boyna transfer haberleri geliyor
Emurafu haklı 6 temmuzda imza şov yapmış Kartalspor
Kartalspor
Lig A’nın yeni takımı Kartalspor, dün Bolu’da kampa girerken transferde dış transferde de 13 futbolcula sözleşme imzaladı.
06.07.2007
Lig A’nın yeni takımı Kartalspor, dün Bolu’da kampa girerken transferde dış transferde de 13 futbolcula sözleşme imzaladı. Bordo-Beyazlı takım, Giresun’dan Soner, Vestel Manisa’dan Mahmut, Diyarbakır’dan Talip, Köln’den İbrahim, Maltepe’den Erdem, Bakırköy’den Mert, Konyaspor’dan Uğur ve Ali, Azerbaycan’dan Yusufov, Fenerbahçe’den Emre Ünsal, Sakarya’dan Tuncay, Beşiktaş’Tan Yüksel ve Mersin’den Mehmet Ali ile sözleşme imzaladı. Teknik direktör Mehmet Altıparmak, yeni sezonda Lig A’da kalıcı olmak istediklerini söyledi.
Bir Uğur Kavuk'un kiralandığı söyleniyor ama ne derece doğru bilemiyorum...
Ayrıca 12 oyuncuyu da gönderdi Kartal.. Ama onların listesi elimde yok maalesef..
Ertugrul kardes dedıklerın eklenmıstır
Gelenler:Erhan Yılmaz(Vestel Manisaspor),Seydihan Başlantı(Ç.Rizespor),Ömer Ateş(K.Erciyesspor),Erol Kapusuz(Samsunspor),Ferdi Tatlı(Sakaryaspor),Serkan Tanrınıan(ORDUSPOR),Cihan Yeşilırmak(Yıldıztabyaspor),Aytek Aşıkoğlu(Elazığspor)
Adem Aydin(Trabzonspor)
Gidenler:Murat Bölükbaş(Altay)
Sözleşme Yenileyenler:Ferdi Zemzem
Koçum Bolu memleketim.İnşallah play-off lara kalırlar..Murat bizim için büyük kayıp oldu.
Bolu'da iyi adamlar aldı.
Giresun - Bolu
Omuz omuza önce Lig B'ye sonra Lig A'ya inşallah şimdide Süper Lig'e beraber çıkacağız...
ÇOTANAKLAR - YARENLER
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Karşıyaka10 transfer yaptı ama çoğu yok
Serkan Güney resmen Giresun'da
Türk Telekom Lig A takımlarından Giresunspor'da, Şanlıurfaspor'dan transfer edilen Serkan Güney'le 1 yıllık sözleşme imzalandı. Giresunspor Kulubü'nden yapılan yazılı açıklamada, Türk Telekom Lig A'da başarılı sonuçlar elde edebilmek için güçlü bir kadro kurulması çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Bu doğrultuda sürdürülen dış transfer görüşmelerinde Şanlıurfaspor'dan Serkan Güney'le anlaşmaya varıldığı ve dün gece 1 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedilerek bu futbolcunun Kocaeli Kartepe'de devam eden kampa bugün katılacağı ifade edildi.
14.07.2007
Kaynak : İHA
Kartalspor'un gönderdiği futbolcular:
Mümin Hayırsever
Ayhan Öztürk
Ahmet
Ünal Odabaş
Halil
Tugay Sakar
Rahmi Şen
Kubilay
Kerem Menekşe
Fatih
Güvenç
Osman
Ali Alivyev ve Ergün Teber Erciyessporda
Evet kaydırma yapmışım
Düzelttim![]()
Cem Demir Ordu'da geliştirip gelirse takıma çok faydası olur.Bu şansı iyi değerlendireli.Yetenekli bi oyuncu..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Kiralık gelenleri ayrıca belirtirsen çok daha iyi olur ama bu haliylede gayet güzel bir kaynak...
Abicim bu transferleri bile zar zor bulduk. Sağolsun kulüp resmi sitesi hiç yenilenmiyor ki..1 aydır alt yapı seçmeleri var
Turkcell Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen Kartalspor, 14 futbolcuyu renklerine bağladı. Başkan Hüseyin Kurt; Aksaray'dan M. Ali, Maltepe'den Erdem, Almanya'dan İbrahim, Vestel'den Mahmut, Bakırköy'den Mert, Konya'dan Ali ve Uğur, Burdur'dan Emre, Diyarbakır'dan Talip, Giresun'dan Soner ile Beşiktaş PAF'tan da Yüksel'i aldıklarını söyledi.
Eklemiştim daha önce. Orada yazmayan oyuncular var galiba burada. Ayrıca burda azeri futbolcunun adı geçmiyor.
Tamam Azeri'yi de buldum. O da imzayı atmış: Yusufov
Transfer defterini bir stoper alarak kapatacaklarını belirten Başkan Nebi Hatipoğlu, Gaziantepspor'dan alınan orta saha oyuncusu Engin Öztonga'nın ise bugün kampa katılacağını söyledi.Eskişehirspor yönetimi, transferde arka arkaya bombaları patlatmaya devam ediyor. Son olarak Gaziantepspor'dan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu milli futbolcu Engin Öztonga'yı Siyah-Kırmızılı renklere bağladıklarını belirten Başkan Hatipoğlu, "Metin hocamız ile yaptığımız görüşmede iki kaliteli oyuncunun daha alınmasını istemişti. Bizde hocamızın ısrarla istediği Engin'i renklerimize bağladık. Şimdi iyi bir stoper bulmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bu oyuncunun alınması ile transfer defterini kapatacağız. Görüştüğümüz bazı oyuncular var. Birkaç gün içinde alacağımız oyuncu netlik kazanacak" dedi. Hatipoğlu, İshak, Ulaş ve M. Akif gibi oyuncuların takas edileceği yönündeki söylentilerin ise gerçek olmadığını söyledi.
I'm back...
İlker Erbay(Galatasaray), Mehmet Yılmaz(Elazığspor), Burhan Coşkun Erciyesspor'da
Kasımpaşaspor'dan Kemal Toprak
Türk Telekomspor'dan Barış Özkan
Mersin Bşb.'den Volkan Fevzi Usal
Giresunspor'da...
Bunları da Emrah bir zahmet listeye eklermisin![]()
Kartalspor Kulübü başkanı Hüseyin KURT bugün yaptığı açıklamada Geçen sezon süperlig'te
KARTALSPOR CEM YANIK'I RENKLERİNE BAĞLADISakaryaspor forması ile mücadele eden Cem YANIK ile anlaştıklarını belirtti.Kartalspor,Maltepespor,Elazığspor,Diyarbakırspor,A nkaraspor ve en son Sakaryaspor formasıgiyen Cem YANIK yeni sezonda Kartalspor forması giyecekGeçtiğimiz sezonun ikinci devresi Sakaryaspor'a geçen ve burada 14 maç'ta 728 dakikaoyunda kalıp 2 sarı kartla oynayan Beykoz 18-02-1977 doğumlu Forvet ouncusu Cem YANIKKartalspor'umuza hayırlı olsun.
Altay Erman Güraçar'ı aldı Denizlispor'dan
Ertugrul yazmadıgım kim var baska yazda yazim..........
SON GÜNCELLEME 09.08.2007
11:20
Gidenleri diyom Emrahcığım giden..
Out Out![]()
Tamamda kimler gitti yaz........
Yazmıştım.. Yime veriyorum:
Mümin Hayırsever
Ayhan Öztürk
Ahmet
Ünal Odabaş
Halil
Tugay Sakar
Rahmi Şen
Kubilay
Kerem Menekşe
Fatih
Güvenç
Osman
Ertugrul oooooooo ben bunları yazalı haftalar oluyor. hiç bakmıyonmu..Ezbere konusuyon..
Fenerbahçe'nin 21 yaşındaki oyuncusu Mithat Yaşar ile 1 yıllık kiralık olarak anlaşıldı. [ Giresunspor ]