Selman Ağabi GS TV de çalışıyor.Ona da inanmayacaksak vay halimize
![]()
Selman Ağabi GS TV de çalışıyor.Ona da inanmayacaksak vay halimize
![]()
Odemwingie çok iyi adam belkide Moreintes'ten bile faydalı olabilir.
Resmi site yine boş durmamış.
Bugün tarihli Türkiye gazetesinde kulübümüzün Kuranyi adlı futbolcuyu transfer etmek amacıyla bu oyuncunun kulübüne 8 milyon Euro ve Appiah'ı önerdiği ayrıca bu futbolcuya da yıllık 3.5 milyon euro teklif ettiği iddia edilmektedir. Söz konusu haber doğru değildir. Kulübümüz Kuranyi ve Appiah'ın takası konusundaki fikrini ve teklifini daha önce açıklamıştır. Kulübümüzün bu teklif ve yazışmalar dışında Kuranyi konusunda başka herhangi bir teklifi ya da görüşmesi olmamıştır.
Öte yandan gerek Türkiye gazetesinin bu transfer haberinde gerekse basınımızın kulübümüz ile ilgili diğer benzeri hayali transfer haberlerinde kulübümüzün teklif ettiği ya da ödediği iddia edilen rakamlar son derece abartılıdır. Masa başında bu tarz transfer haberlerini yapan ve futbolcular için bedel ve kulübümüz adına teklifler üreten basın mensuplarının bu haberlerinin tüm kamuoyu ve aynı zamanda Maliye Bakanlığı tarafından da izlendiği gerçeğini göz ardı etmemelerini bekliyoruz. Söz konusu abartılı rakamlar Maliye Bakanlığı kurumları ile kulübümüz arasında sorunlar yaratacak boyutlara varmaktadır. Basınımızın transfer haberleri yaparken ve özellikle transfer rakamlarını kaleme alırken daha sorumlu davranmaları gerekmektedir. Yalan ve abartılı haberler ile kulübümüzü hem kamuoyu hem de kamu kurumları nezdinde zor durumda bırakmaya kimsenin hakkı yoktur.
Spor Kamuoyuna duyurulur
-------------------------------------------------
Hürriyet Gazetesi'nde Sadi Kemal Yaşar imzası ile yayınlanan "Mehmet Topuz Seçimle Gelecek" başlıklı haberde Sayın Başbakanımızın Kayserisporlu oyuncu Mehmet Topuz'un kulübümüze transfer olması için devreye girdiği iddia edilmektedir. Kayserispor Kulübü bu oyuncunun transferi ile ilgili düşüncelerini kamuoyuna açıklamıştır. Feenrbahçe Spor Kulübü olarak bu açıklamaya saygı duyuyoruz. Sayın Başbakanımız'ın görevi ve konumu itibariyle tüm futbol takımlarına eşit mesafede olduğu herkesçe bilinmektedir. Dolayısıyla Sayın Başbakanımızın bu tür transfer haberlerinde adının kullanılması doğru değildir.
Spor Kamuoyuna duyurulur
-------------------------------------------------------
Üzülerek görmekteyiz ki basınımız yalan transfer haberlerini sürdürmektedir. Bugün de yine birçok gazete birçok oyuncunun kulübümüze transfer olacağı şeklinde haberler yayınlamıştır.
Bugün tarihli Fanatik Gazetesi'nde "19.07 bombası Adriano" başlıklı haber gerçekleri yansıtmamaktadır. Gazete tarafından Müthiş İddia diye lanse edilen haberde Adriano'nun 2 gün sonra İstanbul'a getirileceği iddia edilmiştir. Bu haber doğru değildir.
Takvim Gazetesi'nde ise Antonio Cassano ve Roberto Soldado ile kulübümüzün yakından ilgilendiği haberleri yer almıştır. Bu transfer haberleri de kesinlikle yalandır.
Bugün tarihli Fotospor Gazetesi'nde Brezilya'nın Lance Ajansı kaynak gösterilerek Alex Sandro Da Silva'yı transfer etmek için çalışmalarımız olduğuna dair iddialara yer verilmiştir. Bu haber de doğru değildir.
Bugün tarihli Fotomaç Gazetesi'nde "Topuz Bekleniyor" başlıklı haberde Mehmet Topuz'un 2. yarıda Fenerbahçe formasını giyeceği iddia edilmiştir. İlgilenmediğimizi defalarca belirtmemize karşın ısrarla gündeme getirilen bu isimler maalesef gazetelerin kamuoyunu kandırmaya yönelik çabalarından başka bir şey değildir. Ayrıca söz konusu oyuncunun kulübü de bu transferin gerçekleşmesinin mümkün olmadığını çünkü bu oyuncuyu satmayacaklarını açıklamışlardır..
Yine aynı gazetede "Fenerbahçe de Ronaldo'yu Getirecek" şeklinde bir haber yayınlanmıştır. Bizim rakiplerimizin yaptığı transferlere nazire yaparcasına böyle bir transfer yapacağımız iddiası hem komik hem de Fenerbahçe camiasını tanımayan bir zihniyetin ürünüdür. Fenerbahçe Spor Kulübü hiçbir zaman bu bunu getirdi biz de şunu getirelim diye bir politika gütmemiştir. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün transfer politikası açıktır ve tartışma götürmez.
Bugün tarihli Fotogol Gazetesi'nde yer alan Appi + 8 milyon Euro = Kuranyi başlıklı haberde kulübümüzün oyuncu için Schalke04 takımı'na teklifte bulunduğu iddiası vardır. Bu da diğerleri gibi yalanın ötesine geçememiş bir haberdir.
Spor kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
"YÜCE ATATÜRK"
selman abi dediyse dogru ben inanyorm hatta dogruları söyledigi içn teşekkr bile ettm bu sayede sürekli moralimizi bozan karşı takmdan arklarmz biraz sustu![]()
Aynı mesajları atıp durmasak, gelecek diyenler ve gelmeyecek diyenler var. Herhalde yakında bu konu netleşir, o zaman da kimin haklı olduğu meydana çıkar.
Ama bakıyorum hep aynı mesajlar atılıyor, yeni gelişme olduğunda buraya belirtelim ve ona göre yorumlar yapılsın.
Ben demiştim, hayatta gelmez, kesin gelecek tazrı mesajları tekrar tekrar atmayalım. 4-5 sayfa geriden okumaya başladığımda hep bu tür mesajlar görüyorum çünkü ve bu da burayı takip eden insanları sıkıyor. İnanın yönetici olmasam bu konuya bakmak gelmiyor içimden...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Kesin diye birşey sözkonusu olamaz. Morientes için uğraşılıyor. Ancak yönetimde bu isme karşı olanlar var. Odemwingie çok daha iyi bir isim ancak Lille bonserviste zorluk çıkarabilir. Bu ikisinin haricinde de isimler var ama şartlar ne durumda olur bilinmez. Galatasaray bu sene transfer yapmış olmak için transfer yapmayacak. Kaliteli bir santrfor arayışı var ancak akıllarda şekillenen isimler olmazsa kalitesiz bir transfer yapmaktansa hiç oyuncu almamak yeğlenecek. Zira Galatasaray'ın bu seneki kadrosu Türkiye ve Avrupa için yeterli denilebilecek düzeyde.
Ayrıca şunu belirtmek isterim ki benim bu sene idmanlarda izlediğim Necati Ateş Galatasaray'ın santrfor sıkıntısını rahatlıkla giderir. Feldkamp takıma disiplini getirdi. Bu sene birçok oyuncudan performanslarının çok çok üstüne çıkmasını bekleyebilirsiniz...
uyarn içn sagol ama senin dert yandıgın şeyden bende dert yandıgım içn o cevabı yazdm bikaç sayfa öncede de var hep bekleyp görelm dedim msjlarımn sonunda
uyarn içn saol ama dert yandıgmz şey aynı umarm bu uyarıyı alması gerekenler dikkate alır
alıntı yaptıgın msjı yazma nedenm bana cvp hakkı dogmuş olmasydı bi önceki sayfadaki bi yorumdan dolayı![]()
herşeyi 2 gün sonra anlayacağız![]()
Carlton Cole yedek ama Primier ligde yedek Türkiyede banko oynar çok da iyi oyuncu ben alınmasını isterim![]()
Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) düzenlediği 19 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Almanya formasıyla mücadele eden Türk asıllı oyuncu Mesut Özil, Rusya maçında oynadığı başarılı futbolla, UEFA'nın resmi sitesi olan uefa.com'a haber oldu.
UEFA'nın, Avusturya'da düzenlediği 19 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Almanya formasıyla Rusya'ya karşı mücadele eden ve takımının 3-2 kazandığı karşılaşmada, bir gol atan ve oynadığı futbolla herkesi kendine hayran bırakan Mesut Özil'e uefa.com'dan övgü dolu sözler geldi. Almaya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Schalke 04'te forma giyen 18 yaşındaki Türk asıllı futbolcu Mesut Özil için UEFA editörleri "Almanya'nın iftiharı" yorumunda bulundular ve bu yorumu haber başlığı yaptılar.
UEFA'nın haberinde, Mesut Özil'in "Bu şampiyonayı kazanmayı çok istiyoruz ve buraya kazanmak için geldik" sözlerine de yer verdi. Özil, UEFA'ya yaptığı açıklamalarda ayrıca, Fenerbahçe ve Barcelona takımlarında forma giymeyi arzuladığını da ifade ederken, Almanya adına milli formayı giydiği için de gurur duyduğunu söyledi. Özil, oyun stilini geliştirerek yaşıtları içerisinde Avrupa'nın en iyi oyuncusu olmak istediğini belirtti. Haberde ayrıca, Mesut Özil'in, Eylül ayında milli formayı giymeye başladığını ve teknik direktör Frank Engel'in kilit oyuncularından biri olduğu da hatırlatıldı. UEFA editörleri Özil'in geçtiğimiz sezon 19 Bundesliga maçına çıkarak, Schalke'yle olan sözleşmesini 2009 yılına kadar uzattığına da vurgu yapıldı.
Olamazmı sizce![]()
Arkadaslar hasan sas tekrar kafasını kazıtmış hasan şaş ne zaman kafasını kazıdırsa ozaman iyi oynuyor![]()
Valla olabilir ama birincisi Schalke bırakır mı ikincisi Schalke'den bu kadar erken kendisi ayrılmak ister mi?Daha genç sonuçta...
Gençler oynamalı
Ertuğrul Sağlam: Genç oyuncular bana daha cazip geliyor. Fırsatını bulan oynar.
SİSTEMİMİZ 4-4-2
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yeni sezonda genç oyunculara daha çok şans vereceğini söyledi. Sağlam, "Kafamdaki sistem 4-4-2. Ama bu kural değil. 16'lık Batuhan'dan 35'lik Rüştü'ye kadar bir bütünüz. Gençler bana daha cazip geliyor" yorumunu yaptı.
BAZILARI GİDECEK!
Sağlam şöyle devam etti: "Verdiğim
fırsatı iyi kullanan kadroda yer bulur. Işıltısını kaybetmiş birçok yıldızı ortaya çıkartacağım. İstemeden de olsa bazı oyuncularımı kadroda tutamayacağım. Kadromuz yeterli. Geçen sene F.Bahçe'yi yensek şampiyon olacaktık."
Ben konu neden açmadın falan demedim zaten Emrah. Hem Hasan'ın saçını kestirmeside nekadar haber değeri taşır oda tartışılır.
Neyse konu dağılmasın.
1502005 kardes bence yorumunu bi daha okugerek yok böyle şeylere
![]()
Uzamasın....
Galatasaray'ın transfere ihtiyacı kalmadı bence....
Bu haber iyi hoşta bugünde Türkiye'de oynamak istemiyorum haberleri vardı.
Evet bir forvet alınabilir ancak alınacaksa bu Baptista mı olmalı orası tartışılır?