en iyisi alexi silin oyundan

aradaki klas farkını sole soyleyim biri brezilya milli takımında oynamıs dieri ise herhangi bi milli takımda oynayım die alman vatandaslıgına gecip almanya forması altında ter dokmek istiyorum demis

amacım tartısma yaratmak deil bu sozlerde ama lincoln iyi diyen arkadaslara cevabım bu.

benim kendi dusuncem ise alex ve lincoln birbirlerine benzetilmemesi gereken 2 oyuncu. alex kosmayan durarak dusunerek oynayan daha cok sonuca giden pas alır, verir sut ceker gol atar zaten kariyerinin istatisliklerinde gorulur asist ve gol sayısı fazladır. lincoln ise ileri geri calisir top kapar top dagıtır yani daha cok asist yonlu oynuyo bence 2sini karsılastırmayalım aynı mevkide farklı ozelliklerde 2 oyuncu ( bu yorumları sıkı bir schalke sempatizanı olarak soyluyorum canlı stadında izledigim mac sayısı taraftarı oldugum fb den fazladır)

pa ca olayına gelirsek bunlar oyuncuların ozeliklerine gore hesaplanan seyler siz 140 olsun diyince olan bisi deil yada siz 185 olsun diyince olcak bisi deil

ayrıca en yuksek pa nın 200 oldunu ronaldinho messi gibi yıldızların pa sının 195-199 aralıgında oldunu bu yuzden lincoln eger bu yamada bu oyunda bu kadar yuksekse kınadıgımı belirtmek isterim 2 oyuncununda max alabilecegi pa 170dir bence. heleki turkiyede oynuyolar bu dogrultuda daha dusuk olmalılar max 165 falan olmalı oda turkiyede yıldız oyuncu kategorisinde oldukları icin

bu yorumu buraya yazmamın gereksiz oldunu biliyorum cunku burası veritabanı guncellestirmeleri baslıgı ve bole tartısmalar yerine onerilerin olması gereken bi yer