1 ile 30 arası toplam 312 sonuç

Konu: Türkiye Kupası

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gokhanarslan1991
    işte buna gülerim hakem direk pozisyonun önündeydi nerdeyse
    ben o pozisyonda fenerli bir oyuncuya forma kalmamış hakem forması giymiş sandım bu nasıl iş yahu...
    Abartıyorsunuz, topun gidişatına göre yorum yapıyorum.Topun gidişatı geriye doğru ve hızlı bir şekilde.Tartışırken karşı tarafın görüşlerini değiştirmek için yorum yapılmaz.Fanatik demek o kadar kolay değil, mantığıma göre yorumladığım zaman topun yavaşlaması gerektiğini söyledim.Sap ile samanı karıştırmayın lütfen..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by ABOOO
    Abartıyorsunuz, topun gidişatına göre yorum yapıyorum.Topun gidişatı geriye doğru ve hızlı bir şekilde.Tartışırken karşı tarafın görüşlerini değiştirmek için yorum yapılmaz.Fanatik demek o kadar kolay değil, mantığıma göre yorumladığım zaman topun yavaşlaması gerektiğini söyledim.Sap ile samanı karıştırmayın lütfen..
    yapma cengiz kardeş işin içinde kanıt varsa yorumların hiçbir önemi yoktur.bu resmen fenerbahçe fanatizmine girer...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Thaloxx Misafir

Question

.......................................

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

Quote Originally Posted by gokhanarslan1991
    yapma cengiz kardeş işin içinde kanıt varsa yorumların hiçbir önemi yoktur.bu resmen fenerbahçe fanatizmine girer...
    boşuna uğraşma kabullenmez fanatizmi sürekli fanatizm yapsa da

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sanalman_34
    boşuna uğraşma kabullenmez fanatizmi sürekli fanatizm yapsa da
    Kim fanatizm yapıyor? Yorum yapıyorum, ne alakası var.Bu şekilde uzatılacaksa konuyu kapatmak zorunda kalırım.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Kim fanatizm yapıyor? Yorum yapıyorum, ne alakası var.Bu şekilde uzatılacaksa konuyu kapatmak zorunda kalırım.
    yoruma biraz fanatiklik de katıyorsun sonra biz sölediğimizde bunu yorum olarak değerlendiriyosun. ama biz aynı şeyi yaptığımızda fanatik oluyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol
    yoruma biraz fanatiklik de katıyorsun sonra biz sölediğimizde bunu yorum olarak değerlendiriyosun. ama biz aynı şeyi yaptığımızda fanatik oluyoruz.
    aynen öyle oluyor

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol
    Yoruma nasıl fanatiklik katmışım?
    Topun gidişatına bakarak söyledim, ne var bunda. Gözüm kapalı yorum yapmıyorum ki.Çok fazla uzatıldı.

Topun belli bir yapısı var ve yerçekimine göre düşünüldüğünde çeşitli yorumlar yapılabilir.Kamera açısı çok net değildi izlediğimde ve yer çekimine göre, fiziksel yapısına göre düşünerek yorumladım.

Geçenlerde tartıştığımız konuya binaen mi söylüyorsun bilmiyorum ama bunun bencillik ile alakası yok.Bencilce bir yorum değil, sadece fizik kurallarına göre yorum..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Yoruma nasıl fanatiklik katmışım?
    Topun gidişatına bakarak söyledim, ne var bunda. Gözüm kapalı yorum yapmıyorum ki.Çok fazla uzatıldı.

Topun belli bir yapısı var ve yerçekimine göre düşünüldüğünde çeşitli yorumlar yapılabilir.Kamera açısı çok net değildi izlediğimde ve yer çekimine göre, fiziksel yapısına göre düşünerek yorumladım.

Geçenlerde tartıştığımız konuya binaen mi söylüyorsun bilmiyorum ama bunun bencillik ile alakası yok.Bencilce bir yorum değil, sadece fizik kurallarına göre yorum..
    yok onla bi alakası yok! sadece dikkatimi çekti. bu konuya çok tepki gösterdin. yani el olduğunu kabullenemiyosun. hale evirip çevirip yok yerçekimi yok görüş hizası falan filan... zaten maçın üstünden 2 gün geçmiş olan olmuş biten bitmiş çoğu fbli arkadaş bile kabul ediyor. ama sen hala işin yer çekimindesin. benim kastetmek istediğim aynı şeyi burda ben ya da herhangi bi üye yapsa olaya fanatiklik karışıyor diye ya mesajı silmiştin ya da konuyu kitlemiştin. benim kastetmek istediğim bu!

Mesaj Yetkileri