1 ile 30 arası toplam 255 sonuç

Konu: Total Dominasyon [Taktik ve Antreman Paketi]

Hybrid View

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Sol MC için en iyi oyuncu Riquelme. Sağ MC için Patrick Viera.

Sol FC için Nikola Zigiç.

Sağ FC için Rodrigo Palacio.
    Sol MC'ye Riquelme'yi almıştım, şimdi sen de ideal deyince içim iyice bir rahatladı

Gerrard, Sissoko ve Riquelme var orta sahamda. 3'ünden 2'sini oynatacağım, nasıl bir seçim yapmamı önerirsin üstad?

Sol FC için Crouch'ı da öneririm, iyi performans sergiliyor, ha bir de Iversen ile Eddie Johnson'ı da unutmamak lazım tabii ama Zigic'in heading ve jumping 20 olduğundan en ideali o

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Sol MC'ye Riquelme'yi almıştım, şimdi sen de ideal deyince içim iyice bir rahatladı

Gerrard, Sissoko ve Riquelme var orta sahamda. 3'ünden 2'sini oynatacağım, nasıl bir seçim yapmamı önerirsin üstad?

Sol FC için Crouch'ı da öneririm, iyi performans sergiliyor, ha bir de Iversen ile Eddie Johnson'ı da unutmamak lazım tabii ama Zigic'in heading ve jumping 20 olduğundan en ideali o
    İlhan abinin işine karışmış gibi oluyorum ama... Bence Gerrard asla yedek olmaz onu atak MC oynat defansif MC için Sissoko oynat ama genellikle 2. yarı ne olursa olsun Riquelme oynat derim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Uzun süredir bakamadım arkadaşlar, şimdi teker teker yanıtlayayım:

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Gerrard-Riquelme en ideali ancak Gerrard'ı sağ kanada çekerek Sissoko gibi kuvvetli bir adamı da oynatabilirsin.

Bu taktiği tam anlamıyla uyguladığın için çok sağ ol Egemenciğim. Sen de bir üstadsın artık

Quote Originally Posted by rayuchi View Post
    taktik iyi guzel de, taktigi yapan kendi oyuncularina gore yapmis.
    taktik sahibi takiminin ritmini tutturmus.
    bu taktik basarili diye buna uyan oyuncu aramayin bence.
    tabi alacaginiz oyuncu icinize siniyorsa o baska.
    sempati duydugunuz oyunculari alip ona gore kendi taktiginizi yapsaniz daha cok zevk alirsiniz

antrenman programini denicem ama.
    ben bir turlu tutturamadim programi.
    bir tarafi arttirsan diger tarafi dusurmek zorundasin, hepsini normal yapsan oyuncular siradanlasiyor, programi agir yapsan oyuncunun morali bozuluyor. asagi tukursen sakal, yukari tukursen biyik
    Ben bu taktiği tek takımda değil, çok takımda denedim. Zaten 4-4-2'yi neden seçtiğimi de ilk mesajda verdiği linkte açıklamıştım. Antreman programı konusunda şüpheniz olmasın. Koçları alıp iyi ayarlarsanız harika sonuçlar alırsınız.

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Sol Fc için kesinlikle ama kesinlikle Klose! Sayesinde ilk sezon CL şampiyonu oldum. Bu taktikle inanılmaz bir performans gösteriyor. Gol veya asist yapamadığı maçlarda bile 8 ile oynuyor. Yani anlatılmaz yaşanır.

Ayrıca Premier versiyonunu bekliyoruz.

Klose gerçekten oyunuda harika bir oyuncu. Premiership versiyonu da bu akşam
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri