Sayfa 415 / 439 İlkİlk ... 315365405413414415416417425 ... SonSon
12,421 ile 12,450 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Şadi rizespora gitti hatta kartepe kupası macında denilzi karsısında rizeyi kurtaran adam oldu

İvan kardes evet sadi gitti ama cok iti transfler yaptık bunuda lig trnasfer alanında bakabilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Bu haber iyi hoşta bugünde Türkiye'de oynamak istemiyorum haberleri vardı.

Evet bir forvet alınabilir ancak alınacaksa bu Baptista mı olmalı orası tartışılır?
    Dogru olmayabilir caktırma ben olay transfere dönsün diye koydum selman abi herseyi özetledi zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Şadi rizespora gitti hatta kartepe kupası macında denilzi karsısında rizeyi kurtaran adam oldu

İvan kardes evet sadi gitti ama cok iti transfler yaptık bunuda lig trnasfer alanında bakabilirsin

evet şadini gitmesi kötü olmuş ordu adına ks maçında rizeyi o kurtardı denizli karşısında değil(:

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tamam degil sagol: Bu arada sadi gitti ama cok iyi takım kurduk:=)

SON HABER

Mülayim erdem ordusporda......Kampa katılmak üzere kendisi boluya gitmiştir hayırlı olsun orduya...........

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Mesut'un Fenerli oldugunu önceden biliyordum Ronaldo'nun Carlos'u aradigi dogru.. Hatta Carlos Ronaldo ile dünde konustum dedi.. Bana Istanbul ve Fenerbahce'yi sordu dedi..

Ama Ronaldo çok mutluymuş... R.Carlos gelmesi zor demiş...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Abi senden ricam lütfen gereksiz yere büyük font kullanmayalım.Emrah abi senden bahsediyorum.

Ayrıca bende maçları seyrettim o kadar santfora rağmen gerçekten bu takıma santrafor lazım.Yoksa biz şampiyon oluruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ronaldo gelebilir... hem yukardaki haberde ronaldo yalanlanmamış görmediniz mi?olmazsa halil olur,biri gelsin artık

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Abi senden ricam lütfen gereksiz yere büyük font kullanmayalım.Emrah abi senden bahsediyorum.

Ayrıca bende maçları seyrettim o kadar santfora rağmen gerçekten bu takıma santrafor lazım.Yoksa biz şampiyon oluruz
    Ogulcan o koydugum yazı degıl resım çünkü yazılar kopyalanmadıgı için koydum ok

Selman abi zaten bugün baya acıklama yaptı Odewinge bile varmıs adaylar arasında

Konudan sapmaya devam mı ediyoruz yoksa Galatasaray transfer haberlerine geri mi dönüyoruz?

Bence 2. seçeneği seçmeniz sizin için daha iyi olacaktır... 1. seçeneği seçenler ceza puanlarını alır konuda biraz kilitli kalır...

Gereksiz Mesajlar Silinmiştir...

Sheriff Misafir

Ronaldo'ya teklif oldu ama Ronaldo şu anda Milan'da çok mutlu olduğunu ve ayrılmak istemediğini söylemiş. Kısacası Reddetmiş..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Morientes yada Odemwingie gönlümden geçenler..(:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

niye carlostan fenerbahçe ve türkiye hakkında bilgi istedi o zaman??

bütün bunların bir sebebi var

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    niye carlostan fenerbahçe ve türkiye hakkında bilgi istedi o zaman??

bütün bunların bir sebebi var
    Kardeşim daha önceden bilgi istedi dedi, eğer toplantıyı dinlediysen Adriano'yu da sordular, onunla konuşmadım dün Ronaldo ile konuştum kendisi Milan'da çok mutlu, oradan ayrılmayı düşünmüyor dedi bana dedi. Ben buradan Ronaldo'nun gelmeyeceğini anlıyorum.(Zaten önceden beri gelmez diyorum da)
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Fenerbahce.org
    Ronaldo konusundaki soruları da yanıtlandıran Roberto Carlos, "Ronalda beni aradı. Burasıyla ilgili bilgi aldı ama Milan'da çok mutlu ve oradan ayrılması çok zor. Burada olması beni sevindirirdi ama orada mutlu" dedi.
    Ronaldo mutluymuş Milan'da, resmi sitedeki R.Carlos röportajında okudum. İnanmayanlar okuyabilirler.

Mesut Özil gerçekten çok iyi transfer olur, Fenerbahçe'de de oynamak istiyormuş madem, ama o mevkii yeterince dolu, Olcan, Gürhan, Alex ve Tümer gibi isimler var. Olcan kiralanırsa eğer bir kulübe -ki bence kiralanmalı- Mesut alınabilir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Ronaldo mutluymuş Milan'da, resmi sitedeki R.Carlos röportajında okudum. İnanmayanlar okuyabilirler.

Mesut Özil gerçekten çok iyi transfer olur, Fenerbahçe'de de oynamak istiyormuş madem, ama o mevkii yeterince dolu, Olcan, Gürhan, Alex ve Tümer gibi isimler var. Olcan kiralanırsa eğer bir kulübe -ki bence kiralanmalı- Mesut alınabilir.
    Özil'i bırakmazlar, servet isterler.
    Yıldıray bile gereksiz Alex varken, mevkiye göre adam alınır.
    İsim alınmaz artık, yıldız beklemeyin.Genç bir iki isim gelebilir, o kadar.

Sezona Deivid ile başlanacağını ve Mateus'un kiralık veya satılık gönderileceğini düşünüyorum, Sivas'a verilebilir..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesut ileride Fenerbahçe veya Barcelona'da oynamak istediğini ama şu anda takımında mutlu olduğunu söylemiş.

Gelecek vaad eden çok iyi bir oyuncu, Alex 1 veya 2 yıl sonra zaten takımdan ayrılır veya formu iyice düşer, Mesut da o boşluğu çok iyi doldurur, şimdiden alırsak büyük iş başarmış oluruz, üstelik Mesut da Fenerbahçe'de oynamayı isterken... O da biliyor Schalke'de bu sene forma giyemeyeceğini, zira Lincoln'ün gidişinden sonra o bölgeye Rakitic'i transfer ettiler. Bu yüzden forma şansı zor, Fenerbahçe'de forma şansı bulur fakat bu sefer de Almanya Milli Takımı şansı zora girebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Edu'ya İngilizler talip oldu

Turkcell Süper Lig'in son şampiyonu Fenerbahçe'de başarılı defans oyuncusu Edu Dracena'ya İngiltere'den talip çıktı. İngilizlerin önde gelen kanallarından SKY Sports Bolton ve Everton'ın Edu için teklif yapmaya hazırlandığını duyurdu.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Bolton ve Everton kulüpleri, başarılı defans oyuncusunu takipe aldıkları öğrenildi.

Bolton ve Everton'ın, Brezilyalı futbolcu için resmi teklifi yapmaya hazırlandıkları ifade edildi.

Ayrıca İngilizlerin önde gelen kanallarından SKY Sports da bu iki kulübün Edu ile ilgilendiğini duyurdu.

Fenerbahçe yönetiminin, İngiliz ekiplerinden iyi bir teklif gelmesi halinde, yabancı sınırlaması nedeniyle Edu'nun transferine sıcak bakacağı belirtildi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crazzy View Post
    Turkcell Süper Lig'in son şampiyonu Fenerbahçe'de başarılı defans oyuncusu Edu Dracena'ya İngiltere'den talip çıktı. İngilizlerin önde gelen kanallarından SKY Sports Bolton ve Everton'ın Edu için teklif yapmaya hazırlandığını duyurdu.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Bolton ve Everton kulüpleri, başarılı defans oyuncusunu takipe aldıkları öğrenildi.

Bolton ve Everton'ın, Brezilyalı futbolcu için resmi teklifi yapmaya hazırlandıkları ifade edildi.

Ayrıca İngilizlerin önde gelen kanallarından SKY Sports da bu iki kulübün Edu ile ilgilendiğini duyurdu.

Fenerbahçe yönetiminin, İngiliz ekiplerinden iyi bir teklif gelmesi halinde, yabancı sınırlaması nedeniyle Edu'nun transferine sıcak bakacağı belirtildi.

Edu'ya teklif vardı zaten, reddedildi.
    Bir sezonda takımın yarısını değiştirmek sezonu başlamadan bitirmek demektir.Yıllarca bunun acısını çekti Fenerbahçe, revizyonlar kadro iyiyse çekirdek kadro bozulmadan yapılır.Aksi taktirde büyük risktir, uyum ve arkadaşlık ortamı zor bulunur..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

g14 nickli arkadaş birdaha bu konuya mesaj atmazsan sevinirim! Ne amaçla burada olduğun belli sinirlerimi bozma benim şaklabanlık yapacaksan geç aynanın karşısına orada yap!!! Biz konuda tartışma çıkmasın diye sürekli çaba sarfediyoruz sen gelip 2 dakikada mahvediyorsun herşeyi.Ali babanın çiftliği değil burası ya kurallara uyarsın ya da linke tıklamazsın!!! Beni bile çileden çıkardın helal olsun!

morientes gelsin bize yeter

Ayrılmıyorum

"İşler kötü gidince fatura birilerine kesilebiliyor ancak kimse benden formayı alamaz. Hocam bana güveniyor".

Geçen sezon sakatlığı nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Orhan Ak, "Galatasaray'dan ayrılmı ihtimalimi düşünmek bile istemiyorum" dedi. Gönderilecek haberlerinin kendisini daha da hırslandırdığını belirten tecrübeli oyuncu, "İşler kötü gidince fatura birilerine kesilebiliyor" dedi.

SÖZLEŞMEM VAR

Kalli'nin kendisine
    güvendiğini anlatan Orhan Ak sözlerine şöyle devam etti: "Hocamın daha çok güvenini kazanacağım. Çünkü kendime güveniyorum. Galatasaray ile 3 sene daha mukavelem var ve iyi olduğum sürece kimse benden formayı alamaz."

orhan genede gider

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by UA dragon View Post
    morientes gelsin bize yeter
    O iş valencianın inatcılıgına baglı

Orhan ak,Cihan,Kabze,Carusca, Bu adamları kalli kafasından silmiş........

Kabze hazırlık maclarında izledim gercekten bitmiş aslında necatide var bunlar bana göre bu sene ilk 18 de zor yer bulurlar malum yeni forvette gelecek....Serkan cok iyi kalli hatta onu ilk onbirdede oynatabilir

Her an baska transferlerde gelebilir hersey hazır olun

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hasan Şaş'ta saçlarını berbere transfer etmiş.İyi gidiyoruz iyi..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Hasan Şaş'ta saçlarını berbere transfer etmiş.İyi gidiyoruz iyi..
    Evet ya Aygün hatta o olayı bugün forumda yazdım hatta emre abi şakada yaptı...Hasan şaş kafasını kazıtınca her zaman iyi oynar

basın hiç morientes demiyor ama ben tekbüyükte 2. yazıyı okuyunca geldiğine inandım

Edu takımda mutlu, tüm camia da onun performansından memnun, herkes kalmasından yana, bu saatten sonra da yeri zor doldurulur, o yüzden gitmeyecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adnan sezgin Kanal 1 de Serhat uluerenin konuk oldugu spor programina katildi
    Soyledikleri

SU; Baptista gelecekmi
    AS; biz madride baska birsey icin gittik
    SU; Baptistayla ilgileniyormusunuz
    AS; Ronaldinhoylada ilgileniriz Babtista da iyi futbolcu ama ben profosyonelim bir sey kesinlesmeden insanlara umut veremem birsey...
    SU; Salgodayla ilgileniyormusunuz
    AS; kesinlikle hayir
    SU: Transfer hangi bolgeye yapacaksiniz ve 1 tanemi olacak
    AS; 2 de olabilir 3 de ama bekledigimiz bazi gelismeler var biraz zaman lazim.

Buradan cikardigim bazi futbolcularla anlasildi eldeki yabancilarla ilgili problemler ve su bahsedilen sponsor bulma isleri netlesmedig icin aciklanmiyor.

bende dinledim banada öyle geldi bekletiyorlar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ribery, Bilal adını aldı

GALATASARAY'DAN Marsilya'ya, oradan da Bayern Münih'e transfer olan Franck Ribery, müslümanlığı seçti. Cezayir asıllı eşi sayesinde müslümanlığı tanıyan Fransız futbolcu, 'defalarca Kuran- ı Kerim'i okuduğunu ve çok etkilendiğini' açıklarken, isminin de bundan böyle Bilal olacağını ifade etti.

alakası yok ama konuyla dikkatimi çekti paylaşayım dedim

Mesaj Yetkileri