Quote Originally Posted by ABOOO View Post
Hagi gibi hakemlere dahi saygısı olmayan, sahada herkesi döven, kendi taraftarına hırsız diyebilen bir isime üstdüzey bir saygım olması beklenemez.
Futbolu çok üstdüzeydi ama efendi değildi..
Önemli olan adam olabilmek..
Cengizcigim. Hagi'nin saha ici ve bazen disindaki agresif hareketler tabii ki cok cirkin. Ama amac futbol konusmak ise o zaman futboluna konsantre olmak, futbolu hakkinda konusmak daha dogru olur.

Yoksa Maradona'nin elle gol atmasi veya uyusturucu kullandigi icin aldigi cezalar,
Cantona'nin bir taraftara ucarak tekme vurmasi ve gordugu bir cok kirmizi kart,
Zidane'in dunya kupasi finalinde rakibe kafa atarak takimini yanliz birakmasi,
Kezman'in milli Norvec'e karsi oyuna girdikten 60 saniye sonra direk kirmizi kart gormesi (hatta Kezman bu kisa kariyerinde Hagi'den daha fazla direk kirmizi kart gormustur - ben son 4 senede simdiye kadar 8 tane bulabildim fazlasi da tahminen vardir),
Beckham'in Diego Simeone'ye attigi tekme ve gordugu kirmizi kart,
Lugano'nun Copa America yari finalinde gordugu gereksiz kirmizi kart vs. vs. gibi olaylari hic bir zaman asamayiz.

Okocha M.United'a transfer oluyordu ama araya yabancı güçler girdi.İngiltere'de ırkçılık hiç bitmedi, izin vermediler gitmesine..
Burada abartmissin. Okocha Man U icin dusunuldugunde 31 yasinda degil de 28 yasinda olsaydi Man U eminim alirdi. Ayrica kadorsunda bir cok farkli irk ve kulturen oyuncu bulunduran Man United icin hic de gercekci bir idda olmamis.