Originally Posted by
Hugo
Olur mu abicim. Carew-Moore-Angerl-Davis-McCann-Garry gibi oyuncular var. Sorensen var. Bence 15. sıradan daha yukarısı olur Villa'nın yeri

Premier Lig'deki DC oyuncuların jumping özellikleri çok iyi olduğundan Angel pivot pozisyonunda iş yapamadı. Ben de onu 2.5 milyon avroya sattım Portsmouth'a.
Carew zaten şu anda Iversen'in yedeği ve iyi işler çıkarttı.
Davis çok genç olmasına rağmen özellikleri hep 12-13-14 civarı. Hiç bir özellikte ön plana çıkmış değil. ama ona da 10-11 maçta şans verdim.
Moore sezon başın star adayımdı ama teknik ve mental açıdan ortalama bir oyuncu. Premier Lig'de Moore gibi en az 10 tane santrafor sayarım sana.
Garry zaten şu anda solbekte oynattığım adam. Önümüzdeki sezon da kadro rotasyonunda kullanacağım bir isim.
Sorensen beni yaktı ilk yarı. Çok fazla hatalı gol yedi. Ben de yerine Dudek'i aldım.
Eğer Villa Turkcell Süper Lig'de olsaydı rahat şampiyon olurdu, ancak İngiltere Ligi çok üst düzey bir lig ve her takım kuvvet sahibi. Ama önümüzdeki sezon yaptığımız transferlerle çok iddialıyız.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi