Diego Transferi ile Transfer Sezonunu kapattik Muhtesem bir takim olusturduk Geliyoruz![]()
Zigic daha iyi diyenlere...![]()
Sezonun bombası Van der Vaart hiç kuşkusuz..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Birde şu kulüplerinizin bütçesi ve balancenın sslerni koysanız daha iyi olur
ManU'ya bak heleTebrikler Memo
Community Shield
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
manu fırtına gibi girdi
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
man Und Çoşmuş...T.ebrikler...
Muhammet Abi şoka uğramış.![]()
Geçmiş olsun Muhammed abi.
Geçmiş olsun Murat Abi
Tebrikler Mehmet![]()
Liverpool en kısa sürede toparlar..
Muhammed'e yakışmamış. Mehmet sen pivot santrafor konseptinden faydalanıyor musun?
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bu maça yürek dayanmaz..90 artıda iki gol
Gruplara kaldik 10-0'lik toplam skor ileGruplar da en zor Gruba Dustum dersem yalan olmaz..
Ama En ilginci Murat abi Tuttugu Takima karsi Mucadele verecek![]()
Murat, çıkmayı erken garantilersen Beşiktaş'a yenil.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Nedense dışarıda işim çıktığı günler bu kariyer coşuyor düzgün yorum yapamıyorum.
Neyse şimdi geldim ve yorumlarım.
Sayfalar öncesinden mutlaka Diego'nun alınmasını gerektiğini bildirmiştim. Manchester'ım bu konuda harika bir transfer yaptı. Ancak yine de Makelele'yi alması bence aşırı derecede gereksiz bir transfer. Berbatov konusunda görüşlerimi yine söylemiştim. Bence o kadar iyi bir transfer değildi. Lakin çok pis elime verdi rezil oldum. Koyu bir ManU taraftarı olarak söylüyorum ki geçen sene bedavaya kapılan Sheva bu sene gönderilmeli. Hem iyi bir miktarda para getirir. Yedek olarak Cesar Delgado tarzı çok etkili ama tanınırlığı fazla olmayan kısaca yıldız olmayan biri alınabilir ve bence Sheva'dan daha faydalı olur. Yine ManU'nun Chelsea'yi bozguna uğratması harika oldu. CL ön elemesi hakkında denilecek fazla birşey yok. Rakip sonuçta güçsüz.
Sol kanada Richardson yerine alınan Andreas iyi oldu. Aslına o kadar klas bir futbolcu değil ama Richardson'dan daha iyi.
ManU hakkında son önerim bir kaleci ve bir sağ bek alınması.
Liverpool'un transferlerine gelirsek;
Bence Vaart o kadar iyi bir transfer değil, Diego'nun yerine tercih edildi ama bence Diego'nun performansını yakalayamayacak. Dani Alves transferi gerçekten harika. Ayrıca bence Owen'ın geri gelmesi saçma. Owen yerine çok daha kaliteli forvetler var.
Liverpool'un ilk maçında bozguna uğraması bence kimseyi şaşırtmasın. Normal.
Chelsea;
Gerçekteki transfer politikası gibi saldırgan bir transfer politika uygulaması çok saçma. Bir sürü oyuncu aldı. Ancak bunların kaçı ilk 11'de oynayacak? Kimi yedek bırakacak? Düşünsenize Totti, Lampard, Riquelme, Joe Cole vs. Bu kadar üst seviyede futbolcunun bulunduğu takımlar asla başarıyı yakalayamaz.
İlk maçlarında yenilmelerine şaşırmadım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sheva 35 Trilyon karşılığında Valancia'ya Transfer Olmuştu zaten Bildirmeyi unutmuşuz
Sağ bek'te de Rafinha var eğer yetersiz olursa Ara transferde oraya ilave yaparız,Kaleci'de aldım zaten.
Torres & Palacio ikilisine iyi bir yedek arıyorum. Önerilerinizi alabilir miyim ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
I a quinta olabilir msla...